Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
freeze-t? :D :D

Nem, de ez most a divat a fórumokon. Az elsőzőkön kívül mindenki sunázna mindenkit. Ma éppen schmuck andorra írta vki, miközben énekelte a kampánydalát. elég gyomorforgató ^_^

Elküldve
Nem, de ez most a divat a fórumokon. Az elsőzőkön kívül mindenki sunázna mindenkit. Ma éppen schmuck andorra írta vki, miközben énekelte a kampánydalát. elég gyomorforgató :D

Ismerős, csak húztalak. :D Néha cigiszünet gyanánt én is beleolvasok egy-két "magvasabb" fórumba, ahol aztán tombol a fiatalság, meg a ványadt fotelharcosok... ^_^

Elküldve
Látom, kezdenek visszatérni a cartársak a hálidéjről. Mintha élénkülne itten valami!

..én nem voltam hálidéjen, folyamatosan itt tobzódtam..

..volt csomó döglött pillanat..

Elküldve
Ismerős, csak húztalak. :D Néha cigiszünet gyanánt én is beleolvasok egy-két "magvasabb" fórumba, ahol aztán tombol a fiatalság, meg a ványadt fotelharcosok... ^_^

Ja, az teccik, hogy az 1. hozzászólás: első, aztán második, stb... aztán kb az 5.-től anyázás, zsidózás, cigányozás, komcsizás... Hálás téma a bicikli-gyalogos, jobb-bal, cigi-nem cigi stb ellentét. Titeket azért szeretlek, mert itt a legritkább esetben bántjuk egymást és EZ JÓ. De azért mindenkit nem sunáznék itt se :D

Elküldve
..én nem voltam hálidéjen, folyamatosan itt tobzódtam..

..volt csomó döglött pillanat..

Igen, volt olyan nap, hogy egy hozzászólás volt csak az egész G-n.

Elküldve
Igen, volt olyan nap, hogy egy hozzászólás volt csak az egész G-n.

remélem nem az enyém volt ^_^

nekem se volt olyan nagy pihi,egy kicsi ebből meg abból,meló meg rengeteg....,na de semmi negatív hullám :D

Elküldve
remélem nem az enyém volt ^_^

nekem se volt olyan nagy pihi,egy kicsi ebből meg abból,meló meg rengeteg....,na de semmi negatív hullám :D

Meló rengeteg = ez manapság a jobbik eset! Meg mindig: a munkahelyemen elrepül a munkaidő, mikor sok a meló, amikor üresjárat van, csak vánszorog... Jobb a pörgés egy bizonyos határig!

Elküldve
Meló rengeteg = ez manapság a jobbik eset! Meg mindig: a munkahelyemen elrepül a munkaidő, mikor sok a meló, amikor üresjárat van, csak vánszorog... Jobb a pörgés egy bizonyos határig!

sajna én túl estem a határon,pl. holnap 5-től kb19-20ig ^_^

nálam 5 nap alatt 60-65 óra a megszokott,és nem irodai munkám van...

ja ,lesz majd megint felvétel nálunk....

Elküldve
Ja, az teccik, hogy az 1. hozzászólás: első, aztán második, stb... aztán kb az 5.-től anyázás, zsidózás, cigányozás, komcsizás... Hálás téma a bicikli-gyalogos, jobb-bal, cigi-nem cigi stb ellentét. Titeket azért szeretlek, mert itt a legritkább esetben bántjuk egymást és EZ JÓ. De azért mindenkit nem sunáznék itt se :D

Meg hát! ^_^

Elküldve

No, akkor Tommirra biztos meg fogja nézni ha kész lesz ^_^

Nagy Bringás ő is..

Faterom Nagy versenyző volt fiatal korában, nekem is volt rengeteg kerékpárom, kis koromban még gyermek méretű versenycangám is :D

Más: Engem senki se sunázzon!!! :D :D

Örülök, hogy tetsznek a képek...

Én meg robogóztam meg a bicajt építeném(de nincs megfelelő donor)csak a fele van kész.

Ilyen a robi:(nincs ilyen jó állapotban)

Elküldve

Sziasztok!

Van egy kis gondom. Olajcserét akarok, és vettem szűrőt. De ez nagyobb mármint magasabb. Ami meg most van benne az alacsonyabb fanta. Azt kérdezném, hogy ez a magas belefér e, mert még nem szedtem le, de ahogy néztem, olyan mintha az aksi tartó miatt nem férne el pont a hosszúsága miatt. Vagy a kisebbet kell belerakni, vagy ez is jó hozzá?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.