palicska Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki aki pesti, hogy a Zichy Jenő utcára vonatkozó parkolást sima P betűs tábla vagy parkoló zóna jelző tábla van e kitéve?
andris83 Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Szia, fizetős övezet, de magad is meg tudod nézni az utcaképet itt, vagy a parkolási övezeteket is. Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki aki pesti, hogy a Zichy Jenő utcára vonatkozó parkolást sima P betűs tábla vagy parkoló zóna jelző tábla van e kitéve?
GH Elküldve Augusztus6, 2010 Elküldve Augusztus6, 2010 Szia, fizetős övezet, de magad is meg tudod nézni az utcaképet itt, vagy a parkolási övezeteket is. A zónák a valóságban nem egészen így néznek ki amúgy... Én pl a mamámhoz járok be a Népszínház utcába a Blahához, ott abban a néhány mellékutcában pl még mindig nincsen zóna, nem kell fizetni... :D persze egyszer biztos elérnek mindenhova
Zachi Elküldve Augusztus6, 2010 Elküldve Augusztus6, 2010 Az a kérdésem hogy bácsikám autója 1.4-es Toyita corrola 71KW az azt jelenti hogy ő már a magasabb kategoriába esik a kötelező biztositásnál az szerintem igy lesz és mennyi körűbellűl az árkűlöbözet egy 1.4 és egy 1.6-os biztositása esetén? :D Néhány kalkulátor, ahol utána számolhatsz! A piros hullámok még mindig nem sordíszek, hanem alapvető helyesírási hibák! :wacko:
zoli0524 Elküldve Augusztus6, 2010 Elküldve Augusztus6, 2010 Igazából azért kérdeztem hogy mennyi lambda szonda van az autómban mert elszeretném távolítani a katalizátort de így necces!!Mi a véleményetek erről?!
Livi Elküldve Augusztus6, 2010 Elküldve Augusztus6, 2010 Én úgy tudom hogy valaki kérte a motor kódodat de erre én is kíváncsi lennék azt hittem hogy egy van csak? :D
potyo Elküldve Augusztus6, 2010 Elküldve Augusztus6, 2010 Igazából azért kérdeztem hogy mennyi lambda szonda van az autómban mert elszeretném távolítani a katalizátort de így necces!!Mi a véleményetek erről?! Miért kellene azt eltávolítani?
dsteel Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Miért kellene azt eltávolítani? felesleges súlyt ne cipeljünk, az fogyasztásnövekedést okoz?! :D
potyo Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 felesleges súlyt ne cipeljünk, az fogyasztásnövekedést okoz?! :D Meg cserébe nagymennyiségű szénmonoxid és szénhidrogénkibocsájtást...
dsteel Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Meg cserébe nagymennyiségű szénmonoxid és szénhidrogénkibocsájtást... Persze. + a műszakin úgysem menne át. Vagy túl naív vagyok? (Magyarisztánban talán még katalizátor nélkül is átrugdoshatók a katalizátoros autók) Asszem mától él az új szmogrendelet (matrica színe alapján), amit magamban már üdvözöltem. Persze más a jó kis szigorú, megfelelő, EU-s törvény és más a betartatása... de mindenképpen haladás. Úgy hallottam, azok az autók közlekedhetnek szmogriadó esetén, amelyeknél a forgalmiban a környezetvédelmi osztályba sorolásnál 6-os, van annál nagyobb szám szerepel. Nekem az Y17DT-nél ez 7-es, úgyhogy OK vagyok. De látok az utakon olyan dízeleket, amik után a gyorsításuknál konkrétan nem lehet látni az utat a füsttől + olyan benzineseket is, amik füstölnek (gondolom ég el az olajuk) Ezek vajon hogy mentek át a környezetvédelmin?!
Z 16 XEP Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Sziasztok!Járt már úgy valaki,hogy az 5 ajtós változatnál a hátsó ablakmosó a tetőkárpitot áztatja???Régebben kifogástalanul működött,tegnap viszont már nem.A vizet nyomja,csak nem az ablakra,hanem a tető és a kárpit közé.Lecsúszhatott a cső?!Hogy lehetne hozzáférni,csak kárpitbontással???Van valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban???
imiderecske Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Sziasztok! G Astra-hoz honnan lehet beszerezni/letölteni gépkönyvet ?
lajos Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Sziasztok. Új vagyok itt, és a segítségetekre lenne szükségem. Két problémám van: 1. Felvillant és kis ideig világított a sárga motor ikon a műszerfalon, de újraindítás után nem jelentkezett újra. Próbáltam kivillogtatni a hibakódot a fék+gáz+gyújtás kombinációval, de nem jelez semmit. Úgy tudom, hogy elektromos gázpedálú az autóm (G Astra 1,4 /16V , 2001, Motor kód: X14XE20P.. .. .). Szerintetek akkor most, hogy van ez? 2. Takarításkor leesett az illatosító a középkonzol középső szellőzőjéről, visszatettem, de szivárgott belőle (akkor nem vettem észre) és reggelre lemarta a rádió körüli részről több helyen is a gyári fekete festéket. Tudtok valamilyen egyszerű, és olcsó megoldást a javításra? Előre is köszi a segítséget. Lajos
potyo Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 1. Felvillant és kis ideig világított a sárga motor ikon a műszerfalon, de újraindítás után nem jelentkezett újra. Próbáltam kivillogtatni a hibakódot a fék+gáz+gyújtás kombinációval, de nem jelez semmit. Úgy tudom, hogy elektromos gázpedálú az autóm (G Astra 1,4 /16V , 2001, Motor kód: X14XE20P.. .. .). Szerintetek akkor most, hogy van ez? A Z-s motorok az elektromos gázpedálosok. Neked ez kell: http://www.vauxhallownersnetwork.co.uk/sho...ing-fault-codes Viszont ha nem világít újra, akkor valószínűleg semmi gondja, én egyelőre nem foglalkoznék vele.
Zachi Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 2. Takarításkor leesett az illatosító a középkonzol középső szellőzőjéről, visszatettem, de szivárgott belőle (akkor nem vettem észre) és reggelre lemarta a rádió körüli részről több helyen is a gyári fekete festéket. Tudtok valamilyen egyszerű, és olcsó megoldást a javításra? http://pics.coldline.hu/pics/72250-20100807-baJqmo.jpg http://pics.coldline.hu/pics/72247-20100807-4Zt6EP.jpg Előre is köszi a segítséget. Lajos Én nem bíbelődnék a javítással! Ennél olcsóbb csak kijelző nélkül lehetne. Ám így van egy tartalék/piacképes kijelződ.
spzoli Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Gyakran szét szokott hullani a 3ajtós ülések billentő szerkezete? Vagy csak engem tisztel meg vele? :D
Mc-elek Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 felesleges súlyt ne cipeljünk, az fogyasztásnövekedést okoz?! :wacko: én még a pótkerékből is kiengedem a levegőt :D
Mc-elek Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Sziasztok!Járt már úgy valaki,hogy az 5 ajtós változatnál a hátsó ablakmosó a tetőkárpitot áztatja???Régebben kifogástalanul működött,tegnap viszont már nem.A vizet nyomja,csak nem az ablakra,hanem a tető és a kárpit közé.Lecsúszhatott a cső?!Hogy lehetne hozzáférni,csak kárpitbontással???Van valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban??? Ha elég vékony a kezed akkor befér a kárpit és a tető közé. Az enyém befért,pedig akkor mint egy szívlapát :D csak óvatosan nehogy megtörjön.
Mc-elek Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Ma voltunk lagziba Komáromban, az amerikai autós találkozón!!! PFFFFF ifjú pár: meg autóztatták Őket: egy picit csapatja : Így sikerült : jó buli ez is :D
NeedForSpeed Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Azt a feketét a sárvédőről levakarni, na az asszem még nagyobb buli lesz! :D
banjani Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Azt a feketét a sárvédőről levakarni, na az asszem még nagyobb buli lesz! :wacko: Azt a fehéret (az első képen) nem is fogja tudni levakarni most már! :D Vagy ha igen akkor az is nagy buli lesz :D :wacko: :wacko:
Amusing Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 2. Takarításkor leesett az illatosító a középkonzol középső szellőzőjéről, visszatettem, de szivárgott belőle (akkor nem vettem észre) és reggelre lemarta a rádió körüli részről több helyen is a gyári fekete festéket. Tudtok valamilyen egyszerű, és olcsó megoldást a javításra? Előre is köszi a segítséget. Lajos nekem is folyt már ki így, én csak simán műszerfalápolóval letakarítottam oszt annyi, semmi nem látszik
Losi71 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Sziasztok! Olyan problémával találkoztam pénteken, amire nem tudok magyarázatot. Munkából hazamenet kapcsolom a klímát (mechanikus), semmi. Kapcsolom ki-be többször, semmi reakció. Aztán a középkonzolon nyomogatom a másik két gombot (belső ker., h. ablak fűtés), semmi. A szellőztető ventillátor működött. Idegesített a dolog, meg persze lefőttem teljesen a melegben, ezért megálltam a márkaszerviz előtt, megkérdezni mi lehet ez? Az autó leállítása után kíváncsiságból ismét ráadtam a gyújtást és lássatok csodát: minden működik!!! Gyorsan indítottam és hazahúztam. Azóta működik :D Járt már így valaki?
Losi71 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Eszembe jutott valami, már rég akartam kérdezni. A hátsó üléseknél a középső biztonsági övet nem tudom kihúzni, akármilyen finoman próbálom. Az autó még csak 3 éves! Igaz már tavaly sem tudtam, de akkor csak a két saját gyerekemet fuvaroztam. :D
Recommended Posts