PGA Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 franc se tudja, bár szerintem a márkás tv-ket sem 10-15 évre csináljék mint a régi crt-ket. de az tény, hogy van hogy 40.000 ft különbség van a no name meg a márkás közt. nem hiszem, hogy annyira gagyi lenne. még ha pl 5-6 év alatt ráköltöd azt a 40 ropit még akkor is jobban jár az ember mintha drágát venne és ne adj isten az romlana el. mondjuk ez szubjektív. Nekem van egy 7 éves Panda DVD lejátszóm <_< még a zsíroskenyeret is lejátsza :wacko: túl van vagy 1000 lemezen, 7 év alatt egy 1500 ft os javítást kellett rajta végezni. Fater 40.000 ft os Thomson DVD, je meg 3 év után leadta a rendszámot kb 10 filmet ha megnézett rajta. Az biztos, hogy a mai marha nagy globalizált világban már nagyon kevés dologban lehet megbízni. Mindent a kínaiak meg a fűszoknyások szerelnek össze, meg gyártanak. Úgyhogy én sem esek feltétlenül hasra a nagy márkáktól, de azért egy "eredeti" Samsung vagy NEC (monitorban Eizo) tervezésű/gyártású elektronika még általában mindig jobb, mint a koppintott cuccok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pellő Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Itt például: http://www.hunyadi.co.hu/ Ez nincs is túl messze tőled, viszont annyira nem szép szvsz. Ez már sokkal jobban tetszik, viszont Budapesten van, és drágább is: http://www.varrga.hu/ Köszi!Nekem Pest inkább Útba esik mint Kisbér.Megérdeklődöm hogy,hogy is működik az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Nekem van egy 7 éves Panda DVD lejátszóm <_< még a zsíroskenyeret is lejátsza :wacko: túl van vagy 1000 lemezen, 7 év alatt egy 1500 ft os javítást kellett rajta végezni. Fater 40.000 ft os Thomson DVD, je meg 3 év után leadta a rendszámot kb 10 filmet ha megnézett rajta. Ez régóta tudott hogy DVD lejátszóból vagy az ultragagyi 6000Ft-os hipermarketest szabad megvenni, vagy a felső kategóriás nyolcvanezres minőségit, a kettő között hulladékok vannak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Szevasztok! Tudna valaki segíteni karosszériás vonalon? A múltkor ismerősöm vezetett és egy bal kanyaros megfordulásban bebicskázott az utánfutóval. Mennyiből hozható ki a kalapálás és az utána lévő villámezüst színű metálfényezés? Inkább szervíz és önrészmentes con biztosítás (casco terhére) vagy bontóból elemcsere? A hátsó lökös szélső tartófüle is leszakadt, de csak a szélső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli0524 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Hy! Valaki megtudná nekem mondani hogy egy Z16XE-s motorhoz mekkora gyertya kulcs kell?elöre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Köszi!Nekem Pest inkább Útba esik mint Kisbér.Megérdeklődöm hogy,hogy is működik az egész. alternatívának ajánlom <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Hy! Valaki megtudná nekem mondani hogy egy Z16XE-s motorhoz mekkora gyertya kulcs kell?elöre is köszi! 16 Link to comment Megosztás: More sharing options...
pellő Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 alternatívának ajánlom :) Ezt is Pesten csinálták? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ezt is Pesten csinálták? Ha ez nem gyári, akkor hiteles műszaki bizonylat szükséges volna, ugyanis nem biztos, hogy a varrat kellőképp van elgyengítve. Akkor pedig vagy nem nyílik ki, vagy többet árt, mint használ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Kérelemmel fordulok a Tanácselnök Urakhoz, hogy nyissanak új topicot üléstuning néven, mert töri a hátamat az ülés(G Classic). Aki megoldotta, vagy tud egy jó torna programot hátizomra, jelentkezzen! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Kérelemmel fordulok a Tanácselnök Urakhoz, hogy nyissanak új topicot üléstuning néven, mert töri a hátamat az ülés(G Classic). Aki megoldotta, vagy tud egy jó torna programot hátizomra, jelentkezzen! Köszi http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=673 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=673 Upsz figyelmetlen voltam....Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 nem voltál figyelmetlen, eddig ennek nem ez volt a neve, és le volt zárva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Ezt is Pesten csinálták? nem, echte német gyártás Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Sajnos megérett a két első toronycsapágy a cserére :) Kérdeztem autosboltot, hogy mennyibe kerül és hát olyan 11-12e Ft körül mozog darabja. Esetleg nem tudja valaki hogy ennél olcsóbban is lehet venni vagy ez egy viszonylag jó ár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Sajnos megérett a két első toronycsapágy a cserére :) Miből látszik ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Miből látszik ez? Nem látszik, kopog. Egy kicsit a kormányon is lehet érezni a kopogást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Sajnos megérett a két első toronycsapágy a cserére :) Kérdeztem autosboltot, hogy mennyibe kerül és hát olyan 11-12e Ft körül mozog darabja. Esetleg nem tudja valaki hogy ennél olcsóbban is lehet venni vagy ez egy viszonylag jó ár? Találtam olcsóbbat csak nem tudom, hogy ez való-e hozzá pontosan. Valaki tud ebben segíteni? http://www.fridcar.hu/autoalkatresz_cikksz...tra/2000/10166/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Nem látszik, kopog. Egy kicsit a kormányon is lehet érezni a kopogást. Igen,úgy értettem,hogy mi a jelenség amiből a toronycsapágy hibájára gondolsz.Mert kopogni pl. a kutyacsont is szokott.Nekem néha ropog az elejében valami lassú kanyarodáskor és arra is a toronycsapágyat mondták hibának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Astrások! Ha tudja valaki, ossza meg velem, hogy mennyibe került listaáron újonnan egy 5 ajtós klímás 1.4 twinport! Az az ár érdekelne, amelyik a G classic utolsó szériájára vonatkozik, készpénzes ár, nem vmi trükkös konstrukció! Hátha van itt olyan, aki szalonban dolgozott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Astrások! Ha tudja valaki, ossza meg velem, hogy mennyibe került listaáron újonnan egy 5 ajtós klímás 1.4 twinport! Az az ár érdekelne, amelyik a G classic utolsó szériájára vonatkozik, készpénzes ár, nem vmi trükkös konstrukció! Hátha van itt olyan, aki szalonban dolgozott... Itt még lehet kapni. Szerk: lehetett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Astrások! Ha tudja valaki, ossza meg velem, hogy mennyibe került listaáron újonnan egy 5 ajtós klímás 1.4 twinport! Az az ár érdekelne, amelyik a G classic utolsó szériájára vonatkozik, készpénzes ár, nem vmi trükkös konstrukció! Hátha van itt olyan, aki szalonban dolgozott... Nem dolgoztam szalonban, de 2008. decemberében 2.580.000.- volt az ára az enyémnek, +120.000 a metál (fekete) szín. U.i.: a pirosért is 60.000.- felárat kértek volna. Ha jól emlékszem, akkoriban a fehér és egy kék árnyalat volt csak alapszínben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Itt még lehet kapni. Szerk: lehetett... pdf árlista 2009 okt. 1-től visszavonásig Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 pdf árlista 2009 okt. 1-től visszavonásig Na szért ez az árlista távol van a 2.5 millától, egy közepesen felszerelt, klímás kpi záras villanyablakos metálfényü 3.5 símán. Köszi az infót, gondolom a gyenge forint miatt ugrott meg az ár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ARCz71 Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Üdv mindenkinek! Régi tag vagyok,olvasgatom a fórumokat régóta,de eddig nem volt olyan gondom,ami miatt tanácsot kellene kérnem,de most akadt egy.Van egy 2002-es,ASTRA G 1,7 DTI Caravanom.3 évesen vettem,már akkor is megviselt volt a belseje,de a kormány különösen.A kürtkapcsolók és környéke volt elkopva,amik mostanra ki is lyukadtak.Hát,ronda látvány,folyton beleakad a kezem kanyarodáskor,még jobban kiszakítva azokat.Vennék egy használt kormányt,találtam is,csak azt nem tudom,hogy a légzsákot át lehet-e tenni? Ebben kérnék szaktanácsot,mert csak akkor rendelném meg a kormányt,ami mellesleg nagyon jó állapotban van az enyémhez képest... Köszönöm,ha segít valaki Minden jót: ARCz71 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts