PGA Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 franc se tudja, bár szerintem a márkás tv-ket sem 10-15 évre csináljék mint a régi crt-ket. de az tény, hogy van hogy 40.000 ft különbség van a no name meg a márkás közt. nem hiszem, hogy annyira gagyi lenne. még ha pl 5-6 év alatt ráköltöd azt a 40 ropit még akkor is jobban jár az ember mintha drágát venne és ne adj isten az romlana el. mondjuk ez szubjektív. Nekem van egy 7 éves Panda DVD lejátszóm <_< még a zsíroskenyeret is lejátsza :wacko: túl van vagy 1000 lemezen, 7 év alatt egy 1500 ft os javítást kellett rajta végezni. Fater 40.000 ft os Thomson DVD, je meg 3 év után leadta a rendszámot kb 10 filmet ha megnézett rajta. Az biztos, hogy a mai marha nagy globalizált világban már nagyon kevés dologban lehet megbízni. Mindent a kínaiak meg a fűszoknyások szerelnek össze, meg gyártanak. Úgyhogy én sem esek feltétlenül hasra a nagy márkáktól, de azért egy "eredeti" Samsung vagy NEC (monitorban Eizo) tervezésű/gyártású elektronika még általában mindig jobb, mint a koppintott cuccok.
pellő Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Itt például: http://www.hunyadi.co.hu/ Ez nincs is túl messze tőled, viszont annyira nem szép szvsz. Ez már sokkal jobban tetszik, viszont Budapesten van, és drágább is: http://www.varrga.hu/ Köszi!Nekem Pest inkább Útba esik mint Kisbér.Megérdeklődöm hogy,hogy is működik az egész.
tgabika76 Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Nekem van egy 7 éves Panda DVD lejátszóm <_< még a zsíroskenyeret is lejátsza :wacko: túl van vagy 1000 lemezen, 7 év alatt egy 1500 ft os javítást kellett rajta végezni. Fater 40.000 ft os Thomson DVD, je meg 3 év után leadta a rendszámot kb 10 filmet ha megnézett rajta. Ez régóta tudott hogy DVD lejátszóból vagy az ultragagyi 6000Ft-os hipermarketest szabad megvenni, vagy a felső kategóriás nyolcvanezres minőségit, a kettő között hulladékok vannak...
ha4nz Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Szevasztok! Tudna valaki segíteni karosszériás vonalon? A múltkor ismerősöm vezetett és egy bal kanyaros megfordulásban bebicskázott az utánfutóval. Mennyiből hozható ki a kalapálás és az utána lévő villámezüst színű metálfényezés? Inkább szervíz és önrészmentes con biztosítás (casco terhére) vagy bontóból elemcsere? A hátsó lökös szélső tartófüle is leszakadt, de csak a szélső.
zoli0524 Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Hy! Valaki megtudná nekem mondani hogy egy Z16XE-s motorhoz mekkora gyertya kulcs kell?elöre is köszi!
törvényenkívüli Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Köszi!Nekem Pest inkább Útba esik mint Kisbér.Megérdeklődöm hogy,hogy is működik az egész. alternatívának ajánlom <_<
wessz Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Hy! Valaki megtudná nekem mondani hogy egy Z16XE-s motorhoz mekkora gyertya kulcs kell?elöre is köszi! 16
pellő Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 alternatívának ajánlom :) Ezt is Pesten csinálták?
Zachi Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Ezt is Pesten csinálták? Ha ez nem gyári, akkor hiteles műszaki bizonylat szükséges volna, ugyanis nem biztos, hogy a varrat kellőképp van elgyengítve. Akkor pedig vagy nem nyílik ki, vagy többet árt, mint használ.
Báthory Elküldve Szeptember24, 2010 Elküldve Szeptember24, 2010 Kérelemmel fordulok a Tanácselnök Urakhoz, hogy nyissanak új topicot üléstuning néven, mert töri a hátamat az ülés(G Classic). Aki megoldotta, vagy tud egy jó torna programot hátizomra, jelentkezzen! Köszi
uhuhu Elküldve Szeptember24, 2010 Szerző Elküldve Szeptember24, 2010 Kérelemmel fordulok a Tanácselnök Urakhoz, hogy nyissanak új topicot üléstuning néven, mert töri a hátamat az ülés(G Classic). Aki megoldotta, vagy tud egy jó torna programot hátizomra, jelentkezzen! Köszi http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=673
Báthory Elküldve Szeptember24, 2010 Elküldve Szeptember24, 2010 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=673 Upsz figyelmetlen voltam....Köszi
uhuhu Elküldve Szeptember24, 2010 Szerző Elküldve Szeptember24, 2010 nem voltál figyelmetlen, eddig ennek nem ez volt a neve, és le volt zárva :)
törvényenkívüli Elküldve Szeptember24, 2010 Elküldve Szeptember24, 2010 Ezt is Pesten csinálták? nem, echte német gyártás
banjani Elküldve Szeptember24, 2010 Elküldve Szeptember24, 2010 Sajnos megérett a két első toronycsapágy a cserére :) Kérdeztem autosboltot, hogy mennyibe kerül és hát olyan 11-12e Ft körül mozog darabja. Esetleg nem tudja valaki hogy ennél olcsóbban is lehet venni vagy ez egy viszonylag jó ár?
Korzika Elküldve Szeptember24, 2010 Elküldve Szeptember24, 2010 Sajnos megérett a két első toronycsapágy a cserére :) Miből látszik ez?
banjani Elküldve Szeptember24, 2010 Elküldve Szeptember24, 2010 Miből látszik ez? Nem látszik, kopog. Egy kicsit a kormányon is lehet érezni a kopogást.
banjani Elküldve Szeptember24, 2010 Elküldve Szeptember24, 2010 Sajnos megérett a két első toronycsapágy a cserére :) Kérdeztem autosboltot, hogy mennyibe kerül és hát olyan 11-12e Ft körül mozog darabja. Esetleg nem tudja valaki hogy ennél olcsóbban is lehet venni vagy ez egy viszonylag jó ár? Találtam olcsóbbat csak nem tudom, hogy ez való-e hozzá pontosan. Valaki tud ebben segíteni? http://www.fridcar.hu/autoalkatresz_cikksz...tra/2000/10166/
Korzika Elküldve Szeptember24, 2010 Elküldve Szeptember24, 2010 Nem látszik, kopog. Egy kicsit a kormányon is lehet érezni a kopogást. Igen,úgy értettem,hogy mi a jelenség amiből a toronycsapágy hibájára gondolsz.Mert kopogni pl. a kutyacsont is szokott.Nekem néha ropog az elejében valami lassú kanyarodáskor és arra is a toronycsapágyat mondták hibának.
Báthory Elküldve Szeptember24, 2010 Elküldve Szeptember24, 2010 Astrások! Ha tudja valaki, ossza meg velem, hogy mennyibe került listaáron újonnan egy 5 ajtós klímás 1.4 twinport! Az az ár érdekelne, amelyik a G classic utolsó szériájára vonatkozik, készpénzes ár, nem vmi trükkös konstrukció! Hátha van itt olyan, aki szalonban dolgozott...
andris83 Elküldve Szeptember24, 2010 Elküldve Szeptember24, 2010 Astrások! Ha tudja valaki, ossza meg velem, hogy mennyibe került listaáron újonnan egy 5 ajtós klímás 1.4 twinport! Az az ár érdekelne, amelyik a G classic utolsó szériájára vonatkozik, készpénzes ár, nem vmi trükkös konstrukció! Hátha van itt olyan, aki szalonban dolgozott... Itt még lehet kapni. Szerk: lehetett...
nundee Elküldve Szeptember24, 2010 Elküldve Szeptember24, 2010 Astrások! Ha tudja valaki, ossza meg velem, hogy mennyibe került listaáron újonnan egy 5 ajtós klímás 1.4 twinport! Az az ár érdekelne, amelyik a G classic utolsó szériájára vonatkozik, készpénzes ár, nem vmi trükkös konstrukció! Hátha van itt olyan, aki szalonban dolgozott... Nem dolgoztam szalonban, de 2008. decemberében 2.580.000.- volt az ára az enyémnek, +120.000 a metál (fekete) szín. U.i.: a pirosért is 60.000.- felárat kértek volna. Ha jól emlékszem, akkoriban a fehér és egy kék árnyalat volt csak alapszínben.
andris83 Elküldve Szeptember24, 2010 Elküldve Szeptember24, 2010 Itt még lehet kapni. Szerk: lehetett... pdf árlista 2009 okt. 1-től visszavonásig
Báthory Elküldve Szeptember24, 2010 Elküldve Szeptember24, 2010 pdf árlista 2009 okt. 1-től visszavonásig Na szért ez az árlista távol van a 2.5 millától, egy közepesen felszerelt, klímás kpi záras villanyablakos metálfényü 3.5 símán. Köszi az infót, gondolom a gyenge forint miatt ugrott meg az ár...
ARCz71 Elküldve Szeptember24, 2010 Elküldve Szeptember24, 2010 Üdv mindenkinek! Régi tag vagyok,olvasgatom a fórumokat régóta,de eddig nem volt olyan gondom,ami miatt tanácsot kellene kérnem,de most akadt egy.Van egy 2002-es,ASTRA G 1,7 DTI Caravanom.3 évesen vettem,már akkor is megviselt volt a belseje,de a kormány különösen.A kürtkapcsolók és környéke volt elkopva,amik mostanra ki is lyukadtak.Hát,ronda látvány,folyton beleakad a kezem kanyarodáskor,még jobban kiszakítva azokat.Vennék egy használt kormányt,találtam is,csak azt nem tudom,hogy a légzsákot át lehet-e tenni? Ebben kérnék szaktanácsot,mert csak akkor rendelném meg a kormányt,ami mellesleg nagyon jó állapotban van az enyémhez képest... Köszönöm,ha segít valaki Minden jót: ARCz71
Recommended Posts