woody1 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Nem így van. Nincs összefüggés. Gondold végig hogyan tankolsz. Elég addig visszamenni, hogy: - a finomítónak nem 500000 literes műanyag kannái vannak - a benzinkútra nem 20000 literes műanyag üvegekben viszik az üzemanyagot - a benzinkúton sem műanyag hordókat ásnak el. Egyébként meg az üzemanyag nem attól lesz tiszta, hogy műanyagban tárolják, szóval ez a logika szerintem nem jó. Millió helyen koszolódhat, és ezt a koszt ott és akkor az üzemanyagszűrőnek kell kiszűrnie. ...mondasz valamit... én csak kifejezetten a benzintankra gondoltam, de való igaz, odáig nem műanygban hozzák..... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 ...mondasz valamit... én csak kifejezetten a benzintankra gondoltam, de való igaz, odáig nem műanygban hozzák..... :wacko: zacskós benzint mindenkinek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 zacskós benzint mindenkinek <_< Nem tudom ti emlékeztek-e ilyenre vagy láttatok-e ilyet, de amikor én gyerek voltam nagyanyám többször is horgolt lábtörlőt tejeszacskókból :wacko: :( Akkor már ezt a szokást is fel lehetne eleveníteni és mondjuk csinálni ASTRA ülésvédő borítást a zacskósbenzin tasakjából : D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Nem tudom ti emlékeztek-e ilyenre vagy láttatok-e ilyet, de amikor én gyerek voltam nagyanyám többször is horgolt lábtörlőt tejeszacskókból :( ;) Akkor már ezt a szokást is fel lehetne eleveníteni és mondjuk csinálni ASTRA ülésvédő borítást a zacskósbenzin tasakjából : D ;) Balázs!!!! Ez fájt <_< :wacko: De mentségedre gyönyörű a cica. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Nem tudom ti emlékeztek-e ilyenre vagy láttatok-e ilyet, de amikor én gyerek voltam nagyanyám többször is horgolt lábtörlőt tejeszacskókból :( ;) ??????? :wacko: Ez nekem kimaradt! Én csak olyanra emlékszem,hogy kemencében sült a kenyér mamáéknál és várni kellett a tehenet a kapuban este 6-kor mikor jött a csorda. Valamint este fel kellett seperni az egész tyúkudvart(ami akkora volt mint most egy telek) nagy vesszőseprűvel szökökút alakúra képezve a földet meg ilyesmi.... ;) ,azért jó visszagondolni rá. Sajnos az a szép kis falu már teljesen elc........odott,csak az öregek maradtak ott,akik nem tudtak/akartak elmenni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Hát igen... Régi falusi becsültes nyugodt élet... Lassan minden kisebb falu erre a sorsra jut. Elnéptelenedik, kiöregszik, stb... Ez szomorú. De lesz még, hogy megfordul ez a fene nagy urbanizációs láz. ...szerintem ??????? :wacko: Ez nekem kimaradt! Én csak olyanra emlékszem,hogy kemencében sült a kenyér mamáéknál és várni kellett a tehenet a kapuban este 6-kor mikor jött a csorda. Valamint este fel kellett seperni az egész tyúkudvart(ami akkora volt mint most egy telek) nagy vesszőseprűvel szökökút alakúra képezve a földet meg ilyesmi.... :( ,azért jó visszagondolni rá. Sajnos az a szép kis falu már teljesen elc........odott,csak az öregek maradtak ott,akik nem tudtak/akartak elmenni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Hát igen... Régi falusi becsültes nyugodt élet... Lassan minden kisebb falu erre a sorsra jut. Elnéptelenedik, kiöregszik, stb... Ez szomorú. ... Nem akarok ebben mélyebbre menni, de sajnos nem véletlenek ám ezek a folyamatok (öntudatos parasztember kis gazdasággal-->agymosott proli)... :wacko: Ez csak egy vélemény... De <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Nem tudom ti emlékeztek-e ilyenre vagy láttatok-e ilyet... Ja. Emlékszek. Macska. Még ma is sokat látni ilyet. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Nem akarok ebben mélyebbre menni, de sajnos nem véletlenek ám ezek a folyamatok (öntudatos parasztember kis gazdasággal-->agymosott proli)... :wacko: Ez csak egy vélemény... De <_< Azok inkább városi emberek voltak mint a falusiak. Ja és a folyamatok azok tényleg nem véletlenek. :( Ja. Emlékszek. Macska. Még ma is sokat látni ilyet. ;) Ez jó volt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 én nem vagyok nagy macska fan de a szomszéd macsekja egyszerűen gyönyörű. azt hiszem maine coon a fajtája. ha családi házba költözünk akkor tuti lesz kemencénk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 ...ha családi házba költözünk akkor tuti lesz kemencénk. Benn sül a pogi, a kuckóban meg dorombol a cirmos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 kültérit szeretnénk. nyáron nem kívánom senkinek odabent sütni a szobában. amúgy múlthéten volt kemencés fesztivál noszvajon. jó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Cartársak, ilyet sem láttam még: brazil? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Fején találtad a szöget http://www.chevrolet.com.br/veiculos/carro...tch/fotos.shtml Cartársak, ilyet sem láttam még: brazil? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Fején találtad a szöget http://www.chevrolet.com.br/veiculos/carro...tch/fotos.shtml Egész szép fotókat csináltak róla, csili vili, fullos belsővel (multikormány nincs). Viszont az aut klímám nekem is ilyen <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Azért ez messze van a fullos belsőtől... hol a navi, a bőr, a fedélzeti computer, miegymás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 A fényszóróját szivesen elcserélnem az enyémre. Szerk: érdekes módon a brazilok meg tudták csinálni, hogy a kormány közepén legyen a duda. Egész szép fotókat csináltak róla, csili vili, fullos belsővel (multikormány nincs). Viszont az aut klímám nekem is ilyen <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Szerk: érdekes módon a brazilok meg tudták csinálni, hogy a kormány közepén legyen a duda. Ahogy elnézem maga a kormányközép csereszavatos, sőt azt is el tudom képzelni hogy cikkszám alapján idehaza is beszerezhető a Csergőben, szóval a lehetőség a cserére elvileg adott. Bár mivel a gyári légzsák is valami 300e Ft újonnan, nem hiszem hogy megérne neked ennyit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Azért ez messze van a fullos belsőtől... hol a navi, a bőr, a fedélzeti computer, miegymás? de van 4 el ablak nekem meg csak 2... Pedig elegance... nem ismerik a szó jelentését?! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 néztétek a neo-n a csapdás bulit? nagyon tuti volt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Azért ez messze van a fullos belsőtől... hol a navi, a bőr, a fedélzeti computer, miegymás? meg a hideg-meleg levegő, venti ill. nuku légzsák Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 meg a hideg-meleg levegő, venti ill. nuku légzsák Valóban! A légzsákos kivitel pont olyan, mint amilyennek mi is megszoktuk. De a két literes, alkoholos, 140 LE-s motort sokan szívesen látnánk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 meg a hideg-meleg levegő, venti <_< Te most a fűtés kezelőszerveit hiányolod? De hát digit klíma van benne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 de van 4 el ablak nekem meg csak 2... Pedig elegance... nem ismerik a szó jelentését?! <_< Nekem is csak két villanyablak van... sztem nem ezen múlik az elegancia. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Valaki vásárolt már webáruházban olajat? Ugyanis kinéztem egy webáruházban (nevet nem írok : no reklám) Valvoline SynPower 5W 30 4 litert 11.860-ért, ami az eddigi legjobb ár, amit néztem. Szóval szerintetek egy ilyen internetes cég nem veri át embert? Hallottam már olyat, hogy apró lyuk a tetőn , olaj ki, és fecskendővel bele a lötty. Szerintetek rendelhetek, nem gáz? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts