astra 1.2 Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy Astra G tipusnál hogyan lehet kikódolni a szervízkijelzést? Hali kedves palicska. Fékpedált és a km-óra nullázót nyomva tartod, ráadod a gyújtást vársz, majd elkezd villogni az INSP felírat, ekkor törlődik. Nagyjából ennyi sok sikert :D
palicska Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Hali kedves palicska. Fékpedált és a km-óra nullázót nyomva tartod, ráadod a gyújtást vársz, majd elkezd villogni az INSP felírat, ekkor törlődik. Nagyjából ennyi sok sikert :D Köszi szépen! És ezzel a művelettel teljesen kiiktatom vagy újból ketyeg a km?
astra 1.2 Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Köszi szépen! És ezzel a művelettel teljesen kiiktatom vagy újból ketyeg a km? Ez újból ketyeg, egészen a következően esedékes szervízig, de már okos vagy tudod hogy kell ezt kiütni :D Üdv!
banjani Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Hali kedves palicska. Fékpedált és a km-óra nullázót nyomva tartod, ráadod a gyújtást vársz, majd elkezd villogni az INSP felírat, ekkor törlődik. Nagyjából ennyi sok sikert :D A fékpedált minek...? Én azt soha nem nyomtam.
Mc-elek Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 A fékpedált minek...? Én azt soha nem nyomtam. Hogy ne guruljon el :D
banjani Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Hogy ne guruljon el :D Hüle :D Miért, olyan erősen nyomja kmnullázót...??? :wacko: :wacko: :wacko:
banjani Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Hali srácok! Kedves speter,Lipi79,szkszaby köszönöm szépen a felvilágosítást, esetleg az ajtókárpit leszedését elmagyaráznátok bővebben?. Előre is köszi, Üdv! Ajtókárpit leszerelés ITT. Ezen belül pedig a 'Beépítés/Hangszórók beszerelése'.
astra 1.2 Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Ajtókárpit leszerelés ITT. Ezen belül pedig a 'Beépítés/Hangszórók beszerelése'. Köszönöm.
astra 1.2 Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Hüle :D Miért, olyan erősen nyomja kmnullázót...??? :wacko: :wacko: :wacko: Jópofák vagytok, de nekem így tanították Opel szervízben.
Mc-elek Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Jópofák vagytok, de nekem így tanították Opel szervízben. Jaj nem kell az ilyet felvenni,szoktuk egymást csipkedni mindig :D
astra 1.2 Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Jaj nem kell az ilyet felvenni,szoktuk egymást csipkedni mindig :wacko: Kedves Elek, én nem vettem fel, csak válaszoltam. És komolyan így tanították nekem. Valószínűleg azért hogy ha véletlen sebességben hagyná a buta tanuló a műhelyben nehogy elugorjon az autó, bár alap nálunk hogy üresbe kell kapcsolni, miután rájártunk az emelőre. Szal nyugi, nem vettem én fel semmit :D Üdv!
Atommanó Elküldve Július27, 2010 Elküldve Július27, 2010 Hogy ne guruljon el :D :wacko: :wacko: :wacko:
astra 1.2 Elküldve Július27, 2010 Elküldve Július27, 2010 Freeze, Te milyen képmegosztót is használsz? Kedves Speter én ajánlom neked az imageshack.us -t. Üdv!
speter Elküldve Július27, 2010 Elküldve Július27, 2010 Kedves Speter én ajánlom neked az imageshack.us -t. Üdv! köszi szépen megnézem azt is. :D
PGA Elküldve Július27, 2010 Elküldve Július27, 2010 Ez ugyan nem autós téma, de nem gyenge. Silverlight-ot telepíteni kell, utána meg zoomolni.
banjani Elküldve Július27, 2010 Elküldve Július27, 2010 Ez ugyan nem autós téma, de nem gyenge. Silverlight-ot telepíteni kell, utána meg zoomolni. Ez tényleg jó, csak az én 128Mb vid.kártyám meg a 1,5gb RAM nem nagyon szereti:(
nundee Elküldve Július27, 2010 Elküldve Július27, 2010 Freeze, Te milyen képmegosztót is használsz? Nem engem kérdeztél, de assz'em Dropbox-ot használ.
freeze Elküldve Július27, 2010 Elküldve Július27, 2010 www.dropbox.com Freeze, Te milyen képmegosztót is használsz?
freeze Elküldve Július27, 2010 Elküldve Július27, 2010 Ehj megelőztél :D Mondjuk a mostani fórumlátogatási szokásaim mellet ez nem is csoda, rendesen lekifuralásom van... Van azért 1-2 cimbora akit nem feljetettem ám el :wacko:
domber Elküldve Július27, 2010 Elküldve Július27, 2010 Sziasztok! Nem tudom találkozott e már valaki hasonlo problémával.3 éves 1.4 xep,35 ezer km,fékezéskor néha,(kb havonta) olyan mintha beesne a pedál és nem nagyon lassul az auto,lassul de nem annyira szerintem,hiába nyomom egyre jobban.Aztán ha ujra ráfékezek már minden jo. És csak tényleg nagyo ritkán van ilyen de olyan fura érzés az egész,mi lehet ez,valakinek esetleg valami ötlet?
potyo Elküldve Július27, 2010 Elküldve Július27, 2010 Nem tudom találkozott e már valaki hasonlo problémával.3 éves 1.4 xep,35 ezer km,fékezéskor néha,(kb havonta) olyan mintha beesne a pedál és nem nagyon lassul az auto,lassul de nem annyira szerintem,hiába nyomom egyre jobban.Aztán ha ujra ráfékezek már minden jo. És csak tényleg nagyo ritkán van ilyen de olyan fura érzés az egész,mi lehet ez,valakinek esetleg valami ötlet? Hallottam már ilyet, ott az volt, hogy a kopott kerékcsapágy miatt kanyarodáskor a féktárcsa nyomta a fékpofát, az meg felnyomta az olajat, és ezért a következő fékezéskor először csak visszafolyt az olaj, aztán kezdett normálisan fékezni. Ki lehet próbálni úgy, hogy csinálsz egyik irányba több élesebb kanyart, majd fékpróba, aztán másik irányba élesebb kanyarok és ismét fékpróba. Persze előtte megnézheted, hogy van-e elég olaj egyáltalán a fék olajtartályában.
Barna Elküldve Július27, 2010 Elküldve Július27, 2010 Kedves Elek, én nem vettem fel, csak válaszoltam. És komolyan így tanították nekem. Valószínűleg azért hogy ha véletlen sebességben hagyná a buta tanuló a műhelyben nehogy elugorjon az autó, bár alap nálunk hogy üresbe kell kapcsolni, miután rájártunk az emelőre. Szal nyugi, nem vettem én fel semmit :D Üdv! Munkatársam Corsáján kell a fékpedál is hozzá, valószínűleg azért tanították így. G Astrán nem kell.
tommirra Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Ez ugyan nem autós téma, de nem gyenge. Silverlight-ot telepíteni kell, utána meg zoomolni. úúú. Ti is megtaláltátok azt a nagymellű vöröset az ablakban? :D
speter Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 úúú. Ti is megtaláltátok azt a nagymellű vöröset az ablakban? :wacko: Én megnéztem a volt koliszobaablakom. :D Kár, hogy ezek a hegyek majdnem mindent (ami számomra jelent valamit) kitakarnak. :wacko: Kellene ugyanilyen csak röggenes. :wacko:
Recommended Posts