telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 ...ugyhogy Uhuhu sorstársa leszek, mármint ami a felmondási idQt illeti :( Milyen tájékozott vki... :( Amúgy a cukorkagyári munkahelyről van szó, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Milyen tájékozott vki... :lol: Amúgy a cukorkagyári munkahelyről van szó, ugye? Pssszt! ez nyilvános fórum!!!! :( Igen! azért amiért nem írtam én még leskelQdtem ám!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Pssszt! ez nyilvános fórum!!!! :( Igen! azért amiért nem írtam én még leskelQdtem ám!!! Jó, OK, kussolok!!! :shock: :roll: Te kis leskelődő! :yawinkle: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Jó, OK, kussolok!!! :shock: :roll: Te kis leskelődő! :yawinkle: nem tehetek róla hamar a szívembe zártalak benneteket. :oops: hiányoztatok, csak rossz kedvem volt s nem akartam elrontani a fórumi hangulatot :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2005 nem tehetek róla hamar a szívembe zártalak benneteket. :oops: hiányoztatok, :smt060 :heart: :smt060 Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 nem tehetek róla hamar a szívembe zártalak benneteket. :oops: hiányoztatok, csak rossz kedvem volt s nem akartam elrontani a fórumi hangulatot :( Nyugodtan írj, azért vagyunk, hogy felvidítsunk! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 :smt060 :heart: :smt060 Mi is szívünkbe zártunk és hiányoltunk, látod... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 :smt060 :heart: :smt060 viszont :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Mi is szívünkbe zártunk és hiányoltunk, látod... :( Köszönöm kedves töletek. búcsúzom.holnap írok ígérem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2005 áááááááááááá. de jóü neked. nekem még fél óra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Köszönöm kedves töletek. búcsúzom.holnap írok ígérem :wink: Arrive derci! (ha jól írtam...) Akkor írj majd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 áááááááááááá. de jóü neked. nekem még fél óra.... kitartás!már csak 4???(remélem jól emlékszem :( )nap :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 áááááááááááá. de jóü neked. nekem még fél óra.... Lusta népség! Dolgozni!!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2005 én még ma nem dolgoztam :oops: :oops: :oops: ezt megtartom a maradék 3 napra 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 A Klubtagságnak nem feltétele a rozsdamentesség, és nem csak 10 év alatti ótóval lehet klubtagnak lenni! :roll: :wink: ország-világ elött megigérem hogy a következő havi ösztöndíjamat eme nemes célra fogom fordítani ! :prayer: vagy ne legyek többé Gelkopel 8) ..és akkor majd csatlakozom a G-astra szekcióhoz is (család autójával :oops: ).....-mert ugyebár ez a legjobb szexció :( 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 .....-mert ugyebár ez a legjobb szexció :( 8) :wink: Ez bizony így van! :smt045 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 akkor ezt megbeszéltük kolléga.... 8) :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 akkor ezt megbeszéltük kolléga.... 8) :( :( :lol: Mindjár nyitok egy tagság topikot a szekció fórumban, mer még nincs ilyenünk... :oops: Arra nem gondoltunk, hogy egyből csatlakozni is akarnak majd... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 láttam már a részleteket. tegnap elolvastam. csábító az ajánlat, de nincs kivel mennem.ez az igazság. :( Ne aggódj, még mi sem ismerjük túlságosan egymást. Egyelőre úgy néz ki, hogyha megyek én is szólóban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 kell tartani egy ismerkedős szekció talit és már senki sem lesz ismeretlen ismerős :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 kell tartani egy ismerkedős szekció talit és már senki sem lesz ismeretlen ismerős :wink: Fóton már megvolt az első... még Haga is ott volt Kecsóról. Egyedül KoPi-t nem ismerjük még személyesen a G szekcióból, de legközelebb ugye már ő is ott lesz... ugye??? :wink: Legalábbis a Suzuki gyárlátogatáson elvileg ott lesz... Tényleg KoPi, nem jössz Soltvadkertre? Gelko, te meg igyekezzél azzal a belépéssel!... :roll: Legközelebb már szekciótagként szeretnénk üdvözölni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Sajnos én meg még nem tudtam dűlőre jutni Soltvadkerttel kapcsolatban :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Én akkor esküvőzök vidéken :smt030 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Én akkor esküvőzök vidéken :smt030 Meglepődnél, ha megjelenne a G szexció az esküvőn :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 hát még a násznép :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts