Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Sziasztok!

Tudnátok abban segíteni, hogy Astra G tipusnál hogyan lehet kikódolni a szervízkijelzést?

Hali kedves palicska.

Fékpedált és a km-óra nullázót nyomva tartod, ráadod a gyújtást vársz, majd elkezd villogni az INSP felírat, ekkor törlődik.

Nagyjából ennyi sok sikert :D

Elküldve
Hali kedves palicska.

Fékpedált és a km-óra nullázót nyomva tartod, ráadod a gyújtást vársz, majd elkezd villogni az INSP felírat, ekkor törlődik.

Köszi szépen! És ezzel a művelettel teljesen kiiktatom vagy újból ketyeg a km?

Elküldve
Köszi szépen! És ezzel a művelettel teljesen kiiktatom vagy újból ketyeg a km?

Ez újból ketyeg, egészen a következően esedékes szervízig, de már okos vagy tudod hogy kell ezt kiütni :D

Üdv!

Elküldve
Hali kedves palicska.

A fékpedált minek...? Én azt soha nem nyomtam.

Elküldve
Hali srácok!

Kedves speter,Lipi79,szkszaby köszönöm szépen a felvilágosítást, esetleg az ajtókárpit leszedését elmagyaráznátok bővebben?. Előre is köszi, Üdv!

Ajtókárpit leszerelés ITT. Ezen belül pedig a 'Beépítés/Hangszórók beszerelése'.

Elküldve
Jaj nem kell az ilyet felvenni,szoktuk egymást csipkedni mindig :wacko:

Kedves Elek, én nem vettem fel, csak válaszoltam. És komolyan így tanították nekem. Valószínűleg azért hogy ha véletlen sebességben hagyná a buta tanuló a műhelyben nehogy elugorjon az autó, bár alap nálunk hogy üresbe kell kapcsolni, miután rájártunk az emelőre.

Szal nyugi, nem vettem én fel semmit :D

Üdv!

Elküldve
Ez ugyan nem autós téma, de nem gyenge. Silverlight-ot telepíteni kell, utána meg zoomolni.

Ez tényleg jó, csak az én 128Mb vid.kártyám meg a 1,5gb RAM nem nagyon szereti:(

Elküldve

Ehj megelőztél :D

Mondjuk a mostani fórumlátogatási szokásaim mellet ez nem is csoda, rendesen lekifuralásom van...

Van azért 1-2 cimbora akit nem feljetettem ám el :wacko:

Elküldve

Sziasztok!

Nem tudom találkozott e már valaki hasonlo problémával.3 éves 1.4 xep,35 ezer km,fékezéskor néha,(kb havonta) olyan mintha beesne a pedál és nem nagyon lassul az auto,lassul de nem annyira szerintem,hiába nyomom egyre jobban.Aztán ha ujra ráfékezek már minden jo.

És csak tényleg nagyo ritkán van ilyen de olyan fura érzés az egész,mi lehet ez,valakinek esetleg valami ötlet?

Elküldve
Nem tudom találkozott e már valaki hasonlo problémával.3 éves 1.4 xep,35 ezer km,fékezéskor néha,(kb havonta) olyan mintha beesne a pedál és nem nagyon lassul az auto,lassul de nem annyira szerintem,hiába nyomom egyre jobban.Aztán ha ujra ráfékezek már minden jo.

És csak tényleg nagyo ritkán van ilyen de olyan fura érzés az egész,mi lehet ez,valakinek esetleg valami ötlet?

Hallottam már ilyet, ott az volt, hogy a kopott kerékcsapágy miatt kanyarodáskor a féktárcsa nyomta a fékpofát, az meg felnyomta az olajat, és ezért a következő fékezéskor először csak visszafolyt az olaj, aztán kezdett normálisan fékezni. Ki lehet próbálni úgy, hogy csinálsz egyik irányba több élesebb kanyart, majd fékpróba, aztán másik irányba élesebb kanyarok és ismét fékpróba.

Persze előtte megnézheted, hogy van-e elég olaj egyáltalán a fék olajtartályában.

Elküldve
Kedves Elek, én nem vettem fel, csak válaszoltam. És komolyan így tanították nekem. Valószínűleg azért hogy ha véletlen sebességben hagyná a buta tanuló a műhelyben nehogy elugorjon az autó, bár alap nálunk hogy üresbe kell kapcsolni, miután rájártunk az emelőre.

Szal nyugi, nem vettem én fel semmit :D

Üdv!

Munkatársam Corsáján kell a fékpedál is hozzá, valószínűleg azért tanították így. G Astrán nem kell.

Elküldve
Ez ugyan nem autós téma, de nem gyenge. Silverlight-ot telepíteni kell, utána meg zoomolni.

úúú. Ti is megtaláltátok azt a nagymellű vöröset az ablakban? :D

Elküldve
úúú. Ti is megtaláltátok azt a nagymellű vöröset az ablakban? :wacko:

Én megnéztem a volt koliszobaablakom. :D Kár, hogy ezek a hegyek majdnem mindent (ami számomra jelent valamit) kitakarnak. :wacko: Kellene ugyanilyen csak röggenes. :wacko:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.