Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sziasztok az én gépem 12 éves,ismerősömé 5,és mindkettőnknek,a biztonsági öv nehezen akar visszahúzódni,csak az első kettő,mivel az van jobban használva,azt olvastam,hogy biztonsági okból nem szabad szétszedni,a felcsévélő,és övfeszítő automatát,mit lehet tenni szerintetek,javított-javíttatott már valaki ilyet.válaszokat köszönöm

Elküldve
Sziasztok az én gépem 12 éves,ismerősömé 5,és mindkettőnknek,a biztonsági öv nehezen akar visszahúzódni,csak az első kettő,mivel az van jobban használva,azt olvastam,hogy biztonsági okból nem szabad szétszedni,a felcsévélő,és övfeszítő automatát,mit lehet tenni szerintetek,javított-javíttatott már valaki ilyet.válaszokat köszönöm

Igazándiból javítani nemigen lehet,a rugó elfárad benne.Max próbáljátok megolajozni a felcsévélőben

a feszítőmechanizmust hátha könnyebben behúzza majd.Van akinek ez bejött.

Esetleg bontóban lehet venni felcsévélőt.

Elküldve
Igazándiból javítani nemigen lehet,a rugó elfárad benne.Max próbáljátok megolajozni a felcsévélőben

a feszítőmechanizmust hátha könnyebben behúzza majd.Van akinek ez bejött.

Esetleg bontóban lehet venni felcsévélőt.

A hiba nálam is fennál. monnyuk 8 évniy huzigálás után, nem csodálom. :)

Elküldve
Nem is volt.

Az enyémen is le szokott pattanni néha az oldaláról.

Biztos az előző tulajnál is lejött vagy eltört a beakadója és eldobta.Ha járok olyan helyen megkérdezem.

Elküldve
Az enyémen is le szokott pattanni néha az oldaláról.

Biztos az előző tulajnál is lejött vagy eltört a beakadója és eldobta.Ha járok olyan helyen megkérdezem.

Előre is köszönöm.

Elküldve

pedig sajnos fogytán az időm itt van mindjárt május közepe és jó lenne ha lehetne irni oda kár.

Szerintem csak azoknak,akiknek van jogosultsága.
Elküldve
smiley-laughing024.gif

Corsika! Most nézem a képed... Nálatok ekkora hó van még...? :)

Igen ,a keresztesi havasokban voltam vele. :)

Szerintem csak azoknak,akiknek van jogosultsága.

Klubtagok írhatnak oda. :D

Elküldve
pedig sajnos fogytán az időm itt van mindjárt május közepe és jó lenne ha lehetne irni oda kár.

Nem lehetne valami védelmet levenni arról a fórumról,hogy bárki aki regisztrált felhasználó,az hozzá tudna szólni?

Elküldve

ha nem megy ott akkor pűben irjanak nekem az is jó a biróságra

Nem lehetne valami védelmet levenni arról a fórumról,hogy bárki aki regisztrált felhasználó,az hozzá tudna szólni?
Elküldve

De ,biztos szólni kéne modinak,Hening,uhuhu,johnny,sörös sanyi.

Szóljak??

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.