telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 meggyütt, már a sütőbe a melegszenyó!! szia npapi!! :hello2: Én is akarok melegszenyóóóóó.... Asszony, nekem is csinlász majd, ha hazaérek? Na én is húzok... u.i.: ez az npapi sztem is nagyon jó :roll: Bocsi npapi, de el kell ismerned... ez nagyon vicces :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Én is akarok melegszenyóóóóó.... Asszony, nekem is csinlász majd, ha hazaérek? Na én is húzok... u.i.: ez az npapi sztem is nagyon jó :roll: Bocsi npapi, de el kell ismerned... ez nagyon vicces :wink: mást akartam deha ez a vágyad legyen. szia mindenkinek. holnap jövök :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 86-ban épp katona vótam. Szinte a koncertről vonultam. De várjuk a bimbó kinyílását.... Egy szép G-páros azért az nem semmi. Itt nem lenne veszekedés, kinek van jobb autója. :( npasi!! Ti ki akarjátok ugratni a nyulat a bokorból? :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 ...nem győzöm végigolvasni annyit irtok :( ..és csendben tanulok a nagyoktól......hajrá TELO 8) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Hali! Kész. Telejesen elfáradtam, mire végigolvastam. :( Npasi meg addig szórakozott a tükrömmel, amíg jól beleőszült, azt npapi lett belőle :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 megkaptam a söröcskét a légterelőért, de mire hazaértem lesett és 1 db összetört :smt022 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 megkaptam a söröcskét a légterelőért, de mire hazaértem lesett és 1 db összetört :smt022 honnan ejtetted le h a dobozos összetört ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 honnan ejtetted le h a dobozos összetört ? :( Minden lehetséges, csak a megfelelő technikán múlik :( :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 honnan ejtetted le h a dobozos összetört ? :( szétnyílit a zsugorfólia :((( Keresztúr közepén majdnem elsírtam magam Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ...nem győzöm végigolvasni annyit irtok :( ..és csendben tanulok a nagyoktól......hajrá TELO 8) :( ez nem volt szép!!! és ki támogatja akkor a "gyengébbik" nemet??? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2005 Jóreggelt nyuszifül! Ilyen korán? Nembírsz magaddal.... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Jóreggelt nyuszifül! Ilyen korán? Nembírsz magaddal.... 8) Nem bír magával... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Pálinkás jó reggelt mindenkinek amúgy... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 jó reggelt korábban jöttem.hiányoztatok. én sosem bírok magammal, nem jöttetetk még rá? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 jó reggelt korábban jöttem.hiányoztatok. én sosem bírok magammal, nem jöttetetk még rá? :( Hi! :hello2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 szia kedves! remélem jól aludtál. segített a tv! :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Megvolt már a reggeli eligazítás a munkahelyen?... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 szia kedves! remélem jól aludtál. segített a tv! :( :( :roll: Segített! Focimeccset néztem, és egy hordó sört ittam közben... :roll: :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Megvolt már a reggeli eligazítás a munkahelyen?... nálunk nincs olyan, mert most én vagyok a főnök, ja meg egyébként nekem nincs szükségem rá :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2005 :roll: Segített! Focimeccset néztem, és egy hordó sört ittam közben... :roll: :wink: :lol: neszórakozzá. te sört és focit? :shock: most tényleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 akkor már értem miért vártalak hiába arra a fergeteges bulira amit megbeszéltünk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 neszórakozzá. te sört és focit? :shock: most tényleg? elég kiábrándító ugye? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 nálunk nincs olyan, mert most én vagyok a főnök, ja meg egyébként nekem nincs szükségem rá :( Szóval ma nem volt senki, aki zavarjon munkával reggel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 neszórakozzá. te sört és focit? :shock: most tényleg? Hát persze! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 akkor már értem miért vártalak hiába arra a fergeteges bulira amit megbeszéltünk :( Meccs vót.... :oops: Ezt meg kell értened... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts