imiderecske Elküldve Április27, 2010 Elküldve Április27, 2010 Ujfaluban a Ferrodosok nem csinálják? újfaluban hol van a ferrodos?
NorbyAstraG Elküldve Április27, 2010 Elküldve Április27, 2010 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry640465 Ha valakit érdekel :D Jajjj de jóóó jajjj de szééép :) Amúgy megoldottam az ablakfelhúzást.Igaz a TIS-ben nem találtam meg a retesz szál színét,de végül is be lett jól kötve.Úgy hogy minden jó.7végén most megint adtam magamnak feladatot.Úgy döntöttem,hogy a riasztót,rákötöm a ködlámpákra,de viszont úgy fogom megcsinálni,hogy felváltva villogjon :) Sok értelme nincs,de amikor riaszt,biztos hogy jól fog mutatni.
G á b o r Elküldve Április27, 2010 Elküldve Április27, 2010 Nem Opelbetegség, hanem magyar utaka átka:) De valóban klasszikus cserealaktrész. De amúgy nem stabilizátor kar, hanam staabilzátor kar összekötő rúd (kutyacsont) amire te gondolsz szerintem. A stabilizátorkat az amaga az acélrúd, azt nem nagyon szokás cserélni és nincs is jobbos balos, csak egy :D:D persze lehet, hogy én tévedek :) de lényeg a lényeg: Útfüggő, de valóban el szokott kopni és akkor kotyok, kopog. Az enyém ki volt szakadva... Mármint a kutya(rágta)csont. :) Egyébként a benzinszűrő cseréje okozhatja azt, hogy most 7 körül van a fogyasztásom? Nem rég lett felrakva új gumi, meg lett cserélve pár alkatrész, köztük a benzinszűrő. Mivel téli helyett nyári van, gondolom (remélem) ez inkább csak javítana a fogyasztáson. Lehet, hogy a szűrő el volt kicsit koszolódva és ezért kevesebb üzemanyagot juttatott a motorhoz? Mielőtt kérdeznétek, a többi alkatrész cserék: kutyacsont, belső kormány összekötő, toronycsapágyak, féktárcsák, fékbetétek, pollen- és légszűrő. Úgyhogy ezek szerintem nem lehetnek hibásak. És egy kis közérdekű info a Kecskemétieknek: az 54-esen a Kiskunfélegyháza felé vezető útnál lévő körfogalomhoz felszereltek egy kamerát. Valamint az Erzsébet krt - Kossut krt. (Mezei u. sarok) kereszteződésénél is van egy kamera. A többiek viszonylag régebbiek, azokat talán ismeritek. Ha nem, akkor: Rávágy tér, Petőfi u -Mária krt. sarok, Budai kapu. Több most nem jut eszembe.
Mc-elek Elküldve Április27, 2010 Elküldve Április27, 2010 Jajjj de jóóó jajjj de szééép :) Amúgy megoldottam az ablakfelhúzást.Igaz a TIS-ben nem találtam meg a retesz szál színét,de végül is be lett jól kötve.Úgy hogy minden jó.7végén most megint adtam magamnak feladatot.Úgy döntöttem,hogy a riasztót,rákötöm a ködlámpákra,de viszont úgy fogom megcsinálni,hogy felváltva villogjon :) Sok értelme nincs,de amikor riaszt,biztos hogy jól fog mutatni. Te nagyon ügyes vagy :D Csuda jó lesz az a villogó :D
NorbyAstraG Elküldve Április27, 2010 Elküldve Április27, 2010 Te nagyon ügyes vagy :D Csuda jó lesz az a villogó :) Csak ezt is belülről akarom véghez vinni,és ez azt jelenti hogy újra lehet böngészni a kábeleknél. :) De nem baj,mert ráérek
Korzika Elküldve Április27, 2010 Elküldve Április27, 2010 újfaluban hol van a ferrodos? " FERODO-2002 Fékbetét és Kuplungtárcsa Felújitó és Kereskedelmi Kft. Székhely: 4100 Berettyóújfalu, Ady Endre utca 11"
Tenky Elküldve Április27, 2010 Elküldve Április27, 2010 Sziasztok, ha leakarom ültetni a vasat,40/30-as rugóval? akkor az kárt tesz a lengéscsillapitókban?
imiderecske Elküldve Április27, 2010 Elküldve Április27, 2010 " FERODO-2002 Fékbetét és Kuplungtárcsa Felújitó és Kereskedelmi Kft. Székhely: 4100 Berettyóújfalu, Ady Endre utca 11" Köszönöm az infót! Meg fogom keresni őket!
Tenky Elküldve Április27, 2010 Elküldve Április27, 2010 És még lenne kérdésem!A h1 xenon izzót ki lehet cserélni h7-re ugyhogy a trafó megmarad? Köszi!
Norbedlee Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 egy költői kérdésem lenne: 5ajtós ferdehátú Gé gumiszőnyege tökéletesen passzol-e a Caravánhoz? (vagy az más világ?)
szasa77 Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 nem vitatkozni akarok (mert nem az enyém a kormány nem nekem kell tetszenie hanem a tulajnak) de ha pl megcsinálták 10ér és vmi komolyabb "szaki2 elkért volna 20-at már akkor megérte mert mire megint kilyukad az 2045.. Bocsánat, csak este nagyon késön értem haza és nem tudtam a géphez ülni! A komplett légzsákot 5 ezerért csinálták. Szükség megoldásként szoktak olyat, hogy csak a szélét huzzák be, az 3. Nekem speciel tetszik, akinek nem, az ne nézegesse. :) Ha vkinek tetszik, annak ott a link! Egyébként a kormány van még hátra, az kb 13e, és körbe varrják szépen! Reggel elutazok 2 hétre hévizre, szal további jo forumozást, majd jelentkezem! :)
Norbedlee Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 Bocsánat, csak este nagyon késön értem haza és nem tudtam a géphez ülni! A komplett légzsákot 5 ezerért csinálták. Szükség megoldásként szoktak olyat, hogy csak a szélét huzzák be, az 3. Nekem speciel tetszik, akinek nem, az ne nézegesse. :) Ha vkinek tetszik, annak ott a link! Egyébként a kormány van még hátra, az kb 13e, és körbe varrják szépen! Reggel elutazok 2 hétre hévizre, szal további jo forumozást, majd jelentkezem! :) jó utat
freeze Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 Kormány? Hévíz? hm... itt valami politika van a dologban :) : D
dsteel Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 egy költői kérdésem lenne: 5ajtós ferdehátú Gé gumiszőnyege tökéletesen passzol-e a Caravánhoz? (vagy az más világ?) Szvsz igen, mert mind2vel volt dolgom (nem egyszerre, ezért nem láttam a szőnyegeket együtt), de 100%-ra nem merem mondani.
freeze Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 Szerintem uyganaza a beltér, a változás csak az ülés mögött kezdődik :) Szvsz igen, mert mind2vel volt dolgom (nem egyszerre, ezért nem láttam a szőnyegeket együtt), de 100%-ra nem merem mondani.
banjani Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 Bocsánat, csak este nagyon késön értem haza és nem tudtam a géphez ülni! A komplett légzsákot 5 ezerért csinálták. Szükség megoldásként szoktak olyat, hogy csak a szélét huzzák be, az 3. Nekem speciel tetszik, akinek nem, az ne nézegesse. :) Ha vkinek tetszik, annak ott a link! Egyébként a kormány van még hátra, az kb 13e, és körbe varrják szépen! Reggel elutazok 2 hétre hévizre, szal további jo forumozást, majd jelentkezem! :) Hátra meg minek kormány...?? :D :D
Zachi Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 Szerintem uyganaza a beltér, a változás csak az ülés mögött kezdődik :) Ez így nem teljesen igaz. A Caravan a legnagyobb tengelytávú a G-k között, a Zafirával azonos alapokon. Tehát nem csak az ülések mögött kezdődik a változás.
Alex75 Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 Ez így nem teljesen igaz. A Caravan a legnagyobb tengelytávú a G-k között, a Zafirával azonos alapokon. Tehát nem csak az ülések mögött kezdődik a változás. Ezt komolyan mondod? Azt hittem azonos tengelytávval készült az összes... :)
imiderecske Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 Na kicseréltem a 2 kutyacsontot :) Jobb lett a helyzet :)
Zachi Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 Ezt komolyan mondod? Azt hittem azonos tengelytávval készült az összes... :) 3, 4, 5 ajtós, sedan, coupe, cabrio: 2606 mm caravan: 2611 mm Nem sok, de van.
freeze Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 Node ez azért nem aza különbség ami miatt nem lesz jó a gumiszőnyeg! :) Ugyebár az eredeti kérdés erről szólt! 3, 4, 5 ajtós, sedan, coupe, cabrio: 2606 mm caravan: 2611 mm Nem sok, de van.
andris83 Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 Hááá biztos neki négykerék-kormányzása van, annak idején ez volt a legdrágább extra :) Hátra meg minek kormány...?? :) :D
uhuhu Elküldve Április28, 2010 Szerző Elküldve Április28, 2010 szerintem inkább hagjuk..... töröltem a hozzászólásomat.
Mc-elek Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 Senki nem akar a kolegám lenni? :D Tudom ,bitang a lóvé :) De azt nem én szabom meg. :)
Recommended Posts