Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Én személyesen pötyögök ide. Ebben ki is merül a személyes ismeretség.

Arra gondoltam hogy ismeritek egymást.Opeles fórumos talik vagy ilyesmi......

Elküldve

Szerencsétlenségemre belenézte a Spektrum TV Tuningmánia c. műsorába. Nem kellett volna. Válogatottan bűn ronda spanyol remekművek. Csicsa-micsa hányinger. ^_^

Elküldve
Szerencsétlenségemre belenézte a Spektrum TV Tuningmánia c. műsorába. Nem kellett volna. Válogatottan bűn ronda spanyol remekművek. Csicsa-micsa hányinger. ^_^

Hát azok

Én azon röhögök m3-as tükör +10le :D

Elküldve

..és az a szöveg amit nyomnak, miközben mutogatják a csodaótókat!

Elküldve
Sziasztok!

Érdekes kérdésem lenne.

Gyári Astra G xenon (D2S-es) lámpába hogyan lehet H7-es égőt/xenont belerakni?

Gyári xenon szett eladó.H7-re átalakítva nekem corsa c ben volt,de bármely H7 helyére beépíthető.

Osram D2S izzókkal. Ez nem kéken világít!! biggrin.gif

25e ft.

Elküldve
Sziasztok!

Érdekes kérdésem lenne.

Gyári Astra G xenon (D2S-es) lámpába hogyan lehet H7-es égőt/xenont belerakni?

Nem lehet/szabadna a kétféle rendszer izzóit és a lámpatesteket keverni.

Gyári xenon szett eladó.H7-re átalakítva nekem corsa c ben volt,de bármely H7 helyére beépíthető.

Osram D2S izzókkal. Ez nem kéken világít!! biggrin.gif

25e ft.

Na, ezt nem lenne szabad! Halogén izzó helyére xenont, xenon izzó helyére halogént soha! Sok egyéb hiányosságon túl a fény szórása, a fénykéve sem lesz olyan, amilyennek kéne lennie. Beállíthatatlan.

Az ilyen barkács/"átalakított" xenon izzókkal gyakran nagy csalódás az eredmény, mert az útra még annyi fény sem kerül, mint halogén izzóval. Esetenként nemcsak a szembejövőt vakítja, hanem önmagát is.

Elküldve

Na, ezt nem lenne szabad! Halogén izzó helyére xenont, xenon izzó helyére halogént soha! Sok egyéb hiányosságon túl a fény szórása, a fénykéve sem lesz olyan, amilyennek kéne lennie. Beállíthatatlan.

Az ilyen barkács/"átalakított" xenon izzókkal gyakran nagy csalódás az eredmény, mert az útra még annyi fény sem kerül, mint halogén izzóval. Esetenként nemcsak a szembejövőt vakítja, hanem önmagát is.

Gyűjtő lencsés lámpával hibátlan az utólagos xenon.Tökéletesen világít és teljesen jól beállítható.Xenont csak gyűjtő lencsés lámpába,akkor vetít normális fényt.

Elküldve
Én is szeretnék nagyon sok boldog szülinapot kívánni uhuhu Ákosnak!

Áh, az idő csak telik, mi meg itt maradunk fiatalon... :D ^_^ Isten éltesse uhuhu-t!

Elküldve

ezt én is tudom (azért köszönöm) ^_^

lehet kicsit rosszul tettem fel a kérdést

van egy gyári xenonos lámpám amibe d2s-es xenon izzó való. a kérdés az lenne hogy hogyan lehet a helyére h7-es xenon-t belerakni.

Elküldve
uhuhu-nak tortát kívánok én is.

ez volt már?

cool... Legyen elég annyi, hogy életemben először (és lehet, h utoljára) adtam le kopogtatócédulát... ^_^

de ne politizáljunk, kééérem !

Elküldve
ezt én is tudom (azért köszönöm) ^_^

lehet kicsit rosszul tettem fel a kérdést

van egy gyári xenonos lámpám amibe d2s-es xenon izzó való. a kérdés az lenne hogy hogyan lehet a helyére h7-es xenon-t belerakni.

Ugyanazt a metódust kell követni, mint a hagymapálinka készítésnél: eladni a hagymát és az árán pálinkát kell venni! :D

Elküldve
Ugyanazt a metódust kell követni, mint a hagymapálinka készítésnél: eladni a hagymát és az árán pálinkát kell venni! :D

pálinka!!! Hol?? Ide vele ^_^

Elküldve

Szép napot mindenkinek.

Valaki lenne olyan kedves és leírná nekem, hogy a pollenszűrőt hogyan kell kiszedni? Ez lenne az első cserém és nem akarok hűlyeségeket csinálni.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.