NorbyAstraG Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Mármint a gyári G Astra fúvókánál? Hát az látszik a videón: mert ez nem két vékony sugárban spriccel fúvókánként, hanem porlaszt. Viszont engem az érdekelne hogy ez valami utángyártott szerkezet lehet? Mert akkor elég drága, a gyári Insignia fúvóka is ugyanennyibe kerül és az mégiscsak eredeti. Megnyugtatlak, ez gyári.
tgabika76 Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Megnyugtatlak, ez gyári. Én nyugodt vagyok... :rolleyes:
NorbyAstraG Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Én nyugodt vagyok... ;) mint nyúl a hurokban :rolleyes:
banjani Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Igen, felhúzza kulccsal és nálam reteszelésre riaszt és húzza min2 ablakot! :rolleyes: Elvileg gyári modul de utólag lett belerakva az enyémbe! Kellett behúzni kábeleket vagy az ajtóig elő volt készítve??? Szerk: Bocs, azt hittem az ablakemelők is utólag lettek betéve... Arra vonatkozott a kérdés.
streetracer Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 http://www.privatbankar.hu/cikk/vallalatok...zerviztol_36854 Vajon a gyakorlatban is fog ez működni? Csak akkor ha pontosan tisztába vagyunk a garanciára vonatkozó előírásokkal.Egy haveromat már akkor is a garancia elvesztésével "fenyegették" meg,ha nem a márkaszervizben veszi meg és cserélteti ki a gyári magnót CD lejátszóra :rolleyes: Ráadásul olyan Cd lejátszót akartak adni 40 ezerért ami három épülettel arrébb a hifi boltban nem egészen 20 ezer volt.
szasa77 Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Na közbe vettem én is egy ilyet http://www.vatera.hu/insignia_ablakfuvoka_..._171266191.html És be is szereltem.Szerintem nagyon jó.Raktam fel egy rövid kis videót. Ide http://www.youtube.com/watch?v=LceyoVZ7Fm8 Nagyon jol polaszt, Nekem az F-ben volt ilyen, csak ahol vettem azt mondták, hogy már nem tartják! A kérdésem annyi lenne, hogyha Te rendeltél Tölük, el tudnád küldeni a számot, ahol fel tudom hivni öket?! Köszi
GH Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Nagyon jol polaszt, Nekem az F-ben volt ilyen, csak ahol vettem azt mondták, hogy már nem tartják! A kérdésem annyi lenne, hogyha Te rendeltél Tölük, el tudnád küldeni a számot, ahol fel tudom hivni öket?! Köszi Sztem vedd meg a csergőben... Valaki írta hogy ott még olcsóbb is, ha van kedvezményed... én ezt nem tudtam (amúgy Dunaharasztiról küldte a srác) Viszont én két egyforma átfolyósat kaptam. Jó ez így? Egyiknek nem a cső végét kéne lezárni? Nem akarom feleslegesen szétszedni...
tariz_ Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Helló Nem tudom jó topikban kérdezem e de szükségem lenne egy jó szerelőre. Astra G 2001 es járgányom van és szeretném biztos kezekben tudni a karbantartását. Ha tudnátok ajánlani pesten esetleg a III kerületben azt megköszönném! Zoli
Amusing Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Helló Nem tudom jó topikban kérdezem e de szükségem lenne egy jó szerelőre. Astra G 2001 es járgányom van és szeretném biztos kezekben tudni a karbantartását. Ha tudnátok ajánlani pesten esetleg a III kerületben azt megköszönném! Zoli Uhuhu-t keresd fel, olcsó és nálla nagyobb szaki kevés van. mindegy hanyadik kerületből vagy, megéri elcsoszogni hozzá. Más: ma hívtak opletől, hogy van egy remek ajánlatuk számukra, menjek be és tuti otthagyom a G astrát egy uj autóra :rolleyes:)) kiváncsi leszek, útba esik, ráérek...
banjani Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Uhuhu-t keresd fel, olcsó és nálla nagyobb szaki kevés van. mindegy hanyadik kerületből vagy, megéri elcsoszogni hozzá. Más: ma hívtak opletől, hogy van egy remek ajánlatuk számukra, menjek be és tuti otthagyom a G astrát egy uj autóra :rolleyes:)) kiváncsi leszek, útba esik, ráérek... az "n" betű direkt maradt ki? Mert így egyébként életszerűbb. Olyan ajánlatot mondanak ami nekik jó!! ;)
szkszaby Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Üdv! Szereztem két Hella Njoy lámpát Vateráról! Mind2 hibátlan, de van különbség a kettő között! ;) Az egyik a foncsorának az alsó recés része fekete a másiknak meg króm!!! Létezik, hogy több fajta Njoy lámpa van??? Esetleg valaki tud valamelyikből eladót?? :rolleyes:
uhuhu Elküldve Június2, 2010 Szerző Elküldve Június2, 2010 Üdv! Szereztem két Hella Njoy lámpát Vateráról! Mind2 hibátlan, de van különbség a kettő között! ;) Az egyik a foncsorának az alsó recés része fekete a másiknak meg króm!!! Létezik, hogy több fajta Njoy lámpa van??? Esetleg valaki tud valamelyikből eladót?? :rolleyes: az egyik utángyártott ( a teljesen fekete ) a másik gyári GM lámpa....
uhuhu Elküldve Június2, 2010 Szerző Elküldve Június2, 2010 Uhuhu-t keresd fel, olcsó és nálla nagyobb szaki kevés van. mindegy hanyadik kerületből vagy, megéri elcsoszogni hozzá. Más: ma hívtak opletől, hogy van egy remek ajánlatuk számukra, menjek be és tuti otthagyom a G astrát egy uj autóra :D)) kiváncsi leszek, útba esik, ráérek... ;) köszi :D nem vagyok azért én olyan nagy ász.... :rolleyes: dolgozó lány drága az új astra... és azért alig van benne extra....
Mc-elek Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Sztem vedd meg a csergőben... Valaki írta hogy ott még olcsóbb is, ha van kedvezményed... én ezt nem tudtam (amúgy Dunaharasztiról küldte a srác) Viszont én két egyforma átfolyósat kaptam. Jó ez így? Egyiknek nem a cső végét kéne lezárni? Nem akarom feleslegesen szétszedni... Erre gondolsz: Insignia fúvóka Jobb oldal kat.szám:1451330 663ft Bal oldal kat.szám:1451329 663ft a csergőnél :rolleyes:
Mc-elek Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 ;) köszi :D nem vagyok azért én olyan nagy ász.... :rolleyes: dolgozó lány drága az új astra... és azért alig van benne extra.... Ááá A rutin meg az évek :D
szkszaby Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 az egyik utángyártott ( a teljesen fekete ) a másik gyári GM lámpa.... aha... Szóval a Hella is utángyárt :rolleyes: Hát ezt megszívtam, pedig szerintem az a lámpa kocsiban sem volt, mert annyira hibátlan!! Köszi az infót! Akkor megpróbállok felhajtani valamelyikből egyet!!
GH Elküldve Június3, 2010 Elküldve Június3, 2010 Erre gondolsz: Insignia fúvóka Jobb oldal kat.szám:1451330 663ft Bal oldal kat.szám:1451329 663ft a csergőnél ;) Igen, nekem véletlenül baloldali lett mindkettő :rolleyes: Persze kapok jobbosat az 1ik helyett.
gyalázó Elküldve Június3, 2010 Elküldve Június3, 2010 Sziasztok! Ismét problémával gurulok felétek, hátha tudtok segíteni! Jobb oldali keréknél ha ha ki-be huzogatom akkor 1 kicsit kattog valami, de nem a kerék csapágy a szerelő szetrint. Azt mondta, hogy torony csapágy ami talán igaz is lehet mert ha huzogatom a kereket fönt lehet érezni a kattogást! de még azt is hozzá tette, hogy lehet lengéscsillapító kikopott! Ez lehetséges szerintetek? segítséget előre is köszönöm!
speter Elküldve Június3, 2010 Elküldve Június3, 2010 aha... Szóval a Hella is utángyárt :rolleyes: Hát ezt megszívtam, pedig szerintem az a lámpa kocsiban sem volt, mert annyira hibátlan!! Köszi az infót! Akkor megpróbállok felhajtani valamelyikből egyet!! Az után gyártott nem hella szerintem.
freeze Elküldve Június3, 2010 Elküldve Június3, 2010 Ne is mondd.. Pásztó város itt van a szomszédunkban, ahol 2300 embert kellett kiköltöztetni , mert a fejük fölött lévő hegyen elhelyezett tározó szintje több méterrel a maximum fölött van. Baj van a vízzel... :rolleyes: KATT
Korzika Elküldve Június3, 2010 Elküldve Június3, 2010 Ne is mondd.. Pásztó város itt van a szomszédunkban, ahol 2300 embert kellett kiköltöztetni , mert a fejük fölött lévő hegyen elhelyezett tározó szintje több méterrel a maximum fölött van. Már kérdezni akartam,hogy nincs-e olyan cartárs itt akinek meggyűlt az árvízzel a baja? Egyébként mobilról a 1749 -et is lehet hívni,mi már csörgettük is az egész család!
freeze Elküldve Június3, 2010 Elküldve Június3, 2010 Személy szerint nekem nem, de a kollégám falujában földcsuszamlás volt. Sehol nem jó ez a sok víz. Lapos terülteken belvíz, árvíz, hegyvidéken meg ez a földmozgás. Már kérdezni akartam,hogy nincs-e olyan cartárs itt akinek meggyűlt az árvízzel a baja? Egyébként mobilról a 1749 -et is lehet hívni,mi már csörgettük is az egész család!
szkszaby Elküldve Június3, 2010 Elküldve Június3, 2010 Az után gyártott nem hella szerintem. Mind2 Hella, összenéztem őket mikor a kezemben voltak, csak annyi a különbség, hogy a foncsor alsó része fekete vagy nem! Ha megint a kezemben lesznek, akkor csinálok róluk képeket.
Recommended Posts