Jim Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Elmosolyodtam.... 1.0-ás corsával... német ótópálya... :lol: :D Ne vigyorogj. :( Ment 150-et is vígan. Na jó nem vígan, de ment :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 azt hittem a hétvége után beszédesebbek lesztek. pl milyen volt a Teló és Nyuszifülescske hétvégéje..... stb....... 8) Na erről valóban jogos lenne a beszámoló! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Na erről valóban jogos lenne a beszámoló! :( ejnye fiúk, de kis kíváncsiak vagytok :( mondtan én hogy furdalni fogja az oldalatokat, de hát így jártatok kellett nektek a SEX&OPEL topicba küldeni bennünket :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Azért nagyon diplomatikusan kerülgetitek a témát... :( Telo annyira kész van hogy a hétvége óta talán vagy két hozzászólása volt. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Azért nagyon diplomatikusan kerülgetitek a témát... :( Telo annyira kész van hogy a hétvége óta talán vagy két hozzászólása volt. 8) hát erre inkább nem én válaszolok :( de szerintem nem épp a diplomatikus hangnem jellemez minket, ha pár lappal előrébb olvasol, beláthatod :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Hát az valóban Opel&Sex!!! :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Hát az valóban Opel&Sex!!! :( :( nem lehet hogy túl élénk a fantáziád? vagy egyszerűen csak irigykedsz :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Majd kikérdezem telót, aztán kiderül hogy irigykedhetek-e? :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Majd kikérdezem telót, aztán kiderül hogy irigykedhetek-e? :( :( te gaz!!! :wink: majd adok én nektek kipletykálni az ártatlan kinyuszit :roll: azt hiszem szólnom kell neki milyen merényletre készülsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Háj evribádi! Nem kell szólni, máris itt vagyok... És mindjárt szétcsapok itt a pletykálók között... :wink: Nem vót semmi hétvégén! Szóval, vki be mer még szóni? :evil:... Leütöm, mint taxiórát! :violent1: :boxing: :violent3: :axe: :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Háj evribádi! Nem kell szólni, máris itt vagyok... És mindjárt szétcsapok itt a pletykálók között... :wink: Nem vót semmi hétvégén! Szóval, vki be mer még szóni? :evil:... Leütöm, mint taxiórát! :violent1: :boxing: :violent3: :axe: :wink: :( ezt a gyorsaságot :( itt a felmentősereg :wink: na srácok, ugye mostmár nem mertek kekeckedni velem? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Hol van ilyenkor Uhu hogy megvédjen??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Hol van ilyenkor Uhu hogy megvédjen??? na tessék, sejtettem, hogy eddig tart a keménység. :wink: ne aggódj, kíméletesen bánunk majd veled :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Hol van ilyenkor Uhu hogy megvédjen??? Nincs ki megvédjen, mi? :wink: Megfélemlítettem őt is... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 :oops: :oops: :( :( Most elmegyek egyetem, meg munka, de ha este hazajövök... :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 :oops: :oops: :( :( Most elmegyek egyetem, meg munka, de ha este hazajövök... :twisted: :twisted: hűha!már alig várom :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 hűha!már alig várom :wink: Te csak ne várjad, jó? :evil: :wink: Majd én lerendezem a nagyarcút... :lol: :D Csak merjen hazajönni!... :twisted: :smt014 :toimonster: :smt065 :smt066 :smt073 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 köszönöm kedvesem :wink: ezt a reakciót vártam. :wink: renben rádbízom, így legalább nem olyan gáz, hogy egy nő..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 úgy látom az egész fórum rettegésben lesz tartva :( nem szedtek esetleg védelmi pénzt ? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 úgy látom az egész fórum rettegésben lesz tartva :( nem szedtek esetleg védelmi pénzt ? :wink: most hogy mondod :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 aztán este meg jön a nagy fekete autó......... :glasses5: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 aztán este meg jön a nagy fekete autó......... :glasses5: talán inkább "zöld" :wink: de nemhogy örülnél hogy így összekovácsolódtunk, mert ha jól emlékszem te Telónak szurkoltál ? nem? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 én örülök nagyon, csak kissé elvesztettem már a fonalat... :oops: hogyisvanez ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 én örülök nagyon, csak kissé elvesztettem már a fonalat... :oops: szerintem nem te vagy az egyetlen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 na ezzel megnyugtattál :( már kezdtem azt hinni h bennem van a hiba.... melóhelyről vagy Nyuszi ? és hová tűnt Telo ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts