Mc-elek Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 N.G.-én Az audi gyárról van műsor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 N.G.-én Az audi gyárról van műsor... nagyon zsír volt rajt a LED-es irányjelző Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 nagyon zsír volt rajt a LED-es irányjelző Én csak ámulok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Én csak ámulok :D reklám van :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 reklám van :) :) :D Karira? http://www.hasznaltauto.hu/auto/audi/r8/au...quattro-3338305 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Karira? http://www.hasznaltauto.hu/auto/audi/r8/au...quattro-3338305 pffff, meg kellene kérdezni, hogy Yugo-t beszámítanak-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április25, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2010 pffff, meg kellene kérdezni, hogy Yugo-t beszámítanak-e? és milyen a bora? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 és milyen a bora? Jéé új kép. :) Hát 5 puttonyos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 és milyen a bora? eddig jó (kopp kopp) kicsit fura a Gé után (szerencsére nekem jó a váltója pedig elég sokan panaszkodnak rá) ami nagyon fura az, hogy alacsony az eleje elég könnyen fennt lehet akadni vele tehát erre figyelni kell, fogyasztása (általában hosszabb utakon használom) 3-4ezer közötti váltásokkal 6-7 között ami szerintem elég jó és milyen a Honda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 pffff, meg kellene kérdezni, hogy Yugo-t beszámítanak-e? Na de mennyit? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Na de mennyit? :) az egész Yugo gyárat:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április25, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2010 eddig jó (kopp kopp) kicsit fura a Gé után (szerencsére nekem jó a váltója pedig elég sokan panaszkodnak rá) ami nagyon fura az, hogy alacsony az eleje elég könnyen fennt lehet akadni vele tehát erre figyelni kell, fogyasztása (általában hosszabb utakon használom) 3-4ezer közötti váltásokkal 6-7 között ami szerintem elég jó és milyen a Honda? csak tegyél bele védelmet, mert ha jól tudom még mindig szeretik lopni.... A honda? hibátlan. Szeretem, jól megy, mostanában 5.5 körül eljárok vele. ( a téli gumival fél literrel kevesebbet evett) 27.000 km -t tettem bele 1 év alatt, ( április 9 én volt 1 éve nálam).amiket eddig csináltam rajta. 17000, 27000, 37000 nél olaj plusz szürő csere, 17000 37000 nél össz szürő 35000 nél első fékbetét 38500 nál kuplung plusz lendkerék csere 39000 nél agr szelep csere ( ez felidegesitett, mert egy nap 2x rohadtam le vele, és 2 óra/lerohadás t vártam a trélerre) most 44 van benne ennyi a kuplungot, és az AGR-t a honda bevállalta gariba, a többit bent mi megcsináltuk. Jó vezetni a futomüve nagyon ott van, meg úgy az egész.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 egy kis érdekesség: http://www.flightradar24.com/ Én nem gondoltam volna ,hogy ennyi gép van egyszerre a levegőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 csak tegyél bele védelmet, mert ha jól tudom még mindig szeretik lopni.... A honda? hibátlan. Szeretem, jól megy, mostanában 5.5 körül eljárok vele. ( a téli gumival fél literrel kevesebbet evett) 27.000 km -t tettem bele 1 év alatt, ( április 9 én volt 1 éve nálam).amiket eddig csináltam rajta. 17000, 27000, 37000 nél olaj plusz szürő csere, 17000 37000 nél össz szürő 35000 nél első fékbetét 38500 nál kuplung plusz lendkerék csere 39000 nél agr szelep csere ( ez felidegesitett, mert egy nap 2x rohadtam le vele, és 2 óra/lerohadás t vártam a trélerre) most 44 van benne ennyi a kuplungot, és az AGR-t a honda bevállalta gariba, a többit bent mi megcsináltuk. Jó vezetni a futomüve nagyon ott van, meg úgy az egész.... van benne riasztó meg váltózár más nem nagyon akarok bele a gyári fejegység nagyon jó, futóműve király (ezeken a szar utakon) nagy a belső tér, nagy a csomagtartó (bár elég nehezen ehet belepakolni), csendes, szép és a kuplunggal mi lett? elég hamar beadta magát..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Hát ez a nap is jó volt egynek. Szét offoltunk minden topicot :) Elekné most ért haza a babaexporól. Még jó hogy nem mentem,reggel nyolckor vittem el. :D Bezzeg ha alkatrészes lett volna... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Hát ez a nap is jó volt egynek. Szét offoltunk minden topicot :D Elekné most ért haza a babaexporól. Még jó hogy nem mentem,reggel nyolckor vittem el. :D Bezzeg ha alkatrészes lett volna... :D ezért az offért lehet, hogy kapunk is :) :) Jön a kis Elek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Hát ez a nap is jó volt egynek. Szét offoltunk minden topicot :D Elekné most ért haza a babaexporól. Még jó hogy nem mentem,reggel nyolckor vittem el. :D Bezzeg ha alkatrészes lett volna... :) Elvileg ez cset-topik, itt nincs(?) off. Tudom, alig vártad már Natit, hogy feltehesd a műkörmét... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 ezért az offért lehet, hogy kapunk is :) :) Jön a kis Elek? Nem adom a kulcskészletem :D Már van kettő.. Egy cirmos és egy fekete :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Elvileg ez cset-topik, itt nincs(?) off. Tudom, alig vártad már Natit, hogy feltehesd a műkörmét... :D :) Azt tudom,hogy itt lehet... De adtunk az olajosnak,a szervizesnek meg mitudomén :) Igen műköröm, amikor halom ,hogy kopog a billentyűn ....,kész vagyok tőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április25, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2010 van benne riasztó meg váltózár más nem nagyon akarok bele a gyári fejegység nagyon jó, futóműve király (ezeken a szar utakon) nagy a belső tér, nagy a csomagtartó (bár elég nehezen ehet belepakolni), csendes, szép és a kuplunggal mi lett? elég hamar beadta magát..... A 2007 ES CIVICEKEN GYÁRI HIBÁS A KUPLUNG, AHOGY TUDOM AZ CIVICEK 90% ÁNAK IDŐ ELÖTT BEADJA A KULCSOT. CSÚSZOTT. csere lett . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 A 2007 ES CIVICEKEN GYÁRI HIBÁS A KUPLUNG, AHOGY TUDOM AZ CIVICEK 90% ÁNAK IDŐ ELÖTT BEADJA A KULCSOT. CSÚSZOTT. csere lett . Jah értem, minden autónak van valamilyen típushibája Jah és egy szakmai kérdés hogyhogy nem Opel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Jah és egy szakmai kérdés hogyhogy nem Opel? Mert neki már nincs elég mersze! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 az egész Yugo gyárat:) Azért ne tegyünk felelőtlen kijelentéseket, mert most ez készül abban a gyárban: http://img171.imageshack.us/img171/5839/zastava101ly2.jpg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Azért ne tegyünk felelőtlen kijelentéseket, mert most ez készül abban a gyárban: http://img171.imageshack.us/img171/5839/zastava101ly2.jpg :) Ezt nem is tudtam, tényleg felelőtlen kijeentés volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 A 2007 ES CIVICEKEN GYÁRI HIBÁS A KUPLUNG, AHOGY TUDOM AZ CIVICEK 90% ÁNAK IDŐ ELÖTT BEADJA A KULCSOT. CSÚSZOTT. csere lett . Azé nem kéne ittennék úgy ordibálózni! :) Jah értem, minden autónak van valamilyen típushibája Jah és egy szakmai kérdés hogyhogy nem Opel? Jutányosan, családi kapcsolat révén, meg hogy kicsit irigyeljük. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts