domber Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Köszönöm a gyorshajtásos hozzászolásokat,igy nem marad más mint várok. Lenne mégegy kérdésem,kérésem. Egy ismeröstöl kaptam egy öninditót,tiszta uj állapotban,annyit tudodd rola hogy Opel,1.4 vagy 1.6 körüli-hez való,de ennél többet semmit nem tud ö sem. AMi rá van irva az a következö. Valeo Made is France 21K8 0217 Sm M2 09130838 D6R6162 12 V Nem tudom ezekböl lehet e valamit kezdeni,hogy mégis milyen tipusra való ez akkor most? Valaki esetleg ezekböl nem tudna valamit mondani nekem? Köszönöm elöre is.
beiden Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Sziasztok. Most vettem egy G astra Y17dt- motor, olajat szeretnék cserélni nem tudom hogy milyen olajat töltsek bele és hány litert ? Kérem ha valaki tud segitsen. Előre is köszönöm.
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Sziasztok. Most vettem egy G astra Y17dt- motor, olajat szeretnék cserélni nem tudom hogy milyen olajat töltsek bele és hány litert ? Kérem ha valaki tud segitsen. Előre is köszönöm. Olvasgass... :rolleyes:
oggy Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Sziasztok. Most vettem egy G astra Y17dt- motor, olajat szeretnék cserélni nem tudom hogy milyen olajat töltsek bele és hány litert ? Kérem ha valaki tud segitsen. Előre is köszönöm. 4,5 l - GM 10W 40 ! :rolleyes:
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 4,5 l - GM 10W 40 ! :rolleyes: Akkor már rinkább valami castrol,mobil-1 vagy más egyéb. ;)
prono Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Sziasztok, Az lenne a kérdésem, hogy a nem távírányítós kulcs az mennyire érzékeny nedvességre? Van benne bármi olyan dolog ami tönkre tud menni? Főleg az immo miatt merült fel bennem a kérdés. Nyáron kempingezni mennénk tengerpartra és mivel elég parás vagyok kocsi ügyben, a kulcsot meg őrizetlenül nem hagynám a parton ezért felmerült bennem az az ötlet, hogy magammal viszem a vizbe. Persze nem a távírányítósat :rolleyes:. Lehet tőle baja? Ti hogy oldjátok meg az ilyen helyzeteket, azon kívűl, hogy nem mentek kempingezni ;). Előre is köszi a válaszokat.
skins Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Sziasztok, Az lenne a kérdésem, hogy a nem távírányítós kulcs az mennyire érzékeny nedvességre? Van benne bármi olyan dolog ami tönkre tud menni? Főleg az immo miatt merült fel bennem a kérdés. Nyáron kempingezni mennénk tengerpartra és mivel elég parás vagyok kocsi ügyben, a kulcsot meg őrizetlenül nem hagynám a parton ezért felmerült bennem az az ötlet, hogy magammal viszem a vizbe. Persze nem a távírányítósat ;). Lehet tőle baja? Ti hogy oldjátok meg az ilyen helyzeteket, azon kívűl, hogy nem mentek kempingezni :D. Előre is köszi a válaszokat. Kempingezés,sátorozás,strandolás alapszabálya, sose hagyd őrizetlenül a motyót,mert új gazdája lessz. :rolleyes:
gabb Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Sziasztok, Az lenne a kérdésem, hogy a nem távírányítós kulcs az mennyire érzékeny nedvességre? Van benne bármi olyan dolog ami tönkre tud menni? Főleg az immo miatt merült fel bennem a kérdés. Nyáron kempingezni mennénk tengerpartra és mivel elég parás vagyok kocsi ügyben, a kulcsot meg őrizetlenül nem hagynám a parton ezért felmerült bennem az az ötlet, hogy magammal viszem a vizbe. Persze nem a távírányítósat :rolleyes:. Lehet tőle baja? Ti hogy oldjátok meg az ilyen helyzeteket, azon kívűl, hogy nem mentek kempingezni ;). Előre is köszi a válaszokat. Nem lesz semmi baja a sima kulcsnak, ha elviszed úszni, mivel az immo indukciós elven működik.
prono Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Nem lesz semmi baja a sima kulcsnak, ha elviszed úszni, mivel az immo indukciós elven működik. Köszönöm szépen, megnyugodtam :rolleyes:
prono Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Kempingezés,sátorozás,strandolás alapszabálya, sose hagyd őrizetlenül a motyót,mert új gazdája lessz. :rolleyes: Igen, ezt szeretném elkerülni ;)
banjani Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Nem lesz semmi baja a sima kulcsnak, ha elviszed úszni, mivel az immo indukciós elven működik. Nem kell ahhoz a kulcs, hogy elvigyék...
zotya975 Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Sziasztok, Az lenne a kérdésem, hogy a nem távírányítós kulcs az mennyire érzékeny nedvességre? Van benne bármi olyan dolog ami tönkre tud menni? Főleg az immo miatt merült fel bennem a kérdés. Nyáron kempingezni mennénk tengerpartra és mivel elég parás vagyok kocsi ügyben, a kulcsot meg őrizetlenül nem hagynám a parton ezért felmerült bennem az az ötlet, hogy magammal viszem a vizbe. Persze nem a távírányítósat :rolleyes:. Lehet tőle baja? Ti hogy oldjátok meg az ilyen helyzeteket, azon kívűl, hogy nem mentek kempingezni ;). Előre is köszi a válaszokat. Nyeld le, ha szerencséd van estére előkerül. :D
prono Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Nyeld le, ha szerencséd van estére előkerül. :rolleyes: Szerintem kötök egy cérnát a kulcsra, a másik végét az egyik fogamra és lenyelem. Így nem kell megvárni az estét sem ;).
speter Elküldve Május25, 2010 Elküldve Május25, 2010 :D Annyira azért nem, de épp most beszéltem a főnökkel és kiderült hogy csak a két furgonba havi több mint 1M az üzemanyagköltség... :rolleyes: Az havonta legalább 2857 l benzin (350 Ft/l-es árral), azaz 35714 km/hó (8l fogyasztást feltételezve). No, tőletek sem vennék furgont ;)
Zachi Elküldve Május25, 2010 Elküldve Május25, 2010 Szerintem kötök egy cérnát a kulcsra, a másik végét az egyik fogamra és lenyelem. Így nem kell megvárni az estét sem :rolleyes:. Használj rá Plasti Dip-et! Mert rugalmas és szigetel: Mert, ha kell könnyen eltávolítható: Köszönet a képekért a Plasti Dip fórumnak és Agressor cartársnak!
freeze Elküldve Május25, 2010 Elküldve Május25, 2010 Üdv Cimborák! Rég jártam már itt, gondoltam beköszönök, már hiányoztatok :rolleyes:
PGA Elküldve Május25, 2010 Elküldve Május25, 2010 Üdv Cimborák! Rég jártam már itt, gondoltam beköszönök, már hiányoztatok ;) :rolleyes:
prono Elküldve Május25, 2010 Elküldve Május25, 2010 Használj rá Plasti Dip-et! Mert rugalmas és szigetel: Mert, ha kell könnyen eltávolítható: Köszönet a képekért a Plasti Dip fórumnak és Agressor cartársnak! Köszönöm, utánaolvasok a dolognak. :rolleyes:
hening Elküldve Május26, 2010 Elküldve Május26, 2010 Köszi mindenkinek, most igy azért megnyugodtam, csak elsőre furcsának tünt. Még1szer köszii Nekem az lenne a furcsa ha jóval 90 alatt lenne vagy esetleg 80 körül! Ugyanis nekem ez volt a régi termóval. Nem jó a motornak az alacsony hőfok. Bár a régi termóval is télen a legnagyobb hidegbe is megmelegedett viszonylag gyorsan csak nem akarózott neki 81-82 nél többre felmenni, sőt ha fűtöttem akkor még majdnem hogy 80alá is ment ha hosszút mentem. Meg ami a legjobban idegesített, hogy iszonyatosan vándorolt a hőfok. Volt hogy városba felment majdnem 90re majd elkeztem menni vele akkor le 80ra. Vagy ami nagyon gáz hogy már 5-10 fokba csesznek emelkedőnek lefele mikor motorfékezeztem akkor lement 80 alá jó két mutatónyit. Szal egyértelmű termó hiba. Mióta ki lett cserélve azóta tutti nagyon. Picikét mászkál mondjuk úgy 2 mutatónyit. Dehát ennyi meg belefér, ott van a 90 tövében. Ha városba szütyörgök akkor 90 felé is felmegy és indul a venti majd egyből le. Ha sokat kell szütyörögni akkor ez mondjuk 15-20 szor is megismétlődik. Engem nem zavar, nekem igy nagyon tetszik, mert üzem meleg motorral elvileg a fogyasztás is jobb meg nem kopik. Ám most nézem, hogy ti is győriek vagytok. Nincs kedvetek péntekenként egy Pezo-s talihoz?
zotya975 Elküldve Május26, 2010 Elküldve Május26, 2010 Ám most nézem, hogy ti is győriek vagytok. Nincs kedvetek péntekenként egy Pezo-s talihoz? Viszek szerszámokat! :rolleyes: ;)
_Robi_ Elküldve Május26, 2010 Elküldve Május26, 2010 Ám most nézem, hogy ti is győriek vagytok. Nincs kedvetek péntekenként egy Pezo-s talihoz? Mi az a Pezo-s tali?
Norbedlee Elküldve Május27, 2010 Elküldve Május27, 2010 A mai nap Boris elérte a 40.000km-t ;) (1hónap alatt 4500km :rolleyes: lehet, hogy dízel kellett volna választani?)
Korzika Elküldve Május27, 2010 Elküldve Május27, 2010 A mai nap Boris elérte a 40.000km-t ;) (1hónap alatt 4500km :rolleyes: lehet, hogy dízel kellett volna választani?) Vagy biciklit? :D
Norbedlee Elküldve Május27, 2010 Elküldve Május27, 2010 Vagy biciklit? :rolleyes: jah azzal biztos nem lenne tankolási probléma ;) :D
tommirra Elküldve Május27, 2010 Elküldve Május27, 2010 kicsit lennél combos. :rolleyes: átlag 150kilcsi/nap.
Recommended Posts