Jim Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 hát még a násznép :twisted: Szerintem tök jó buli lenne. Mennénk egy tiszteletkört, dudálnánk. Aztán gumiégetéssel elhúznánk a csíkot. Te vigyorognál, násznép meg nézne kikerekedett szemekkel :twisted: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Fóton már megvolt az első... Na de Telo... :oops: :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Sajnos én meg még nem tudtam dűlőre jutni Soltvadkerttel kapcsolatban :roll: Miért is ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Na de Telo... :oops: :( :( :lol: Hoppá... :oops: Néha kicsúsznak a számon bizonyos dolgok... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Ma láttam egy piros Astrát fényezett tükrökkel... fehérre fényezett tükrökkel. Még abban sem vagyok biztos, hogy gyári fehér volt. Jól nézett ki :? :shock:... Jimmi, ha véletlen felindulásból befested fehérre a tükreidet, kitiltunk a szekcióból! :wink: Úgyhogy csak óvatosan azokkal a festékes dobozokkal! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Gelko, te meg igyekezzél azzal a belépéssel!... :roll: Legközelebb már szekciótagként szeretnénk üdvözölni... legközelebb mikor irok vagy a legközelebbi talin ? :oops: ok ez gyenge volt de fáradok.... Soltvadkert nagyon érdekel de a vizsgaidőszakomtól függ :evil: ...ha ott leszek akkor klubtagként.igaz ezt mondtam Fótra is...na de mit tegyek ha ilyen a diákélet ? :( van arról infó h ki a legfiatalabb Mote tag ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 ....van arról infó h ki a legfiatalabb Mote tag ?.... Miért olyan érdekes ez számodra ? :( Ahogy nézegetem a bemutatkozásokat, kavics pl. 84-es Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Én is 84-es vagyok!! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Én is 84-es vagyok!! 8) És felettébb lelkes :( :( :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Akkor már talán az ágyban lenne a helyed ilyen későn... :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 gondoltam h pályázok a legfiatalabb cimre :( Tom én 85-ös vagyok 8) szóval majd vigyázni kell rám (is) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 nem tudjátok h Ferihegyen ilyenkor van ellenőrzés a portán ? ...múltkor szivattak..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Akkor már talán az ágyban lenne a helyed ilyen későn... :( :( Megszólalt a 81-es! :D :D (Húha, ne cikizzem, még a végén ki leszek mod.-va) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 nem tudjátok h Ferihegyen ilyenkor van ellenőrzés a portán ? ...múltkor szivattak..... Mit keresel Ferihegyen este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 nem tudjátok h Ferihegyen ilyenkor van ellenőrzés a portán ? ...múltkor szivattak..... Szerintem most is észreveszik, ha el akarsz csenni egy röpzit :( :( :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 megyek robbantani.... családot viszem ki 4re :( :? :shock: :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 S ebben milyen porta zavar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Mivel ott rohadnak a bódéban, így attól függ, hogy kieszi e őket a fene, vagy sem, de amúgy folyamatosan van elvileg... Npasi! Ha jól emléxem 79... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Bocs, arra emlékeztem, hogy 24-et írtál a bemutatkozásodban, igaz az 2004-ben volt. Ti most a parkolóőrökről beszéltek Fhegyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 S ebben milyen porta zavar? múltkor éjjel mentem ki erre a porta (még a parkoló elött) -inkább bódé-elkezd kéken villogni.rendőrbácsi kilép és leigazoltat....amcsi autó,amcsi lámpákkal és totál füst üveg....szóval egy kicsit para volt...de végül nem szólt semmit 8) :wink: szóval kinek köszönjek majd csókolommal :?: :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Ja erre gondolsz. Nem ismerem, én belülről szoktam a gépeket megközelíteni. :( De elvileg, hajnal 1-2 körül be szokták zárni az automata ajtókat, ha nincs folyamatosan repülés...aztán dörömbölhetsz, mint 1. fecske reggel. Hova megy a család? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Bocs, arra emlékeztem, hogy 24-et írtál a bemutatkozásodban, igaz az 2004-ben volt. Ti most a parkolóőrökről beszéltek Fhegyen? Na igen de azóta egyszer már volt koccintás Szilveszterkor... :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Svédországba mennek WizzAir-el....jóval olcsóbb volt mint a malév.igaz nem is az Arlandán (?) szálnak le.... mit csinálsz a gépeken ? (ha jól emlékszem nem csak utazol) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Akkor már talán az ágyban lenne a helyed ilyen későn... :( :( Hát ja. De ma dolgozom. Meg a barátnőm sincs itt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 A gépeken csak szunyókálok, nem igazán az a profil, de pl. az utashíd elektronikája meg a lézeres bevezető rendszer (Approach Guidence System) már témába vág. Meg ha gyön v. megy vki ismerős, akkor felkísérem a gépre vagy elé megyek. (Hátha nagyon berúgott & le kell segíteni a gépről). Tényleg, ha valaki megy itt fórumosok közül és segítség kell vagy akar 1 baráti hátba vágást vagy néhány repülős rémtörténetet, csak szóljon, ha ráérek, kimegyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts