Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Jajjj de jóóó jajjj de szééép :)

Amúgy megoldottam az ablakfelhúzást.Igaz a TIS-ben nem találtam meg a retesz szál színét,de végül is be lett jól kötve.Úgy hogy minden jó.7végén most megint adtam magamnak feladatot.Úgy döntöttem,hogy a riasztót,rákötöm a ködlámpákra,de viszont úgy fogom megcsinálni,hogy felváltva villogjon :) Sok értelme nincs,de amikor riaszt,biztos hogy jól fog mutatni.

Megosztás:

Nem Opelbetegség, hanem magyar utaka átka:)

De valóban klasszikus cserealaktrész.

De amúgy nem stabilizátor kar, hanam staabilzátor kar összekötő rúd (kutyacsont) amire te gondolsz szerintem.

A stabilizátorkat az amaga az acélrúd, azt nem nagyon szokás cserélni és nincs is jobbos balos, csak egy :D:D

persze lehet, hogy én tévedek :) de lényeg a lényeg: Útfüggő, de valóban el szokott kopni és akkor kotyok, kopog.

Az enyém ki volt szakadva... Mármint a kutya(rágta)csont. :)

Egyébként a benzinszűrő cseréje okozhatja azt, hogy most 7 körül van a fogyasztásom? Nem rég lett felrakva új gumi, meg lett cserélve pár alkatrész, köztük a benzinszűrő. Mivel téli helyett nyári van, gondolom (remélem) ez inkább csak javítana a fogyasztáson. Lehet, hogy a szűrő el volt kicsit koszolódva és ezért kevesebb üzemanyagot juttatott a motorhoz?

Mielőtt kérdeznétek, a többi alkatrész cserék: kutyacsont, belső kormány összekötő, toronycsapágyak, féktárcsák, fékbetétek, pollen- és légszűrő. Úgyhogy ezek szerintem nem lehetnek hibásak.

És egy kis közérdekű info a Kecskemétieknek: az 54-esen a Kiskunfélegyháza felé vezető útnál lévő körfogalomhoz felszereltek egy kamerát. Valamint az Erzsébet krt - Kossut krt. (Mezei u. sarok) kereszteződésénél is van egy kamera. A többiek viszonylag régebbiek, azokat talán ismeritek. Ha nem, akkor: Rávágy tér, Petőfi u -Mária krt. sarok, Budai kapu. Több most nem jut eszembe.

Megosztás:

Jajjj de jóóó jajjj de szééép :)

Amúgy megoldottam az ablakfelhúzást.Igaz a TIS-ben nem találtam meg a retesz szál színét,de végül is be lett jól kötve.Úgy hogy minden jó.7végén most megint adtam magamnak feladatot.Úgy döntöttem,hogy a riasztót,rákötöm a ködlámpákra,de viszont úgy fogom megcsinálni,hogy felváltva villogjon :) Sok értelme nincs,de amikor riaszt,biztos hogy jól fog mutatni.

Te nagyon ügyes vagy :D

Csuda jó lesz az a villogó :D

Megosztás:

nem vitatkozni akarok (mert nem az enyém a kormány nem nekem kell tetszenie hanem a tulajnak)

de ha pl megcsinálták 10ér és vmi komolyabb "szaki2 elkért volna 20-at már akkor megérte mert mire megint kilyukad az 2045..

Bocsánat, csak este nagyon késön értem haza és nem tudtam a géphez ülni!

A komplett légzsákot 5 ezerért csinálták. Szükség megoldásként szoktak olyat, hogy csak a szélét huzzák be, az 3.

Nekem speciel tetszik, akinek nem, az ne nézegesse. :) Ha vkinek tetszik, annak ott a link!

Egyébként a kormány van még hátra, az kb 13e, és körbe varrják szépen! Reggel elutazok 2 hétre hévizre, szal további jo forumozást, majd jelentkezem! :)

Megosztás:

A komplett légzsákot 5 ezerért csinálták. Szükség megoldásként szoktak olyat, hogy csak a szélét huzzák be, az 3.

Nekem speciel tetszik, akinek nem, az ne nézegesse. :) Ha vkinek tetszik, annak ott a link!

Egyébként a kormány van még hátra, az kb 13e, és körbe varrják szépen! Reggel elutazok 2 hétre hévizre, szal további jo forumozást, majd jelentkezem! :)

jó utat

Megosztás:

Hátra meg minek kormány...?? :D :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.