nyuszifül Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Szóval ma nem volt senki, aki zavarjon munkával reggel? tegnap fél hétkor végeztem, talán ma lazíthatok, nem? meg egyébként sem érdekel, ma megyek az interjúra de nem sok reményt fűzök hozzá. meg így nem cseveghetek ma veletek sokáig, :( de éretm a célzást, ma hagyjalak békén, mert sok a dolgod, értettem!!! elfoglalom magam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Meccs vót.... :oops: Ezt meg kell értened... :roll: megértelek. majd érts meg te is :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2005 tegnap fél hétkor végeztem, talán ma lazíthatok, nem? meg egyébként sem érdekel, ma megyek az interjúra de nem sok reményt fűzök hozzá. meg így nem cseveghetek ma veletek sokáig, :( de éretm a célzást, ma hagyjalak békén, mert sok a dolgod, értettem!!! elfoglalom magam :lol: ha fél hétig dolgoztál, akkor hogyhogy 5 kor leléptél :?: :smt087 Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 tegnap fél hétkor végeztem, talán ma lazíthatok, nem? meg egyébként sem érdekel, ma megyek az interjúra de nem sok reményt fűzök hozzá. meg így nem cseveghetek ma veletek sokáig, :( de éretm a célzást, ma hagyjalak békén, mert sok a dolgod, értettem!!! elfoglalom magam :( Nem erre céloztam egyáltalán... Meg sem fordult a fejemben. Csak próbálok itten érdeklődni, már azt sem szabad? Teljesen kiforgatod a szavaimat, te lyány! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 de éretm a célzást, ma hagyjalak békén, mert sok a dolgod, értettem!!! elfoglalom magam :( Különben is itt, még ilyenkor nincs is senki... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 hogyhogy ötkor leléptem :?: a fórum órája rossz. én voltam az utolsó, ti már rég sehol nem voltatok. bocs de néha kicsit dolgoznom is kell :( :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 megértelek. majd érts meg te is :wink: :( Majd megértelek... Kicsit később... :wink: Kocsma után... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Majd megértelek... Kicsit később... :wink: Kocsma után... Mi vaaaan?????? :( szokj hozzá ilyen kiforgatós vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Mi vaaaan?????? :( szokj hozzá ilyen kiforgatós vagyok :( lallalalllaalllllalalllalalalalalalala.... :drinkers: :wink: Hajaj, az asszony kiforgatós.... :shock: Jó lesz ez nekem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 lallalalllaalllllalalllalalalalalalala.... :drinkers: :wink: Hajaj, az asszony kiforgatós.... :shock: Jó lesz ez nekem? :tongue1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ....Hajaj, az asszony kiforgatós.... :shock: Jó lesz ez nekem?.... Ne feszítsd túl a húrt :wink: :( 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Ne feszítsd túl a húrt hűha valaki mintha ismerne már erről az oldalamról :shock: :oops: hogyis van ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 hűha valaki mintha ismerne már erről az oldalamról :shock: :oops: hogyis van ez? Csakh egy általános jellegű jov tanács volt telo részére. Bár nagyfiú ő már, jól tudja mit miért csinál :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Csakh egy általános jellegű jov tanács volt telo részére. Bár nagyfiú ő már, jól tudja mit miért csinál értettem!!! miért mindenki őt támogatja? nem baj elbírok veletek 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ez nem volt szép!!! és ki támogatja akkor a "gyengébbik" nemet??? :twisted: én itt vagyok segítségnek... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 én itt vagyok segítségnek... :wink: hallelujja! kapjuk el ezeket a .........(fijúkákat) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Benne vagyok... :smt065 Jelentsük ki Mi jányok egyöntetűen,hogy "Nem hagggyuk magunkat!!" :( :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Benne vagyok... :smt065 Jelentsük ki Mi jányok egyöntetűen,hogy "Nem hagggyuk magunkat!!" :( :wink: Ki sem kell jelenti, szerintem már bebizonyosodott :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Ki sem kell jelenti, szerintem már bebizonyosodott :( Na azér mi is itt vagyunk ám!!!! Helló! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Vagy csak én vagyok itt? :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2005 én is itt vagyok .......... ma sincs kedvem dolgozni, és ezt be is fogom tartani... :oops: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 én is itt vagyok .......... ma sincs kedvem dolgozni, és ezt be is fogom tartani... :oops: 8) Végre vki! :( Szóval már ketten vagyunk... kettő ellen... :roll: Na jó, nem akarok háborút, egyezzünk meg... Ma visszaköltözöm a nagyszobába, és azt nézünk a TV-ben, amit akarsz. Ja és nem megyek kocsmába se... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 én is itt vagyok .......... ma sincs kedvem dolgozni, és ezt be is fogom tartani... :oops: 8) talán inkábbma sem, nem? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 talán inkábbma sem, nem? :( azt írta... "sincs" Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Végre vki! :( Szóval már ketten vagyunk... kettő ellen... :roll: Na jó, nem akarok háborút, egyezzünk meg... Ma visszaköltözöm a nagyszobába, és azt nézünk a TV-ben, amit akarsz. Ja és nem megyek kocsmába se... :roll: jobb időtöltést is tudok mint a tv-és, dehát hiába magyarázom én ezt neked. de nem bánom. visszaköltözhetsz :( hamar meggondoltad magad.mondtam én hogy nem fog sokáig tartani. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts