NorbyAstraG Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Mármint a gyári G Astra fúvókánál? Hát az látszik a videón: mert ez nem két vékony sugárban spriccel fúvókánként, hanem porlaszt. Viszont engem az érdekelne hogy ez valami utángyártott szerkezet lehet? Mert akkor elég drága, a gyári Insignia fúvóka is ugyanennyibe kerül és az mégiscsak eredeti. Megnyugtatlak, ez gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Jah így már értem a különbséget:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Megnyugtatlak, ez gyári. Én nyugodt vagyok... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Én nyugodt vagyok... ;) mint nyúl a hurokban :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Igen, felhúzza kulccsal és nálam reteszelésre riaszt és húzza min2 ablakot! :rolleyes: Elvileg gyári modul de utólag lett belerakva az enyémbe! Kellett behúzni kábeleket vagy az ajtóig elő volt készítve??? Szerk: Bocs, azt hittem az ablakemelők is utólag lettek betéve... Arra vonatkozott a kérdés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 http://www.privatbankar.hu/cikk/vallalatok...zerviztol_36854 Vajon a gyakorlatban is fog ez működni? Csak akkor ha pontosan tisztába vagyunk a garanciára vonatkozó előírásokkal.Egy haveromat már akkor is a garancia elvesztésével "fenyegették" meg,ha nem a márkaszervizben veszi meg és cserélteti ki a gyári magnót CD lejátszóra :rolleyes: Ráadásul olyan Cd lejátszót akartak adni 40 ezerért ami három épülettel arrébb a hifi boltban nem egészen 20 ezer volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szasa77 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Na közbe vettem én is egy ilyet http://www.vatera.hu/insignia_ablakfuvoka_..._171266191.html És be is szereltem.Szerintem nagyon jó.Raktam fel egy rövid kis videót. Ide http://www.youtube.com/watch?v=LceyoVZ7Fm8 Nagyon jol polaszt, Nekem az F-ben volt ilyen, csak ahol vettem azt mondták, hogy már nem tartják! A kérdésem annyi lenne, hogyha Te rendeltél Tölük, el tudnád küldeni a számot, ahol fel tudom hivni öket?! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Baj van a vízzel... :rolleyes: KATT Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Nagyon jol polaszt, Nekem az F-ben volt ilyen, csak ahol vettem azt mondták, hogy már nem tartják! A kérdésem annyi lenne, hogyha Te rendeltél Tölük, el tudnád küldeni a számot, ahol fel tudom hivni öket?! Köszi Sztem vedd meg a csergőben... Valaki írta hogy ott még olcsóbb is, ha van kedvezményed... én ezt nem tudtam (amúgy Dunaharasztiról küldte a srác) Viszont én két egyforma átfolyósat kaptam. Jó ez így? Egyiknek nem a cső végét kéne lezárni? Nem akarom feleslegesen szétszedni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tariz_ Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Helló Nem tudom jó topikban kérdezem e de szükségem lenne egy jó szerelőre. Astra G 2001 es járgányom van és szeretném biztos kezekben tudni a karbantartását. Ha tudnátok ajánlani pesten esetleg a III kerületben azt megköszönném! Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Helló Nem tudom jó topikban kérdezem e de szükségem lenne egy jó szerelőre. Astra G 2001 es járgányom van és szeretném biztos kezekben tudni a karbantartását. Ha tudnátok ajánlani pesten esetleg a III kerületben azt megköszönném! Zoli Uhuhu-t keresd fel, olcsó és nálla nagyobb szaki kevés van. mindegy hanyadik kerületből vagy, megéri elcsoszogni hozzá. Más: ma hívtak opletől, hogy van egy remek ajánlatuk számukra, menjek be és tuti otthagyom a G astrát egy uj autóra :rolleyes:)) kiváncsi leszek, útba esik, ráérek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Uhuhu-t keresd fel, olcsó és nálla nagyobb szaki kevés van. mindegy hanyadik kerületből vagy, megéri elcsoszogni hozzá. Más: ma hívtak opletől, hogy van egy remek ajánlatuk számukra, menjek be és tuti otthagyom a G astrát egy uj autóra :rolleyes:)) kiváncsi leszek, útba esik, ráérek... az "n" betű direkt maradt ki? Mert így egyébként életszerűbb. Olyan ajánlatot mondanak ami nekik jó!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Üdv! Szereztem két Hella Njoy lámpát Vateráról! Mind2 hibátlan, de van különbség a kettő között! ;) Az egyik a foncsorának az alsó recés része fekete a másiknak meg króm!!! Létezik, hogy több fajta Njoy lámpa van??? Esetleg valaki tud valamelyikből eladót?? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június2, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2010 Üdv! Szereztem két Hella Njoy lámpát Vateráról! Mind2 hibátlan, de van különbség a kettő között! ;) Az egyik a foncsorának az alsó recés része fekete a másiknak meg króm!!! Létezik, hogy több fajta Njoy lámpa van??? Esetleg valaki tud valamelyikből eladót?? :rolleyes: az egyik utángyártott ( a teljesen fekete ) a másik gyári GM lámpa.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június2, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2010 Uhuhu-t keresd fel, olcsó és nálla nagyobb szaki kevés van. mindegy hanyadik kerületből vagy, megéri elcsoszogni hozzá. Más: ma hívtak opletől, hogy van egy remek ajánlatuk számukra, menjek be és tuti otthagyom a G astrát egy uj autóra :D)) kiváncsi leszek, útba esik, ráérek... ;) köszi :D nem vagyok azért én olyan nagy ász.... :rolleyes: dolgozó lány drága az új astra... és azért alig van benne extra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Sztem vedd meg a csergőben... Valaki írta hogy ott még olcsóbb is, ha van kedvezményed... én ezt nem tudtam (amúgy Dunaharasztiról küldte a srác) Viszont én két egyforma átfolyósat kaptam. Jó ez így? Egyiknek nem a cső végét kéne lezárni? Nem akarom feleslegesen szétszedni... Erre gondolsz: Insignia fúvóka Jobb oldal kat.szám:1451330 663ft Bal oldal kat.szám:1451329 663ft a csergőnél :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 ;) köszi :D nem vagyok azért én olyan nagy ász.... :rolleyes: dolgozó lány drága az új astra... és azért alig van benne extra.... Ááá A rutin meg az évek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 az egyik utángyártott ( a teljesen fekete ) a másik gyári GM lámpa.... aha... Szóval a Hella is utángyárt :rolleyes: Hát ezt megszívtam, pedig szerintem az a lámpa kocsiban sem volt, mert annyira hibátlan!! Köszi az infót! Akkor megpróbállok felhajtani valamelyikből egyet!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Erre gondolsz: Insignia fúvóka Jobb oldal kat.szám:1451330 663ft Bal oldal kat.szám:1451329 663ft a csergőnél ;) Igen, nekem véletlenül baloldali lett mindkettő :rolleyes: Persze kapok jobbosat az 1ik helyett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyalázó Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Sziasztok! Ismét problémával gurulok felétek, hátha tudtok segíteni! Jobb oldali keréknél ha ha ki-be huzogatom akkor 1 kicsit kattog valami, de nem a kerék csapágy a szerelő szetrint. Azt mondta, hogy torony csapágy ami talán igaz is lehet mert ha huzogatom a kereket fönt lehet érezni a kattogást! de még azt is hozzá tette, hogy lehet lengéscsillapító kikopott! Ez lehetséges szerintetek? segítséget előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 aha... Szóval a Hella is utángyárt :rolleyes: Hát ezt megszívtam, pedig szerintem az a lámpa kocsiban sem volt, mert annyira hibátlan!! Köszi az infót! Akkor megpróbállok felhajtani valamelyikből egyet!! Az után gyártott nem hella szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Ne is mondd.. Pásztó város itt van a szomszédunkban, ahol 2300 embert kellett kiköltöztetni , mert a fejük fölött lévő hegyen elhelyezett tározó szintje több méterrel a maximum fölött van. Baj van a vízzel... :rolleyes: KATT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Ne is mondd.. Pásztó város itt van a szomszédunkban, ahol 2300 embert kellett kiköltöztetni , mert a fejük fölött lévő hegyen elhelyezett tározó szintje több méterrel a maximum fölött van. Már kérdezni akartam,hogy nincs-e olyan cartárs itt akinek meggyűlt az árvízzel a baja? Egyébként mobilról a 1749 -et is lehet hívni,mi már csörgettük is az egész család! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Személy szerint nekem nem, de a kollégám falujában földcsuszamlás volt. Sehol nem jó ez a sok víz. Lapos terülteken belvíz, árvíz, hegyvidéken meg ez a földmozgás. Már kérdezni akartam,hogy nincs-e olyan cartárs itt akinek meggyűlt az árvízzel a baja? Egyébként mobilról a 1749 -et is lehet hívni,mi már csörgettük is az egész család! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Az után gyártott nem hella szerintem. Mind2 Hella, összenéztem őket mikor a kezemben voltak, csak annyi a különbség, hogy a foncsor alsó része fekete vagy nem! Ha megint a kezemben lesznek, akkor csinálok róluk képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts