Tom76 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Otthon is kiolvashatod a hibakódot! Hali. És azt hogyan kell???? Valami leírást hol találok?? A HSZ-ed alatt a link nem működik Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Ha esetleg keres még valaki ilyen levegö utját szabályzó csappantyut,ime: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._174946858.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom76 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Hali. És azt hogyan kell???? Valami leírást hol találok?? A HSZ-ed alatt a link nem működik Kösz már működik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Kösz már működik :D Ha elektromos a gázpedálod,akkor a "kopp fék+gáz és gyujtást rá"módszerrel is ki tudod olvasni,ezt elfelejtettem írni. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom76 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Ha elektromos a gázpedálod,akkor a "kopp fék+gáz és gyujtást rá"módszerrel is ki tudod olvasni,ezt elfelejtettem írni. ^_^ Ha hazaér Apu megnézem, de most hova a francba ment :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 http://video.szon.hu/video/34525/a-medve-a...szi-es-a-farkas Sírva röhögtem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom76 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Ha elektromos a gázpedálod,akkor a "kopp fék+gáz és gyujtást rá"módszerrel is ki tudod olvasni,ezt elfelejtettem írni. <_< Hali ez a gázpedálos megoldás nem jött össze nem ír ki semmit. A másik ami ITT azzal meg az a baj, hogy a csatlakozó nem ugyanolyan, a második érintkező hiányzik :rolleyes: Ez a miénk Ez a leírásban szereplő Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Mikori évjárat az az autó pontosan és mi a motorkódja (motorszám első 5 (6) karaktere)? Ebből ki lehet deríteni hogy elektromos gázas-e az autód, de a mellékelt képek alapján annak kéne lennie. Általánosságban 2001 utániak Z-vel kezdődő motorkóddal elektromos gázosak, de van még néhány régebbi is ami az. Márpedig elektromos gázpedálnál nem is fogod tudni összekötni a kellő lábakat a diagnosztikai csatiban, lévén hogy nincs bent mind (ahogy az ábra is mutatja nálad), ilyenkor csak a padlógáz+padlófék+gyújtás ráad módszer segíthet, szóval működnie kell annak, valamit szvsz rosszul csináltál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Ha 2000. év vége felé kiadású, akkor az már lehet Z-s. De nézd meg a forgalmiban, aztán dobd be ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom76 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Mikori évjárat az az autó pontosan és mi a motorkódja (motorszám első 5 (6) karaktere)? Ebből ki lehet deríteni hogy elektromos gázas-e az autód, de a mellékelt képek alapján annak kéne lennie. Általánosságban 2001 utániak Z-vel kezdődő motorkóddal elektromos gázosak, de van még néhány régebbi is ami az. Márpedig elektromos gázpedálnál nem is fogod tudni összekötni a kellő lábakat a diagnosztikai csatiban, lévén hogy nincs bent mind (ahogy az ábra is mutatja nálad), ilyenkor csak a padlógáz+padlófék+gyújtás ráad módszer segíthet, szóval működnie kell annak, valamit szvsz rosszul csináltál. hali évjárat 2000.12.06 motorkód Z12XE19P66951 Mit csinálok rosszul :rolleyes: beülök benyomom a féket padlóig utána a gázt is mind a kettőt benyomva tartom és ráadom a gyújtást Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 hali évjárat 2000.12.06 motorkód Z12XE19P66951 Mit csinálok rosszul :rolleyes: beülök benyomom a féket padlóig utána a gázt is mind a kettőt benyomva tartom és ráadom a gyújtást Ha van élő hibakód, akkor a villáskulcsos piktogram villogásait számold. "kell" látnod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom76 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Ha van élő hibakód, akkor a villáskulcsos piktogram villogásait számold. "kell" látnod. Ok megnéztem 10-3-3-5 a villogás Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július4, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július4, 2010 cseréld ki a főtengely jeladót. meg tud állni tőle az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom76 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 cseréld ki a főtengely jeladót. meg tud állni tőle az autó. Az lehet a hibás ?? vagy csak tapasztalatból mondod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom76 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Az lehet a hibás ?? vagy csak tapasztalatból mondod. ja a villogás 10-3-3-5===0335 Crank sensor Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Az lehet a hibás ?? vagy csak tapasztalatból mondod. Hallgass rá! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom76 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Hallgass rá! :rolleyes: oké utánaolvastam itt a fórumon már csak 1 kérdés hol van ez a senzor?? sehol nem találok róla képet vagy valami "robbantott" rajzot Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július4, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július4, 2010 az lehet a hibás és tapasztalatból mondom :rolleyes: az 1.2 nél meg szokott ez halni sajnos. amugy: P0335=Főtengelyhelyzet-jeladó funkció-rendellenesség a motor elején, lent az olajteknőnél a váltó összeeresztésnél, 1 csavar fogja, és egy csatlakozó megy rá. a gyári olyan 22 körül van, de van utángyártott is, de azokkal néha sok a baj.... a csatlakozóra vigyázzál, mert könnyen törik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom76 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 az lehet a hibás és tapasztalatból mondom :rolleyes: az 1.2 nél meg szokott ez halni sajnos. amugy: P0335=Főtengelyhelyzet-jeladó funkció-rendellenesség a motor elején, lent az olajteknőnél a váltó összeeresztésnél, 1 csavar fogja, és egy csatlakozó megy rá. a gyári olyan 22 körül van, de van utángyártott is, de azokkal néha sok a baj.... a csatlakozóra vigyázzál, mert könnyen törik.... Köszönöm a gyors segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Ezt láttátok? Hanggal: http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/mo...da-riport-69545 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Ezt láttátok? Hanggal: http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/mo...da-riport-69545 ez már be volt 1x-2x linkelve...de maradandó alkotás <_< a hölgy is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Én azt javaslom keresd meg hening-et privibe, Ő szintén győri ,hátha tud valami jó helyett. :rolleyes: Szia, vettem újat: gyári kulccsal 25eFt, 2 új kulcsos zár 4ezer, na ezt vettem meg mert az imo átrakható... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Az milyen ,hogy megevett a c12nz??? Jah ,az én volt corsám volt. :rolleyes: Pedig nem bénáztam el. Lámpás indulás ,egymás mellől. Kerepesi út az Őrsnél a Stadion felé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Otthon is kiolvashatod a hibakódot! szia, én is megnéztem mutat-e valamit.... ez jött ki: 10 1 7 10 ez ezt jelenti? P0170=Tüzelőanyag-korrekció (Bank 1) funkció-rendellenesség lehet az E85 nem tetszik neki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 szia, én is megnéztem mutat-e valamit.... ez jött ki: 10 1 7 10 ez ezt jelenti? P0170=Tüzelőanyag-korrekció (Bank 1) funkció-rendellenesség lehet az E85 nem tetszik neki? Valakinek már volt ilyen..... Túlzott volt a szesz. Max 50-50 arány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts