Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Gelko!

Én egy bpi szállodában... :wink:

Amúgy jöhet az angol is, némi olasz, meg pár szót tudok finnül, oroszul...

Üdv.: Atommanó

bocs nem szóltam :(

Elküldve

Én is otthon nyomom. Egy volt osztálytársam apukájának a cégénél csinálok ezt-azt (grafikus prezentációk, excel makrós része (visual basic)). Elég agyalós munka... :? De kell a pénz GSi-re!! :twisted:

Elküldve

Kiváncsi vagyok hogy holnap (ma) mit fognak szólni a többeik hogy teleírtunk 5 oldalt ilyen magas szintű információkkal. :wink:

Elküldve
JEEEEEEEEEE :supz:

Ez mindig öröm füleimnek...

Ja Tom amúgy azért hívtalak, mert a piros GSI-t elvitték... :wink:

NEM MONDOD!!!!

:( :( :lol: :D :D

Ez ciki. Rohadt jó árban volt. Lehet tudni hogy mennyiért ment el (pü-ben is jöhet)?

Elküldve
Inkább táncolok, a port jobban bírjuk...

Na de most már hálósipka hadművelet elindult, avagy Operation Night-Cap has started.

:(

Jóéjt. Én még kihúzom 2ig, de ahogy néznem korai kelés lesz, mert még csak a felével vagyok meg... :?

Elküldve

Én mint a G-Astrások majdnem doyen-je kijelentem, hogy semmi kifogásunk nincs az ellen, hogy más szekciók tagjai itt éljék ki csevegési kedvüket hajnali órákban.

Elküldve

Hűha! a srácok jól belemerültek :(

azt hiszem kezdek függővé válni. reggelente a fórum az első dolgom. korán reggel kiosztottam a kollegámat aki a munkámmal kapcsolatosan feltette a szokásos reggeli infót, :( hogy hagyjon békén, nem érek rá, jól megalapoztam ezzel a mai nap hangulatát. :supz:

Elküldve
Hűha! a srácok jól belemerültek :D

azt hiszem kezdek függővé válni. reggelente a fórum az első dolgom. korán reggel kiosztottam a kollegámat aki a munkámmal kapcsolatosan feltette a szokásos reggeli infót, :lol: hogy hagyjon békén, nem érek rá, jól megalapoztam ezzel a mai nap hangulatát. :supz:

vagyunk igy egy páran :wink: :(

főképp ha megnézed kik írnak 6 óra felé, mert azok az igazi függők.... felkelés, számitógép bekapcsolás, amig bootol, addig fogmosás, kávé felrak, bejelentkezés a fórumba, és olvasgsatás közben kávézás, ébredezés. szóval vannak itt még függők :wink: :oops: 8) :(

Elküldve

vagyunk igy egy páran :wink: :(

főképp ha megnézed kik írnak 6 óra felé, mert azok az igazi függők.... felkelés, számitógép bekapcsolás, amig bootol, addig fogmosás, kávé felrak, bejelentkezés a fórumba, és olvasgsatás közben kávézás, ébredezés. szóval vannak itt még függők :wink: :oops: 8) :(

hát épp ez az, szervezem a gépet otthonra, mert ami van az nem alkalmas semmire, s ezért otthon nincs netem, s csak munkaidőben lopva cseveghetek :smt010 de előnye: így legalább alszok néhány órát :lol:

Elküldve
Ez a chivavás Avatar milyen meglepődést tükröz??? Mintha valami érdekeset láttál volna!

Még a füled is kettéáll. :(

nekem nem épp meglepett kifejezésnek tűnik :( :lol:

Elküldve
Ez a chivavás Avatar milyen meglepődést tükröz??? Mintha valami érdekeset láttál volna!

Még a füled is kettéáll. :(

Gregtől kaptam, hogy ez a heti avatarom 8)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.