Losi71 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Hideg motornál a dízeles hangot adhatják a hidrotőkék is, ami lehet rossz minőségű olajtól is, de jelezheti csak az olajcsere szükségességét. Üzem melegen megszűnik v. halkul? Rosszabb esetben a hidrotőkéket szükséges cserélni. Persze ez nem távdiagnosztika csak tipp. Köszi az infot. Először én is erre gondoltam, mert az F Astránál télen így volt, hogy hidegen kopogott, de a motor felmelegedése után megszűnt. Ennél viszont melegen is megvan a hang, bár kicsit halkabb. Eddig Castrol GTX 5W 40 olaj volt benne mindig, most legutóbb (a szerviz javaslatára) a gyári Opel olajat öntötték bele. Egyébként olajcsere után is ilyen a hangja. Talán a legelső olajcsere után egy napig csendes volt, aztán újra kopogás... Én is kérdeztem a szervizbe a hidrotőkék cseréjének lehetőségét (garancia időben), de azt mondták, hogy ilyen "új" autónál butaság lenne kicserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Ja,boldog szülinapot Norby! bizony-bizony! mennyi nyári gyerek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 bizony-bizony! mennyi nyári gyerek :D Mint téli gyerek, már csak statisztikai hibának érzem magam ebben a dömpingben. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Pedig a téli gyerekek is f@szagyerekek ám ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szasa77 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Sziasztok! Én is szeretnék boldog szülit kivánni Norbynak és az összes Annamáriának, többek között az asszonyomnak! ^_^ :D Szása Link to comment Megosztás: More sharing options...
szasa77 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Na igen, Én is téli gyerek vagyok és van f..om is! :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Sziasztok! Én is szeretnék boldog szülit kivánni Norbynak és az összes Annamáriának, többek között az asszonyomnak! ^_^ :D Szása asszonyod is olvassa a fórumot? ;) mázlista! bezzeg az én asszonyom meg kiröhög, ha megmondom, mit csinálok. De már úgyis tudja, miért kapcsolom be a gépet :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 bezzeg az én asszonyom meg kiröhög, ha megmondom, mit csinálok. De már úgyis tudja, miért kapcsolom be a gépet :D Hát mert ilyen hülyeségekkel cseszitek el az időt, nemhogy valami értelmeset csinálnátok ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Hát mert ilyen hülyeségekkel cseszitek el az időt, nemhogy valami értelmeset csinálnátok :D áááá, erről most nem is tud, mert a munkahelyemen vagyok. de majd otthon ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 asszonyod is olvassa a fórumot? :P mázlista! bezzeg az én asszonyom meg kiröhög, ha megmondom, mit csinálok. De már úgyis tudja, miért kapcsolom be a gépet :D Te se panaszkodj! A tiéd csak kiröhög, az enyém pöröl! Persze ő is tudja, miért ülök a gép elé. Olyankor emlékeztetem a másfél órás konferencia beszélgetéseire a semmiről a Drága Mamával és sógornőmmel. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
szasa77 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 :D ^_^ :P Néha leül és egy kicsit olvasgat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Te se panaszkodj! A tiéd csak kiröhög, az enyém pöröl! Persze ő is tudja, miért ülök a gép elé. Olyankor emlékeztetem a másfél órás konferencia beszélgetéseire a semmiről a Drága Mamával és sógornőmmel. :D Hát igen, valamit valamiért. Ezt én is mindig mondtam neki: az ő telefonbeszélgetései: szerencsére csak (?!) 45 perc, az enyém max 45 sec. Témám: hol és mikor találkozunk? a többit meg élőben kell úgyis. Hiába beszélek én neki....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 wessz, te írtad korábban h július elején nálatok ingyenes átvizsgálós party lesz?:D Úgyemlékszem, hogy junius 21-én volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Úgyemlékszem, hogy junius 21-én volt. sztem Júli 21 nekem is névnapom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Hoppá! Már megint egy nyári gyerek! :D Boldog születésnapot NorbyAstraG cartársnak! Nagyon szépen köszönöm minden kedves cartársnak,aki gondolt rám. :P Öregszem ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július1, 2010 Sziasztok ! Ha valaki ért a gyári rádiókhoz, akkor lécci segítsen rajtam, mert hiába vettem le az akksisarukat több mint egy órára, nem adja a beep hangot ez a vacak :D kezdek nagyon mérges lenni... Kiírja, hogy még 7próbálkozás van hátra, úgy nyomom a gombopkat, ahogy a könyve írja, és semmi beep hang. 3x előjött, most meg nem, akárhogy nyomom a gombot... Mit lehet még ezzel kezdeni? ...mondjuk a cserén kívül? a 7. nél 10 perc várakozási idő van. érdemes lenne a jó kódot beadni neki. 7 safe feliratnál 10 percet várjál Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Hát igen, valamit valamiért. Ezt én is mindig mondtam neki: az ő telefonbeszélgetései: szerencsére csak (?!) 45 perc, az enyém max 45 sec. Témám: hol és mikor találkozunk? a többit meg élőben kell úgyis. Hiába beszélek én neki....... Nálunk rafináltabb az asszony.Ha ő hív 30 másodpecben elmondja mit akar,ha én hívom én is elmondom 30 másodpercben mit akarok,utána 3-4 percig hallgathatom mia helyzet nála. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Nálunk rafináltabb az asszony.Ha ő hív 30 másodpecben elmondja mit akar,ha én hívom én is elmondom 30 másodpercben mit akarok,utána 3-4 percig hallgathatom mia helyzet nála. :D Én meg már több mint két éve vagyok a barátnőmmel, de még telefonom én sem hívtam fel és ő sem hívott még fel sosem. Ezt utánozzátok ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július1, 2010 én meg ingyen beszélek az asszonnyal.... annyit beszél amennyit akar :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás78 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 a 7. nél 10 perc várakozási idő van. érdemes lenne a jó kódot beadni neki. 7 safe feliratnál 10 percet várjál Ezt úgy érted, hogy kapcsoljam be a rádiót menet pl. közben, várjak legalább 10percet, és utána kezdjem azt el, hogy kikapcsol, gyújtásra teszem, nyomom az AS gombot 3sec-ig, utána bekapcsolom, és jön a beep hang, majd CODE felirat? Vagy csak tegyem gyújtásra, kapcsoljam be, SAFE felirat, várjak 10percig... 1-es vagy 2-es verzió a jó? Köszi a segítséget ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Hát igen, valamit valamiért. Ezt én is mindig mondtam neki: az ő telefonbeszélgetései: szerencsére csak (?!) 45 perc, az enyém max 45 sec. Témám: hol és mikor találkozunk? a többit meg élőben kell úgyis. Hiába beszélek én neki....... Ma csak az anyóssal 1 óra 50 perc skype!! És még csak nem is én voltam terítéken! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július1, 2010 Ezt úgy érted, hogy kapcsoljam be a rádiót menet pl. közben, várjak legalább 10percet, és utána kezdjem azt el, hogy kikapcsol, gyújtásra teszem, nyomom az AS gombot 3sec-ig, utána bekapcsolom, és jön a beep hang, majd CODE felirat? Vagy csak tegyem gyújtásra, kapcsoljam be, SAFE felirat, várjak 10percig... 1-es vagy 2-es verzió a jó? Köszi a segítséget ! gyujtás rá, rádió AS sel bekapcsol, 7 safe lát, vár. gyujtáson, rádio bekapcsolva. amikor 7 ---- et látsz akkor kód be, majd AS Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás78 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 gyujtás rá, rádió AS sel bekapcsol, 7 safe lát, vár. gyujtáson, rádio bekapcsolva. amikor 7 ---- et látsz akkor kód be, majd AS Reggel próbálkozom, várakozok 10 percet, ezek szerint akkor bekapcsolt állapotban, az általad leírtak szerint, bár nem 100%-ig értem, de meglátom mit sikerül kihozni ebből. Mindenesetre nagyon köszi a segítséget ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Ezt úgy érted, hogy kapcsoljam be a rádiót menet pl. közben, várjak legalább 10percet, és utána kezdjem azt el, hogy kikapcsol, gyújtásra teszem, nyomom az AS gombot 3sec-ig, utána bekapcsolom, és jön a beep hang, majd CODE felirat? Vagy csak tegyem gyújtásra, kapcsoljam be, SAFE felirat, várjak 10percig... 1-es vagy 2-es verzió a jó? Köszi a segítséget ! Tegnap már én is belinkeltem neked a kódolás menetét. Az alábbi linkre rákattintasz majd ott az "ÍGY" szóra akkor ott megtalálod. http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=664080 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Sziasztok, Lehet, már volt szó róla, de azért belinkelem, hogy ne a műszakin érjen a meglepetés.... http://totalcar.hu/tanacsok/autodoktor/201...gy_kek_matrica/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts