Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
na ezzel megnyugtattál :(

már kezdtem azt hinni h bennem van a hiba....

melóhelyről vagy Nyuszi ? és hová tűnt Telo ? :roll:

igen."dolgozom" nagy erővel.

:wink: szerintem ebédel

Elküldve

azt a nagy szabadnapot pénteken tartottam ha jól emlékszem....reggel a sulit elintéztem,most pedig a déli csendespihenőmet tartom :(

csak az a gáz h lenne dolgom bőven.... :(

Elküldve
azt a nagy szabadnapot pénteken tartottam ha jól emlékszem....reggel a sulit elintéztem,most pedig a déli csendespihenőmet tartom :(

csak az a gáz h lenne dolgom bőven.... :(

ezzel én is így vagyok, de tegnap bepótoltam a múlt hetet. legalábbis ami a minkámat illeti :wink:

Elküldve
megoldom a problémát ! a gépen dolgozom....vagyis a kellemeset a hasznossal :wink:

Hello TELO !

Yes yes... Hello, my name is telo :roll:

Elküldve
megoldom a problémát ! a gépen dolgozom....vagyis a kellemeset a hasznossal :wink:

Hello TELO !

Dolgozol a gépen? Csak szépen! Ahogy a csillag megy az égen! :wink:

Elküldve
Dolgozol a gépen? Csak szépen! Ahogy a csillag megy az égen! :wink:

na ez kemény volt..... :( az ebéd mellé volt vmi kisérő is ? :drinkers: :(

Elküldve

Szóval már félig bennt vagy MOTE-ban gelkoka? :wink: Na, csak gyere... várunk... várunk... még mindig várunk.... vá... :sleepy2:

Elküldve

naon helyes várjatok is....aztán meg fogadjatok örömmel... :(

tegnap intéztem az átutalást,csak az OTP még mindig nem szedte le a számlámról a pénzt :roll:

Elküldve

na ez kemény volt..... :( az ebéd mellé volt vmi kisérő is ? :drinkers: :(

Igen, kísért engem a költő szava... ahogy a nappalt az éjszaka... :wink:

Elküldve
sztem megvan a klub poétája :wink:

:oops: Nemrég írtam ide egy tavaszköszöntő verset is... Vissza lehet keresni... Na jó, azért az már vagy 50-el előrébb van...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.