nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Laikusként kérdezem, nem visszalépés ez egy picit? vagy úgy vagy vele mindegy mert így legalább azt csinálod amit szeretzs :?: végülis igazad van én is pályáztam most egy márkakaereskedésbe pénzügyi területre, majd látjuk, remélem ott rám is rámragad valami kis műszaki véna :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 neeeeem. a budapest bank volt nekem visszalépés. mert mint munkahely 5 öst érdemel, de a munkaköröm, az egy irodista lettem papirhalmazokkal elöttem, és excel táblázatokkal mindennap. elötte azért jobb vót.... azt hittem, hogy jobb lesz, de ez az irodai munka nem jött be egy picit sem. Jobb a szervizben rohangálni.... szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 neeeeem. a budapest bank volt nekem visszalépés. mert mint munkahely 5 öst érdemel, de a munkaköröm, az egy irodista lettem papirhalmazokkal elöttem, és excel táblázatokkal mindennap. elötte azért jobb vót.... azt hittem, hogy jobb lesz, de ez az irodai munka nem jött be egy picit sem. Jobb a szervizben rohangálni.... szerintem. Sztem is, az ember inkább azt csinálja, amit ő maga jobban magáénak érez / szeret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 neeeeem. a budapest bank volt nekem visszalépés. mert mint munkahely 5 öst érdemel, de a munkaköröm, az egy irodista lettem papirhalmazokkal elöttem, és excel táblázatokkal mindennap. elötte azért jobb vót.... azt hittem, hogy jobb lesz, de ez az irodai munka nem jött be egy picit sem. Jobb a szervizben rohangálni.... szerintem. Igren ezért írtam, hogy ha ezt szereted, tényleg nem az. örülök hogy legalább neked összejött :thumbleft: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 kösziiiiiiiiii :prayer: :smt006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 kösziiiiiiiiii :prayer: :smt006 hogyis írta Telo délelőtt? : szivi :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ezt nem semmi volt végig olvasni. Jó sok időtők van . Jó nektek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ezt nem semmi volt végig olvasni. Jó sok időtők van . Jó nektek. Bocsi aga.... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ezt nem semmi volt végig olvasni. Jó sok időtők van . Jó nektek. nehogy azt hidd. csak jól osztjuk be :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 itt vagyok egy percem van, Telo megkaptad amit küldtem??? az e-mailedre Ennyit írtunk volna? hajaj... :oops: Csodálkoztok, hogy nem írunk :?: Tudod, én már jólnevelt vagyok és nem taposok bele a virágoskertbe. :( Mert valami itt annyira bimbódzzzzik....... Isten ments, hogy eltapossuk. :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 A naivitásomat jelzi( s még finom is voltam), hogy képtelen voltam egy képet feltenni, holott a fórumra akartam, de mindig megzavart valaki, s nem jött össze, ezért hogy ha már megígértem ne maradjon el elküldtem neki. vag yez már mentegetőzés :( :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 Csodálkoztok, hogy nem írunk :?: Tudod, én már jólnevelt vagyok és nem taposok bele a virágoskertbe. :( Mert valami itt annyira bimbódzzzzik....... Isten ments, hogy elszakítsuk a fonalat. :( :lol: :smt043 :smt044 :smt005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ezúton akkor elnézést kérek mindenkitől, nem ígérem hogy nem fordul elő többet. :( :oops: de lássátok be, legalább ezen a borongós napon felvidultatok picit :( bocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 A naivitásomat jelzi( s még finom is voltam), hogy képtelen voltam egy képet feltenni, holott a fórumra akartam, de mindig megzavart valaki, s nem jött össze, ezért hogy ha már megígértem ne maradjon el elküldtem neki. vag yez már mentegetőzés :lol: :oops: Ezt a képességet nem naivitásnak híjják. :( :( Az a naivitás, hogy azt hiszed, mi öreg rókák nem látunk át az egészen. :twisted: :twisted: Különben is, milyen kép vót???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ezt a képességet nem naivitásnak híjják. :( :( Az a naivitás, hogy azt hiszed, mi öreg rókák nem látunk át az egészen. :twisted: :twisted: ezért írtam a zárójelbe, hogy finoiman fejeztem ki magam. ki itt az öreg????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Hát vagyunk egy páran, akik még látták a Queent élőben 1986-ban. De egyébként "jelbe akartam tenni, csak olyan idős vagyok mán, hogy könnyen felejtek. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Gyerekek, ti félreértitek itten a dolgokat! Nem történt semmi... csak egy kis humoros párbeszéd. És amúgy egy fehér nyuszi képet kaptam emailben... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Telo megtennéd hogy megmutatod a képet én nem tudtam feltenni. hátha megbocsátást nyer a bűnünk :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Hát vagyunk egy páran, akik még látták a Queent élőben 1986-ban. De egyébként "jelbe akartam tenni, csak olyan idős vagyok mán, hogy könnyen felejtek. :( akkor a nevedben a npasi-ban elírtál egy betűt??? nem npapit akartál írni :?: :?: bocsánat :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Itt van: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Itt van: http://telo-opel.uw.hu/nyuszi.jpg köszöntem :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nem értünk félre semmit :!: :twisted: Meg láttam én már sok fehér nyuszis képet, ha jól emlékszem valami színes újságban vót.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nem értünk félre semmit :!: :twisted: Meg láttam én már sok fehér nyuszis képet, ha jól emlékszem valami színes újságban vót.... :( Na, ezt már látom, nem mossuk le magunkról egykönnyen... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 akkor a nevedben a npasi-ban elírtál egy betűt??? nem npapit akartál írni :?: :?: bocsánat :? NINCS BOCSÁNAT!!! Még nem vagyok fogatlan, hogy ne tudjak kiejteni egy "S" betűt. :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ha valaki itt beszélhet az öregekröl, azt hiszem az Én vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts