Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mehetsz a Teutul családba! :rolleyes: ;)

Hadd kérdezzem már meg,hogy bicikli(mtb) vázat mivel kell hegeszteni?

Az alakom megvan hozzá :D

Én awi-val csinálnám főleg ha alu vagy cr-mo anyagból van a váz.

Ha sima szénacél (ST37),akkor lehet elektróda vagy láng vagy co.

Én awi-t javaslom

Elküldve
Az alakom megvan hozzá :rolleyes:

Én awi-val csinálnám főleg ha alu vagy cr-mo anyagból van a váz.

Ha sima szénacél (ST37),akkor lehet elektróda vagy láng vagy co.

Én awi-t javaslom

Acélvázas átépítése készül(ne)! ;)

Elküldve
http://www.ergus.hu/digitig.html

Múlthéten rendeltem,nagyon jó.

Megszoktam égni én is,relatív kis árammal dolgozok.

100A felett pulcsi vagy kabát ;)

260e+áfa!!!!?? :rolleyes: Nem sok egy kicsit? EZ szerintem sokkal jobb gép és olcsóbb is. Tud AC/DC áramot, jobb a bekapcs. ideje és nem utolsó sorban olcsóbb is. Mondjuk igaz, hogy 30kg. De abban a kategóriában is vannak olcsóbb gépek mint amit vettél.

Elküldve
Meg milyen jó lesz felvinni a negyedikre.

Kösd fel a ... :D

Bazi nehéz.

Őőő, azt hittem nekem csak a kocsit kell intézni :rolleyes: ;) :D

Elküldve
260e+áfa!!!!?? :rolleyes: Nem sok egy kicsit? EZ szerintem sokkal jobb gép és olcsóbb is. Tud AC/DC áramot, jobb a bekapcs. ideje és nem utolsó sorban olcsóbb is. Mondjuk igaz, hogy 30kg. De abban a kategóriában is vannak olcsóbb gépek mint amit vettél.

Van ettől olcsóbb is br108e-ért,de az és ez is kínai lom.

Van különbség hidd el ;)

A másik dolog:

20% erejéig lehet felszerelést venni hozzá azaz 208e a gép.Mert ugye az áfa vissza jön. :D

És még volt 3% előre utalási kedvezmény.

A főnők nem akart kínait venni. :D

Elküldve

Én nagyon elégedet vagyok a G Astrámal akárki akármit mond ennyi jó kis autó szerintem le a kallapal az Opel előtt 4DANKE OPEL! :rolleyes: ;)

Elküldve
Én nagyon elégedet vagyok a G Astrámal akárki akármit mond ennyi jó kis autó szerintem le a kallapal az Opel előtt 4DANKE OPEL! :rolleyes: ;)

Nem akarlak megbántani, de téged az OPEL bérelt fel, hogy mindenféle jókat írj az autóról? mert hasonló dícsérő szavakat már korábban is írtál...

Elküldve
Nem akarlak megbántani, de téged az OPEL bérelt fel, hogy mindenféle jókat írj az autóról? mert hasonló dícsérő szavakat már korábban is írtál...

hagyd már ..ezt legalább érhetően és helyesen írta le... :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.