Amusing Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 az első ablakhoz való légterelő ???? mennyié lehet elvinni ? igen, mennyit adsz érte? a sör az megfelelő kovertibilis fizetőeszköz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Jim ! dolgozz még az astrán..... :wink: hátha meg tudod győzni.... :( Nem lehet meggyőzni :( Amikor Corsát vettem, akkor ő Matizt vett. Hiába mondtam, hogy több a különbség a két autó között, mint 150-200 ezerFt. Eladásnál a Corsámért 350 ezerFt-tal többet adtak, mint az ő Matizáért fognak... Pedig az enyémben több, mint 50ezer km volt nem egész 2 évesen. Az ő Matizában kb 15ezer km van 2,5 évesen. Ennyi.... Felőlem azt vesz amit akar. Ma ültem egy Lacettiben. Nem rossz, de az zongorázni lehet a belső kialakítást az Astra és a Lacetti között. Természetesen az Astra javára. Szerintem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 ha érdekel valakit egy G astrára való légterelő olcsóért elviheti (nekem össze-vissza vágta a gumit, viszont kidobni nincs szivem) Hogy-hogy össze-vissza vágta a gumit???? :? Kérdezd meg Hagát, hátha vesz hozzá egy másik Astrát :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Hogy-hogy össze-vissza vágta a gumit???? :? Kérdezd meg Hagát, hátha vesz hozzá egy másik Astrát :wink: :( fél évig volt rajta és ott is a nyoma a gumin :( ja és a gázpedált meg még mindig nem tom felrakni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 igen, mennyit adsz érte? a sör az megfelelő kovertibilis fizetőeszköz :( ez jól hangzik :thumbright: .....mennyi egy ilyennek az ára újonan ? --esetleg kép ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 ez jól hangzik :thumbright: .....mennyi egy ilyennek az ára újonan ? --esetleg kép ? :( Ugyanolyan, mint az enyém volt asszem. 7-8 ezer újonna, ha minden igaz. Satuna, vagy ilyesmi, ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 fél évig volt rajta és ott is a nyoma a gumin :( ja és a gázpedált meg még mindig nem tom felrakni Miért nem tudod felrakni? Pedig nagyon állatul nézett ki a kuplung, meg a fék. :smt023 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Ugyanolyan, mint az enyém volt asszem. 7-8 ezer újonna, ha minden igaz. Satuna, vagy ilyesmi, ha jól tudom. megtaláltam.Szatuna és 8100 az új ára.... anno mutter F astráján volt ilyen légterelő és nagyon jó volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 megtaláltam.Szatuna és 8100 az új ára.... anno mutter F astráján volt ilyen légterelő és nagyon jó volt.... Az-az, én meg nem tudok gépelni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 BallaImi, KoPi és Hagalex bemutatkozóit elküldtem heminek. Aga, te még írj vmi kis szöveget, jó? Ha nagyon nem akarsz írni, akkor elküldöm így csak a képeket... Aki még nem küldött (npasi, jimmi?), továbbra is nekem küldhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 ha érdekel valakit egy G astrára való légterelő olcsóért elviheti Még egy??? :roll: :roll: :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 BallaImi, KoPi és Hagalex bemutatkozóit elküldtem heminek. Aga, te még írj vmi kis szöveget, jó? Ha nagyon nem akarsz írni, akkor elküldöm így csak a képeket... Aki még nem küldött (npasi, jimmi?), továbbra is nekem küldhet. nagyon helyes, aztán még lenne majd pár ötletem a weblaphoz is, amivel épp tegnap szebsültem Pl. melyik biztosíték mit csinál, akkor lehet még számlap kivétele. És egy rakat infó Calibrásoknlé láttam hogy magyarázták, hogy az alváz vagy motorszám (már nem tom melyik volt) mi, mit jelent Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Még egy??? :roll: :roll: :( :( bizony ám :lol: de én minimum 3 sört kérek érte Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Nekem máááá van, bebbeeeee!! :( :smt019 :smt019 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Nekem máááá van, bebbeeeee!! :( :smt019 :smt019 én meg má meg is untam :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 nagyon helyes, aztán még lenne majd pár ötletem a weblaphoz is, amivel épp tegnap szebsültem Pl. melyik biztosíték mit csinál, akkor lehet még számlap kivétele. És egy rakat infó Calibrásoknlé láttam hogy magyarázták, hogy az alváz vagy motorszám (már nem tom melyik volt) mi, mit jelent Helyes, ha összegyűlt pár ötlet, írd be őket a weblap topikba... hogy ne felejtsük el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 én meg má meg is untam :twisted: Hát igen, vannak jó tulajdonságai, előnyei, de vannak hátrányai is! Pl. nekem zajosabb a kocsim tőle! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április18, 2005 van ám informácio a talkozóknál!! tessék menni megnézni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Na szóval srácok (hölgyek, nyuszókák)... Ez itt a reklám helye! Soltvadkertre tessék jelentkezni 3 napra, mert nagy buláj lesz péntek és szombat este is! És ha most jelentkeztek, kaptok még kedvezményt is... :wink: ...klubtagoknak ócsóbb lett! De nem klubtagként is lehet jelentkezni (nyuszkák is jöhetnek, ahogy ígérték...)! G Astrások! Mutassuk meg ezeknek, hogy mi vagyunk a legjobb, legszebb, legbulisabb szekció! 8) Szóval gyertek minél többen, jelentkezzetek itt: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=83...er=asc&start=60 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 én meg má meg is untam :twisted: nálam jó helyen lesz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 nálam jó helyen lesz :wink: Gelko, te mikor lépsz már be a MOTE-ba? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 BallaImi, KoPi és Hagalex bemutatkozóit elküldtem heminek. Aga, te még írj vmi kis szöveget, jó? Ha nagyon nem akarsz írni, akkor elküldöm így csak a képeket... Aki még nem küldött (npasi, jimmi?), továbbra is nekem küldhet. Igyexem, igyexem, csak idő lenni nagyon kevés :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Igyexem, igyexem, csak idő lenni nagyon kevés :? nem a csajok után kellene rohangálni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 ...vagy leől.... :roll: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Gelko, te mikor lépsz már be a MOTE-ba? :roll: :oops: igérem nemsokára ! igazat megvalva gondolkoztam h egy 20 éves kissé :( rozsdás de örökifjú asconával "érdemes" -e..... aztán persze rájöttem h igen.... :( Fóton be akartam lépni csak épp akkor ment tönkre a vízpumpám igy nem tudtam elmenni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts