nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ó bébi! :roll: Mondjak mocskosat? Egy ilyen ártatlan kis nyuszikának? :angel7: Neeeeem... :roll: Hűha!!! Köszönöm a bókot! :smt058 Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Hűha!!! Köszönöm a bókot! :smt058 Szivi! :roll: :smt052 Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Na szóval... tehát akkor... khmmm... :oops: Vkinek vmi kérdése még esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Akkor jó, most akkor dolgozzunk kicsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Na szóval... tehát akkor... khmmm... :oops: Vkinek vmi kérdése még esetleg? nekem lenne de már nem merek:oops: ui: épp egy meglepetésen dolgozom neked, de lefagyott a gépem közben. kis türelmet :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ejnye-bejnye Telo kartárs! :( Lassan már olyan ez a chat, mint egy társkereső site befűzős fóruma. :( Azért a többi G-Astrással is foglalkozzál ám, mint fővezír. :downtown: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ejnye-bejnye Telo kartárs! :( Lassan már olyan ez a chat, mint egy társkereső site befűzős fóruma. :( Azért a többi G-Astrással is foglalkozzál ám, mint fővezír. :downtown: ne irigykedj már. én otthon nem vagyok elérhető, csak munkaidőben, nektek meg ott az egész éjszaka. :lol: ha jól láttam a tegnapi termést :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nem irigykedek, csak engem nem hagy szóhoz jutni. :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ejnye-bejnye Telo kartárs! :( Lassan már olyan ez a chat, mint egy társkereső site befűzős fóruma. :( Azért a többi G-Astrással is foglalkozzál ám, mint fővezír. :downtown: Jaj, hát persze kiscsillag! :wink: Veled is foglalkozom! És mindannyiótokkal! :lol: Elnézést a kitérőért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nem irigykedek, csak engem nem hagy szóhoz jutni. :( :( :lol: Légy kicsit erőszakos :D nekem most ugyis dolgom van, hagylak benneteket kibontakozni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Légy kicsit erőszakos :D nekem most ugyis dolgom van, hagylak benneteket kibontakozni :wink: Én most elkussolok.... Inkább hagyom a többieket kibontakozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 Kár hogy csak a fantáziád :D :D :laughing3: Teló koma ezt megkaptad :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Kár hogy csak a fantáziád :( :lol: Telo, nem lehet, hogy Nyuszifülecske ismer Téged :?: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Telo, nem lehet, hogy Nyuszifülecske ismer Téged :?: :twisted: Nem tom... Talán előző életünkben találkoztunk már... :roll: Amúgy nem hinném, hogy ismer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Bocs fiúk, de látok ám mindent. :wink: nem valóban nem ismerjük egymást, még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 még... Teló! huzzábele!!! ne hozzá ránk szégyent :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 na! az utolsó beszólásommal mindenkit elkergettem???? :shock: :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Bocs fiúk, de látok ám mindent. :wink: nem valóban nem ismerjük egymást, még... Hellóka :wave: Akkor ugye jössz Soltvadkertre? Ott majd jól megismerjük egymást... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 na! az utolsó beszólásommal mindenkit elkergettem???? :shock: :? Túl sok benned a piros... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 na! az utolsó beszólásommal mindenkit elkergettem???? :shock: :? Én itten vagyok.. Csak mindig közbejön valaki.. Nem hagyják nyugodtan fórumozni az ember(jányát)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Én itten vagyok.. Csak mindig közbejön valaki.. Nem hagyják nyugodtan fórumozni az ember(jányát)... Ez felháborító! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 itt vagyok egy percem van, Telo megkaptad amit küldtem??? az e-mailedre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Szerintem is,de ragaszkodnak hozzá(m),Beülnek az irodába beszélgetni,aztán meg jönnek mindenféle nyavajával,hogy pakoljuk már le,aztán meg pakoljuk már fel..Ahelyett,hogy dolgoznának... :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 itt vagyok egy percem van, Telo megkaptad amit küldtem??? az e-mailedre Megkaptam... :( Köszönöm! Ari! :flower: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Megkaptam... :( Köszönöm! Ari! :flower: azt hittem ártatlan. :( kár hogy nem én vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts