fatyo Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Az lehet a hibás ?? vagy csak tapasztalatból mondod. Szia! Nekem évek óta ezt a hibaüzenetet adja akkor ha lakókocsi vontatása közben vagy hegymenetben nagy erőhatásnak teszem ki a motort.Többször kiszereltem már a helyéről (oltári szo..s)megtisztogattam megsimogattam:-)de semmit sem változott a helyzet!Problémát nem okoz,a hibaüzenet idővel eltünik úgyhogy ha ígymarad a dolog akkor részemről OK.Feleslegesen pedig nem szeretnék ilyen drága alkatrészeket cserélgetni!Azzal,hogy csak eredeti alkatrészt szabad beépíteni maximálisan egyetértek! Üdv.:Fatyo
árpiope Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Valakinek már volt ilyen..... Túlzott volt a szesz. Max 50-50 arány. meddig jegyzi meg a kódokat? ca. 3 hete világított utoljára a chek lámpa
tommirra Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Az milyen ,hogy megevett a c12nz??? Jah ,az én volt corsám volt. :rolleyes: Pedig nem bénáztam el. Lámpás indulás ,egymás mellől. Kerepesi út az Őrsnél a Stadion felé. abban mennyi ló van? 50? /nekünk c14nz volt 60 lovas./ 90 ló ellen? tényleg gáz.
GH Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 abban mennyi ló van? 50? /nekünk c14nz volt 60 lovas./ 90 ló ellen? tényleg gáz. mégsem annyira jó a csodabenzin :rolleyes:
ördögmotoros Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Sziasztok ! 2004-es évjáratú opel Astra Caravan 1,7 CDTI diesel autóm van és érdeklődni szeretnék, hogy a légkondinak mennyi a feltöltő nyomása. Üdv. ördögmotoros.
Mc-elek Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 mégsem annyira jó a csodabenzin <_< Most nem az van benne -_- Corsa 13as kerék,8 szelep azaz nem kell pörgetni hogy menjen, és -200kg,na igen 45le kontra 90le Én is ledöbbentem. :rolleyes: A váltó áttétel ugyan az. Másrészt a 100as benyától nem tud többet mert beleszól a kopogás érzékelő. :D
Tamás78 Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Hello, igen, ugyan az van nekem is a könyvben. Lehet csak én nem értem az a fogalmazást... Végigolvastam a hozzászólásokat, amiiket írtatok, indet, de lehet elkerülte figyelmem 1-2 hsz. Elnézést kérek ! Akkor ma kipróbálom ezt a 10perces bekapcsolást, és utána próbálkozom. Még 1x köszi mindenkinek a segítséget itt is, meg a másik topicban is ! Sziasztok ! Köszi mindenkinek a segítséget, sikerült a rádióm kódolása. Elnézést, ha valakinek az agyára mentem, ami valószínű, de akkor is érthetettlen egy picit ez a könyv és a leírása :rolleyes:
mr. bb Elküldve Július7, 2010 Elküldve Július7, 2010 hali 20 fok van a kocsim meg úgy húz mint az állat érdekes és meglepő.
peti79 Elküldve Július7, 2010 Elküldve Július7, 2010 Sziasztok. Új vagyok itt a fórumon, viszont a segítségetekre lenne szükségem. A probléma a légzsákvisszajelző kontrollámpa folyamatosan visszajelez. az első amit magnéztem az ülések alatti légzsákcsatlakozók épsége. Szétszed, tisztít, visszadug, kontrollámpa világít még mindig. Következő a vezetőoldali légzsák alatti kormányszalag lenne, de nem merek hozzá nyúlni nehogy nagyobb bajt csináljak. Tudna segíteni valaki. Efektív lehet ezt az egységet javítani mert a szervízben az ára horror. Láttam már róla fotót, el nem tudom képzelni hogy mi hibásodhat meg rajta? Segítségeteket előre is köszönöm.
speter Elküldve Július7, 2010 Elküldve Július7, 2010 Sziasztok. Új vagyok itt a fórumon, viszont a segítségetekre lenne szükségem. A probléma a légzsákvisszajelző kontrollámpa folyamatosan visszajelez. az első amit magnéztem az ülések alatti légzsákcsatlakozók épsége. Szétszed, tisztít, visszadug, kontrollámpa világít még mindig. Következő a vezetőoldali légzsák alatti kormányszalag lenne, de nem merek hozzá nyúlni nehogy nagyobb bajt csináljak. Tudna segíteni valaki. Efektív lehet ezt az egységet javítani mert a szervízben az ára horror. Láttam már róla fotót, el nem tudom képzelni hogy mi hibásodhat meg rajta? Segítségeteket előre is köszönöm. Ha oldallégzsákos a kocsi, akkor az ülés alatti csati szokott kontakt hibás lenni. Fixre kell forrasztani és nincs para. Egyébként műszeres vizsgálat megmondja konkrétan, hogy mivel van baj, utána már csak a vezetéken kell végigmenni. Ha esetedben a kormányátvezető lenne rossz, akkor szerintem csere egy bontottra (kb. 5000 jó magyar forint), mint, hogy otthon javítgasd.
banjani Elküldve Július7, 2010 Elküldve Július7, 2010 Sziasztok ! Köszi mindenkinek a segítséget, sikerült a rádióm kódolása. Elnézést, ha valakinek az agyára mentem, ami valószínű, de akkor is érthetettlen egy picit ez a könyv és a leírása <_< Érthető az -_- Vicc: Szőke nőnél csengetnek. Kinyitja az ajtót és látja, hogy a halál áll az ajtóban. Megszólal a halál: -Érted jöttem. -Értem?-kérdezi a szöke nő -Érted. -Nem értem... :rolleyes:
endorf Elküldve Július7, 2010 Elküldve Július7, 2010 Sziasztok! Astra G(Z14XE)tudja valaki,h lehet leengedni a benzint a tankból valahogy??
árpiope Elküldve Július7, 2010 Elküldve Július7, 2010 Sziasztok! Astra G(Z14XE)tudja valaki,h lehet leengedni a benzint a tankból valahogy?? Szia, én már szívtam vele: ha jól tudom csak szivattyúzni lehet.....
Tom76 Elküldve Július7, 2010 Elküldve Július7, 2010 Szia! Nekem évek óta ezt a hibaüzenetet adja akkor ha lakókocsi vontatása közben vagy hegymenetben nagy erőhatásnak teszem ki a motort.Többször kiszereltem már a helyéről (oltári szo..s)megtisztogattam megsimogattam:-)de semmit sem változott a helyzet!Problémát nem okoz,a hibaüzenet idővel eltünik úgyhogy ha ígymarad a dolog akkor részemről OK.Feleslegesen pedig nem szeretnék ilyen drága alkatrészeket cserélgetni!Azzal,hogy csak eredeti alkatrészt szabad beépíteni maximálisan egyetértek! Üdv.:Fatyo Hali. Ha ez így lenne a mi esetünkben is akkor semmi gond, de valamikor indításkor semmi gond következő indítás elalszik az automegkulcs ikon és világít a kis motor forma, na ilyenkor se erő se alapjárat meg nem nagyon akar indulni. Ez csere lesz :rolleyes:
mr. bb Elküldve Július7, 2010 Elküldve Július7, 2010 sziasztok érdekelne hogy miként kell kitisztítani a légtömegmérőt féktisztítóm már van csak a többi nem világos
endorf Elküldve Július7, 2010 Elküldve Július7, 2010 Sziasztok! Astra G(Z14XE)tudja valaki,h lehet leengedni a benzint a tankból valahogy?? Szia, én már szívtam vele: ha jól tudom csak szivattyúzni lehet..... Részletek? Szivattyúzni? Mit hogy....?
Zachi Elküldve Július7, 2010 Elküldve Július7, 2010 1.2 twin,vegyesben,full klimával,nem igazán kímélve,chipelve,ráadásul caravan,6,7L. Na ez nekem tetszik ám!! Jaj, Lipi! Ez nagyon nagy találat!
Mc-elek Elküldve Július7, 2010 Elküldve Július7, 2010 Jaj, Lipi! Ez nagyon nagy találat! Én nekem akartam elhinni 1.2 caravan. :rolleyes:
árpiope Elküldve Július7, 2010 Elküldve Július7, 2010 Részletek? Szivattyúzni? Mit hogy....? a hátsó ülés alatt van 1 nyílás, óvatosan ki az Ac pumpát és a nyíláson keresztül.... miért akarod leszívni az üzianyagot?
PGA Elküldve Július7, 2010 Elküldve Július7, 2010 Este hajrá németek! Vasárnap meg el kell hozni a kupát is.
árpiope Elküldve Július7, 2010 Elküldve Július7, 2010 Este hajrá németek! Vasárnap meg el kell hozni a kupát is. 4. hely kell nekik! amíg 1 nemzetnek a himnuszában az van benne: über alles... addig le sem merem írni minek tartom őket .... Ma Hajrá Spain amúgy Hollandia lesz a bajnok!!!!
Mc-elek Elküldve Július7, 2010 Elküldve Július7, 2010 Én nem értek a focihoz,de úgy gondolom ,hogy a gazdasági érdekek német vb címet szeretnének. :rolleyes: De ez csak egy gondolat. <_<
endorf Elküldve Július7, 2010 Elküldve Július7, 2010 a hátsó ülés alatt van 1 nyílás, óvatosan ki az Ac pumpát és a nyíláson keresztül.... miért akarod leszívni az üzianyagot? Köszi az infot,csak kiváncsi voltam,h le lehet-e egyáltalán valami módon.....
Korzika Elküldve Július7, 2010 Elküldve Július7, 2010 4. hely kell nekik! amíg 1 nemzetnek a himnuszában az van benne: über alles... addig le sem merem írni minek tartom őket .... Ma Hajrá Spain amúgy Hollandia lesz a bajnok!!!! Apró kis tévedésben vagy , a német himnusz szövege 1991 óta az eredeti himnusz harmadik versszaka: "Einigkeit und Recht und Freiheit Für das deutsche Vaterland! Danach lasst uns alle streben Brüderlich mit Herz und Hand! Einigkeit und Recht und Freiheit Sind des Glückes Unterpfand; |: Blüh' im Glanze dieses Glückes, Blühe, deutsches Vaterland! " Meg amúgy is,egy népet/csapatot az alapján megítélni,hogy mi áll a himnuszában????
Recommended Posts