telo Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Szegény Teló! Nagyon sanyarú sorsod van! :( Menni fog egyedül az a negyed óra munka, vagy még annyi se? :( Este jössz? Nem tudok jönni este... Bocsi... Hétvégén sem leszek itthon és valószínű netközelben sem, úgyhogy ha sokat írtok hétvégén, és sokat kell visszaolvasnom, ráverek a körmötökre! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Szegény Teló! Nagyon sanyarú sorsod van! :( Menni fog egyedül az a negyed óra munka, vagy még annyi se? :( asszem még Telot is überlem a mai napommal......elhatároztam h abszolult nem csinálok semmit csak meresztem a seggem..... :smt028 Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 asszem még Telot is überlem a mai napommal......elhatároztam h abszolult nem csinálok semmit csak meresztem a seggem..... :smt028 Na, ez a negyed óra is jól elhúzódik. Most épp várok rajtam kívül álló okok miatt. Addig itt vagyok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 gondoltam kimegyek felrakni az Amusingtól kapott légterelőket....erre nem indul a kocsi mert lemerült az akksi :oops: .....-a belső világítás :banghead: :violent2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2005 asszem még Telot is überlem a mai napommal......elhatároztam h abszolult nem csinálok semmit csak meresztem a seggem..... :smt028 asszem én nyertem, mert én ugy nem csináltam semmit, hogy közben munkanélküli lettem.... 8) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 gratulálok :wink: de jól itt hagytál délelőtt magamra, így most nekem dolgoznom kellett. nekem!pénteken!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 npasi és jimmi! Irgum-burgum! Mikor külditek már nekem azokat a bemutatkozókat? Legalább 1 képet küldjetek addig vagy vmi.... Egyébként lehet nézni a leírásokat itt: http://g-astra.opelclub.hu/index.php?optio...staff&Itemid=12 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 npasi és jimmi! Irgum-burgum! Mikor külditek már nekem azokat a bemutatkozókat? Legalább 1 képet küldjetek addig vagy vmi.... Egyébként lehet nézni a leírásokat itt: http://g-astra.opelclub.hu/index.php?optio...staff&Itemid=12 npasi eltünt az npapis dolog óta. ugye nem haragszik rám :?: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2005 gratulálok :wink: de jól itt hagytál délelőtt magamra, így most nekem dolgoznom kellett. nekem!pénteken!!! :wink: hát kellett egy picit villanytszerelni, majd a nagyi csinált ebédet, és aztán a TB ben sorbaültem másfél órát egy dolgozó lány papirért, majd kiléptem. most meg jókedvem van 8) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 hát kellett egy picit villanytszerelni, majd a nagyi csinált ebédet, és aztán a TB ben sorbaültem másfél órát egy rosszlány papirért, majd kiléptem. most meg jókedvem van 8) :( jól van, na csak vicceltem. és nálatok még az idő is jó. de nem baj este hepajjjjj, már alig várom. :( és aztán már nekem is jókedvem lesz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 szia Npasi!!! :hello2: ugye nem haragszol rám :?: :oops: remélem erre jársz és látod hogy teljes kétségbe estem hogy azóta nem jelentkeztél :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Ákos most hallottam, hogy a Danúbiába közben betöltötték az állásod. :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2005 Ákos most hallottam, hogy a Danúbiába közben betöltötték az állásod. :( :( :lol: :smt019 :smt019 :smt019 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2005 az elöbb beszéltem velük, és már portalanitják a helyemet :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 az elöbb beszéltem velük, és már portalanitják a helyemet :wink: Minek? Úgyis jó szőrös lesz, ha odaülsz... :wink: Az avatarod alapján legalábbis... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2005 asszem elmegyek autótmostani..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 asszem elmegyek autótmostani..... má megint??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2005 tiszta kosz szegény....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2005 na megyek. sziasztok. akivel nem találkoznom, annak kellemes hétvégét! :hello2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 na megyek. sziasztok. akivel nem találkoznom, annak kellemes hétvégét! :hello2: Én is húzok lassan. Mindenkinek jó hétvégét, jó szórakozást! Csáó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 npasi és jimmi! Irgum-burgum! Mikor külditek már nekem azokat a bemutatkozókat? Legalább 1 képet küldjetek addig vagy vmi.... Egyébként lehet nézni a leírásokat itt: http://g-astra.opelclub.hu/index.php?optio...staff&Itemid=12 Mea Culpa! Egyszerűen nincs időm semmire. Mire végigolvasom a fórumot, addigra elfogy a szabadidőm, hogy bemutatkozást írjak :twisted: Szerintem képek meg vannak Nálad. Fóti taliról. Nem? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 Üdv.! Ennyit írni egy hét alatt. :( Most értem a végére, nem semmi. Már alig várom hogy legyen netelérésem hétközben is és akkor majd betudok csatlakozni és is a csevejbe. Elég rossz így mindenről lemaradni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 Ma nem kis csodálkozás mellett konstatáltam, hogy egy Astra Classic II fenekén 1.7 cdti felirat volt látható :shock: Nem teljesen értem, hogy lehetséges ez ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2005 Ma nem kis csodálkozás mellett konstatáltam, hogy egy Astra Classic II fenekén 1.7 cdti felirat volt látható :shock: Nem teljesen értem, hogy lehetséges ez ? ugy hogy a Classic II be 81 LE közös nyomócsöves közvetlen befecskendezéses motort teszik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Aha. Kösziiiii :( Függetlenül a Classi II-től, az, hogy 81, vagy 100 loerős verzióról van szó, miben különbözhetnek ? Turbó nagyobb nyomáson tevékenykedik az utóbbi esetben ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts