Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

talán inkábbma sem, nem? :(

:oops: jaja.

de már az asztalomon a kilépőknek szóló adarlap, amit alá kell iratnom a fél bankkal, ugyhogy alakul..........

Elküldve
jobb időtöltést is tudok mint a tv-és, dehát hiába magyarázom én ezt neked. de nem bánom. visszaköltözhetsz :( hamar meggondoltad magad.mondtam én hogy nem fog sokáig tartani. :wink:

Sztem ne menjünk bele a hálószobatitkainkba itt... :wink: :( :oops:

Elküldve
de már az asztalomon a kilépőknek szóló adarlap, amit alá kell iratnom a fél bankkal, ugyhogy alakul..........

Én aláírom neked, ha ez segít.... :roll: Gyűjtsünk neked még pár aláírást? :wink: Sztem itt mindenki örömmel támogatna téged, hogy újból visszatérj az Opelhez...

Elküldve

Én aláírom neked, ha ez segít.... :roll: Gyűjtsünk neked még pár aláírást? :wink: Sztem itt mindenki örömmel támogatna téged, hogy újból visszatérj az Opelhez...

jaja!!! itt vagyok.az én aláírásom sokat ér, legalábbis itt :( :(

Elküldve

Helló helló. Látom Uhu fegyelmet tart!! Naon helyes! Hamá egész nap úgysem csinál semmit.

(Mingyá jön hogy "kabbe", de akkor azt átrakatom az anyázós topikba vele.... :( :( )

Elküldve

ebédelni ilyen korán?

nekem még tart a tegnapi melegszendvics :( :(

gyorevésü gyerek vagyol....

azért ilyenkor, mert ilyenkor nincsenek sokan, késöbb meg sorba kő állni.....

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.