uhuhu Elküldve Április20, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2010 Köszi.Még jó hogy én is meg tudtam volna nézni. :) Csak elfelejtettem hogy ilyen lehetőség is van Csak azért kérdeztem,mert gondolkodom egy ilyenen. http://www.vatera.hu/auto_motor/alkatresz_..._168070668.html www.ebay.de régebben rengeteg ilyen fehér müszeregységet árultak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Sziasztok az én gépem 12 éves,ismerősömé 5,és mindkettőnknek,a biztonsági öv nehezen akar visszahúzódni,csak az első kettő,mivel az van jobban használva,azt olvastam,hogy biztonsági okból nem szabad szétszedni,a felcsévélő,és övfeszítő automatát,mit lehet tenni szerintetek,javított-javíttatott már valaki ilyet.válaszokat köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Sziasztok az én gépem 12 éves,ismerősömé 5,és mindkettőnknek,a biztonsági öv nehezen akar visszahúzódni,csak az első kettő,mivel az van jobban használva,azt olvastam,hogy biztonsági okból nem szabad szétszedni,a felcsévélő,és övfeszítő automatát,mit lehet tenni szerintetek,javított-javíttatott már valaki ilyet.válaszokat köszönöm Igazándiból javítani nemigen lehet,a rugó elfárad benne.Max próbáljátok megolajozni a felcsévélőben a feszítőmechanizmust hátha könnyebben behúzza majd.Van akinek ez bejött. Esetleg bontóban lehet venni felcsévélőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Igazándiból javítani nemigen lehet,a rugó elfárad benne.Max próbáljátok megolajozni a felcsévélőben a feszítőmechanizmust hátha könnyebben behúzza majd.Van akinek ez bejött. Esetleg bontóban lehet venni felcsévélőt. A hiba nálam is fennál. monnyuk 8 évniy huzigálás után, nem csodálom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 A hiba nálam is fennál. monnyuk 8 évniy huzigálás után, nem csodálom. :) Asszony mit szól hozzá??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 www.ebay.de régebben rengeteg ilyen fehér müszeregységet árultak.... Szétnézek.Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
yaya Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Szega. Érdeklődöm nincs e valakinek elfekvőben a mellékelt képen hiányzó müanyag alkatrész szürke szinben. http://kephost.com/images/84S4033001.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Szega. Érdeklődöm nincs e valakinek elfekvőben a mellékelt képen hiányzó müanyag alkatrész szürke szinben. http://kephost.com/images/84S4033001.jpg Nekem nincs.Bontóban?(bár ott is csak ülésestől van,gondolom magába nem adják) Eltört vagy nem is volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yaya Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Nekem nincs.Bontóban?(bár ott is csak ülésestől van,gondolom magába nem adják) Eltört vagy nem is volt?Nem is volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Nem is volt. Az enyémen is le szokott pattanni néha az oldaláról. Biztos az előző tulajnál is lejött vagy eltört a beakadója és eldobta.Ha járok olyan helyen megkérdezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yaya Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Az enyémen is le szokott pattanni néha az oldaláról. Biztos az előző tulajnál is lejött vagy eltört a beakadója és eldobta.Ha járok olyan helyen megkérdezem. Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Asszony mit szól hozzá??? :) Corsika! Most nézem a képed... Nálatok ekkora hó van még...? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 most néztem enged irni az oldalra bejegyzést . Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 most néztem enged irni az oldalra bejegyzést . Szerintem csak azoknak,akiknek van jogosultsága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 pedig sajnos fogytán az időm itt van mindjárt május közepe és jó lenne ha lehetne irni oda kár.Szerintem csak azoknak,akiknek van jogosultsága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Corsika! Most nézem a képed... Nálatok ekkora hó van még...? :) Igen ,a keresztesi havasokban voltam vele. :) Szerintem csak azoknak,akiknek van jogosultsága. Klubtagok írhatnak oda. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 pedig sajnos fogytán az időm itt van mindjárt május közepe és jó lenne ha lehetne irni oda kár. Nem lehetne valami védelmet levenni arról a fórumról,hogy bárki aki regisztrált felhasználó,az hozzá tudna szólni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 ha nem megy ott akkor pűben irjanak nekem az is jó a biróságraNem lehetne valami védelmet levenni arról a fórumról,hogy bárki aki regisztrált felhasználó,az hozzá tudna szólni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Szerintem már egy jó páran voltak is nálad,és gondolom írnának is.De így nehéz lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Nem lehetne valami védelmet levenni arról a fórumról,hogy bárki aki regisztrált felhasználó,az hozzá tudna szólni? De ,biztos szólni kéne modinak,Hening,uhuhu,johnny,sörös sanyi. Szóljak?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 De ,biztos szólni kéne modinak,Hening,uhuhu,johnny,sörös sanyi. Szóljak?? Szerintem kellene,mert így nincs sok értelme. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Szerintem kellene,mert így nincs sok értelme. Szóltam heningnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Szóltam heningnek! Na ha megcsinálják,akkor szerintem beindul az élet azon a fórumon is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Na ha megcsinálják,akkor szerintem beindul az élet azon a fórumon is. Sajnos heningnek nincs jogosultsága, megyek keresek admint! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Sajnos heningnek nincs jogosultsága, megyek keresek admint! Mélykék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts