Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Hát azért nagyobb biztatást egy 1.4-es tulajnak :oops:. Nekem nagy élmény ezt az ASTRA-t is vezetni. Arra gondoltam: egy 16V feliratot megérdemelt volna. Az F Classic-on rajta van.

de abban az időben még volt 8V és 16V. igy különböztették meg őket...

mostmár csak 16V van belőlük.....

Elküldve
Az ASTRAG szekció látom megalakult. Hurrá! Gratulálok! Neked külön a vezetőséghez is. Szekciótag szeretnék lenni. :(

A bemutatkozásban mit tartasz lényegesnek?

Már szekciótag vagy! Sőt nem csak egyszerű tag, hanem alapító tag! :( (nézd csak meg az oldalunkon a listát...) Lélekben velünk voltál a fóti alakuló "gyűlésünkön"...

Bemutatkozóban? Amit gondolsz. Írhatsz pl picit magadról (nem muszáj) illetve az autódról. Ez utóbbiról mindenképp írj... ja és küldj képeket is róla!

Elküldve

Próbaidő alatt simán leléphetsz bármikor. Mondjuk nem biztos, hogy jó felégetni a hidakat magad után :wink:

De ez már nagyon OFF :oops:

ez igy igaz, nem is ugy akarok eljöni....

de nemhiszem hogy valaha ide visszamennék... legfeljebb más munkakkörbe, de olyan nincs, amit ott csinálnék.

Agának most leirtam, szerencsém volt, mert visszahivtak, és a pízben is megbirtunk egyezni...

igy hétfő a felmondás napja, remélem le is tudok szerelni még hétfőn.... akkor kedden már szervizes vagyok :wink: 8)

Elküldve
ez igy igaz, nem is ugy akarok eljöni....

de nemhiszem hogy valaha ide visszamennék... legfeljebb más munkakkörbe, de olyan nincs, amit ott csinálnék.

Agának most leirtam, szerencsém volt, mert visszahivtak, és a pízben is megbirtunk egyezni...

igy hétfő a felmondás napja, remélem le is tudok szerelni még hétfőn.... akkor kedden már szervizes vagyok :wink: 8)

Az sirály. Akkor a 15 ezres olajcserémet már nálatok csináltatnám. Egy bánatom van, hogy szombaton nem vagytok nyitva (mondjuk szerintem Te ezen nem bánkódsz :twisted: ), mert így elég macerás lesz a munkahelyem miatt. De mind1, legfeljebb kiveszek egy nap szabadságot. Ennyit megér az autóm :( .

Elküldve
Tegnap a Tordasi tavon fogtam 4 szép potykát. Naon baráti idő volt.

úúúúúúú te szeretsz horgászni?

én tökre untam.... vagyis csak az elején, mert utána volt egy kis :partyman: :drinkers: , majd jött egy kis :smt119 , majd :toimonster: ésutána :smt101 aztán :sleepy1:

Elküldve

én tökre untam.... vagyis csak az elején, mert utána volt egy kis :partyman: :drinkers: , majd jött egy kis :smt119 , majd :toimonster: ésutána :smt101 aztán :sleepy1:

Látom kialudtad magad. :(

Másnaposan a legjobb horgászni. Kiterülsz a parton, a hal meg had vigye a botot :(

Elküldve
Tegnap a Tordasi tavon fogtam 4 szép potykát. Naon baráti idő volt.

Gratula! :wink:

Tegnap tényleg jó idő volt. El kellett volna menni kirándulni, csak senki nem ért rá :? Így maradt a kocsimosás :(

Elküldve

én tökre untam.... vagyis csak az elején, mert utána volt egy kis , majd jött egy kis , majd ésutána aztán

Azt hiszem te nem a horgászatrol beszélsz.

Elküldve

én tökre untam.... vagyis csak az elején, mert utána volt egy kis , majd jött egy kis , majd ésutána aztán

Azt hiszem te nem a horgászatrol beszélsz.

de a horgászatról beszéltem.

az elején csak peca vót, majd némi elfáradás.... jó rég történt. azóta sem próbálkoztam ezzel...

Elküldve
én már kedden kezdeni szeretnék, csak az akkérdés, hogy a bankból mennyi idő alatt engednek el.

szerencsére próbaidős vagyok, ugy hogy gyorsan elfognak... 8)

Bocsi, kihagytam néhány lépcsőt az előbb. :oops:

Szóval akkor elvileg már keddtől újra Sztráda?

Elküldve

Bocsi, kihagytam néhány lépcsőt az előbb. :oops:

Szóval akkor elvileg már keddtől újra Sztráda?

SZTRÁDA????????? dehogyis! :shock:

DANUBIA!!! :wink:

Elküldve
99-ben a Danubiában vettük az astrát....korrekt banda volt....Gratula Uhuhu....

a danubia nem csak opelt árul ugye ?

nem még sevit is...

:wink:

Elküldve

nem még sevit is...

:wink:

Egy haverom úgy fest nemsokára vesz Lacettit (nem tudom rábeszélni az Astrára :? )

Ha érdekli, beprotezsálhatom majd Hozzád/Hozzátok? (szervíz ügyileg, de ha van jó ajánlatotok, akkor vásárlási szándékkal is :wink: )

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.