imiderecske Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Ujfaluban a Ferrodosok nem csinálják? újfaluban hol van a ferrodos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry640465 Ha valakit érdekel :D Jajjj de jóóó jajjj de szééép :) Amúgy megoldottam az ablakfelhúzást.Igaz a TIS-ben nem találtam meg a retesz szál színét,de végül is be lett jól kötve.Úgy hogy minden jó.7végén most megint adtam magamnak feladatot.Úgy döntöttem,hogy a riasztót,rákötöm a ködlámpákra,de viszont úgy fogom megcsinálni,hogy felváltva villogjon :) Sok értelme nincs,de amikor riaszt,biztos hogy jól fog mutatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Nem Opelbetegség, hanem magyar utaka átka:) De valóban klasszikus cserealaktrész. De amúgy nem stabilizátor kar, hanam staabilzátor kar összekötő rúd (kutyacsont) amire te gondolsz szerintem. A stabilizátorkat az amaga az acélrúd, azt nem nagyon szokás cserélni és nincs is jobbos balos, csak egy :D:D persze lehet, hogy én tévedek :) de lényeg a lényeg: Útfüggő, de valóban el szokott kopni és akkor kotyok, kopog. Az enyém ki volt szakadva... Mármint a kutya(rágta)csont. :) Egyébként a benzinszűrő cseréje okozhatja azt, hogy most 7 körül van a fogyasztásom? Nem rég lett felrakva új gumi, meg lett cserélve pár alkatrész, köztük a benzinszűrő. Mivel téli helyett nyári van, gondolom (remélem) ez inkább csak javítana a fogyasztáson. Lehet, hogy a szűrő el volt kicsit koszolódva és ezért kevesebb üzemanyagot juttatott a motorhoz? Mielőtt kérdeznétek, a többi alkatrész cserék: kutyacsont, belső kormány összekötő, toronycsapágyak, féktárcsák, fékbetétek, pollen- és légszűrő. Úgyhogy ezek szerintem nem lehetnek hibásak. És egy kis közérdekű info a Kecskemétieknek: az 54-esen a Kiskunfélegyháza felé vezető útnál lévő körfogalomhoz felszereltek egy kamerát. Valamint az Erzsébet krt - Kossut krt. (Mezei u. sarok) kereszteződésénél is van egy kamera. A többiek viszonylag régebbiek, azokat talán ismeritek. Ha nem, akkor: Rávágy tér, Petőfi u -Mária krt. sarok, Budai kapu. Több most nem jut eszembe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Jajjj de jóóó jajjj de szééép :) Amúgy megoldottam az ablakfelhúzást.Igaz a TIS-ben nem találtam meg a retesz szál színét,de végül is be lett jól kötve.Úgy hogy minden jó.7végén most megint adtam magamnak feladatot.Úgy döntöttem,hogy a riasztót,rákötöm a ködlámpákra,de viszont úgy fogom megcsinálni,hogy felváltva villogjon :) Sok értelme nincs,de amikor riaszt,biztos hogy jól fog mutatni. Te nagyon ügyes vagy :D Csuda jó lesz az a villogó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Te nagyon ügyes vagy :D Csuda jó lesz az a villogó :) Csak ezt is belülről akarom véghez vinni,és ez azt jelenti hogy újra lehet böngészni a kábeleknél. :) De nem baj,mert ráérek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 újfaluban hol van a ferrodos? " FERODO-2002 Fékbetét és Kuplungtárcsa Felújitó és Kereskedelmi Kft. Székhely: 4100 Berettyóújfalu, Ady Endre utca 11" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tenky Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Sziasztok, ha leakarom ültetni a vasat,40/30-as rugóval? akkor az kárt tesz a lengéscsillapitókban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 " FERODO-2002 Fékbetét és Kuplungtárcsa Felújitó és Kereskedelmi Kft. Székhely: 4100 Berettyóújfalu, Ady Endre utca 11" Köszönöm az infót! Meg fogom keresni őket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tenky Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 És még lenne kérdésem!A h1 xenon izzót ki lehet cserélni h7-re ugyhogy a trafó megmarad? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 egy költői kérdésem lenne: 5ajtós ferdehátú Gé gumiszőnyege tökéletesen passzol-e a Caravánhoz? (vagy az más világ?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szasa77 Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 nem vitatkozni akarok (mert nem az enyém a kormány nem nekem kell tetszenie hanem a tulajnak) de ha pl megcsinálták 10ér és vmi komolyabb "szaki2 elkért volna 20-at már akkor megérte mert mire megint kilyukad az 2045.. Bocsánat, csak este nagyon késön értem haza és nem tudtam a géphez ülni! A komplett légzsákot 5 ezerért csinálták. Szükség megoldásként szoktak olyat, hogy csak a szélét huzzák be, az 3. Nekem speciel tetszik, akinek nem, az ne nézegesse. :) Ha vkinek tetszik, annak ott a link! Egyébként a kormány van még hátra, az kb 13e, és körbe varrják szépen! Reggel elutazok 2 hétre hévizre, szal további jo forumozást, majd jelentkezem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Bocsánat, csak este nagyon késön értem haza és nem tudtam a géphez ülni! A komplett légzsákot 5 ezerért csinálták. Szükség megoldásként szoktak olyat, hogy csak a szélét huzzák be, az 3. Nekem speciel tetszik, akinek nem, az ne nézegesse. :) Ha vkinek tetszik, annak ott a link! Egyébként a kormány van még hátra, az kb 13e, és körbe varrják szépen! Reggel elutazok 2 hétre hévizre, szal további jo forumozást, majd jelentkezem! :) jó utat Link to comment Megosztás: More sharing options...
szasa77 Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 köccee... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Kormány? Hévíz? hm... itt valami politika van a dologban :) : D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 egy költői kérdésem lenne: 5ajtós ferdehátú Gé gumiszőnyege tökéletesen passzol-e a Caravánhoz? (vagy az más világ?) Szvsz igen, mert mind2vel volt dolgom (nem egyszerre, ezért nem láttam a szőnyegeket együtt), de 100%-ra nem merem mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Szerintem uyganaza a beltér, a változás csak az ülés mögött kezdődik :) Szvsz igen, mert mind2vel volt dolgom (nem egyszerre, ezért nem láttam a szőnyegeket együtt), de 100%-ra nem merem mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Bocsánat, csak este nagyon késön értem haza és nem tudtam a géphez ülni! A komplett légzsákot 5 ezerért csinálták. Szükség megoldásként szoktak olyat, hogy csak a szélét huzzák be, az 3. Nekem speciel tetszik, akinek nem, az ne nézegesse. :) Ha vkinek tetszik, annak ott a link! Egyébként a kormány van még hátra, az kb 13e, és körbe varrják szépen! Reggel elutazok 2 hétre hévizre, szal további jo forumozást, majd jelentkezem! :) Hátra meg minek kormány...?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Szerintem uyganaza a beltér, a változás csak az ülés mögött kezdődik :) Ez így nem teljesen igaz. A Caravan a legnagyobb tengelytávú a G-k között, a Zafirával azonos alapokon. Tehát nem csak az ülések mögött kezdődik a változás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Ez így nem teljesen igaz. A Caravan a legnagyobb tengelytávú a G-k között, a Zafirával azonos alapokon. Tehát nem csak az ülések mögött kezdődik a változás. Ezt komolyan mondod? Azt hittem azonos tengelytávval készült az összes... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Na kicseréltem a 2 kutyacsontot :) Jobb lett a helyzet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Ezt komolyan mondod? Azt hittem azonos tengelytávval készült az összes... :) 3, 4, 5 ajtós, sedan, coupe, cabrio: 2606 mm caravan: 2611 mm Nem sok, de van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Node ez azért nem aza különbség ami miatt nem lesz jó a gumiszőnyeg! :) Ugyebár az eredeti kérdés erről szólt! 3, 4, 5 ajtós, sedan, coupe, cabrio: 2606 mm caravan: 2611 mm Nem sok, de van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Hááá biztos neki négykerék-kormányzása van, annak idején ez volt a legdrágább extra :) Hátra meg minek kormány...?? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2010 szerintem inkább hagjuk..... töröltem a hozzászólásomat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Senki nem akar a kolegám lenni? :D Tudom ,bitang a lóvé :) De azt nem én szabom meg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts