Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ja ami szerintem nagyon fontos dolog Májús 2-án senki ne tankoljon! Az autos társadalom lázadást szít a Moll árai és az üzemanyagár magas adótartama ellen! Aki teheti az meg Moll kúton egyáltalán ne tankoljon és olyan kútakon sem ahol a Molltól veszik a naftát! Ha jól tudom akkor a Shell a Jett és az Agip kútaknak nem a Moll a beszálítojuk! De másodikán semmi képen nem tankoljatok! Adjátok tovább minnél több autosnak és motorosnak! A Szállítok érdekvédelmi szervezete (remélem jól írtam a nevüket) felhívást iltézett valamenyi fuvarozó társasághoz hogy ha tehetik akkor májustól külföldön tankolják teherautóikat!

Bár sok eséjét nem látom, de hátha lejebb viszik az árakat!

Elküldve
  Idéz
Ja ami szerintem nagyon fontos dolog Májús 2-án senki ne tankoljon! Az autos társadalom lázadást szít a Moll árai és az üzemanyagár magas adótartama ellen! Aki teheti az meg Moll kúton egyáltalán ne tankoljon és olyan kútakon sem ahol a Molltól veszik a naftát! Ha jól tudom akkor a Shell a Jett és az Agip kútaknak nem a Moll a beszálítojuk! De másodikán semmi képen nem tankoljatok! Adjátok tovább minnél több autosnak és motorosnak! A Szállítok érdekvédelmi szervezete (remélem jól írtam a nevüket) felhívást iltézett valamenyi fuvarozó társasághoz hogy ha tehetik akkor májustól külföldön tankolják teherautóikat!

Bár sok eséjét nem látom, de hátha lejebb viszik az árakat!

Szerintem az OMV-nek sem.....

Elküldve
  Idéz
Most mán lehet írni... Megengedem... :roll:

Öcccsém!!!! nem is tudtam, hogy tőled kell engedélyt kérni. :twisted: :wink:

Hogy tetszett a bemutatkozóm? Remélem azért néha elmosolyodtál rajta :(

Elküldve
  Idéz

köszi a kérdést, persze dolgozom! Most már jól összekoszoltam magam, de király :(

SZIA! :wink:

azt hittem már megfeledkeztél rólunk!

ezek szerint minden a tervek szerint megy :wink:

Elküldve
  Idéz

SZIA! :wink:

azt hittem már megfeledkeztél rólunk!

ezek szerint minden a tervek szerint megy :wink:

áááááá még jobban is, mint gondoltam.... 8)

Telot próbáltam már hivni, csak kinyomott :(

Elküldve
  Idéz

köszi a kérdést, persze dolgozom! Most már jól összekoszoltam magam, de király :(

Hát a szerlés már csak ilyen! :(

Örülök hogy visszamentél! Gondolom ez azért mégiscsak közelebb áll hozzád, mint a bankozás. :wink:

Elküldve
  Idéz
nagy munkában van a drága biztosan, engem is elhanyagol :(

úgy látszik ez a hétfő ma mindenkinek húzós :(

Bocsi mindenki... Dolgoztam... Egy meeting-en voltam, ezért nyomtam ki uhu-t is... :oops: Mit szerettél volna uhu?

Elküldve
  Idéz

Bocsi mindenki... Dolgoztam... Egy meeting-en voltam, ezért nyomtam ki uhu-t is... :oops: Mit szerettél volna uhu?

csak hogy jöhetsz a záraddal....., és hozd magaddal a szervizkönyvedet is.

Elküldve
  Idéz

Öcccsém!!!! nem is tudtam, hogy tőled kell engedélyt kérni. :twisted: :wink:

Hogy tetszett a bemutatkozóm? Remélem azért néha elmosolyodtál rajta :(

Elmosolyodtam.... 1.0-ás corsával... német ótópálya... :( :lol:

Elküldve
  Idéz
csak hogy jöhetsz a záraddal....., és hozd magaddal a szervizkönyvedet is.

Jaaa ok, majd megyek. Vmikor a héten biztos, majd szólok előtte való nap, oksi?

Elküldve
  Idéz
Mert senki nem mert írni ! Mindenki az engedélyedre várt !

Hát épp ez az! A hétvégét még megértem, de a mai napot már engedélyeztem!.... :evil: :wink:

Elküldve
  Idéz
Hát épp ez az! A hétvégét még megértem, de a mai napot már engedélyeztem!.... :evil: :wink:

Talán későn adtad meg az engedélyt és addigra mindenki elfelejtette, hogy mit akart írni előtte ! :wink: :(

Elküldve

hát nem nagyon volt ma termés .... :roll:

azt hittem a hétvége után beszédesebbek lesztek. pl milyen volt a Teló és Nyuszifülescske hétvégéje..... stb....... 8)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.