G á b o r Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Norbedlee írta: engem :D Azért ilyen kihalt a fórum, mert a többiek elindultak hozzád. :) Nézd a jó oldalát: benne leszel a tv-ben. ;)
Norbedlee Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 G á b o r írta: Azért ilyen kihalt a fórum, mert a többiek elindultak hozzád. :) Nézd a jó oldalát: benne leszel a tv-ben. :D vagy a kékfénybe ;)
Mc-elek Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 tgabika76 írta: Sajnos nem eléggé. Sima (nem Coupé) G Astrában meg Zafirában volt egy szín amit még kevesebb ideig, mindössze csak 3 hónapig, 2001 márciustól 2001 júniusig használtak, mégpedig a "Bayern München Edition" kiadásoknál. Ez volt a Maisgelb avagy kukoricasárga. Zafirán így nézett ki: Nekem a KPM sárga F astra tetszik :)
Norbedlee Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Mc-elek írta: Nekem a KPM sárga F astra tetszik :) vagy a SÜNfehér
andris83 Elküldve Április4, 2010 Elküldve Április4, 2010 Én is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok minden Astra- és egyéb tulajnak :) freeze írta: Kellemes húsvétot! :D
uhuhu Elküldve Április4, 2010 Szerző Elküldve Április4, 2010 andris83 írta: Én is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok minden Astra- és egyéb tulajnak :D Köszönöm, mint egyéb tulaj... ;) ;) nesze, ezért ez jár : bocsika :)
1.2 gcc Elküldve Április4, 2010 Elküldve Április4, 2010 Kellemes húsvéti ünnepeket és sok locsolót! :)
banjani Elküldve Április4, 2010 Elküldve Április4, 2010 EZ szép és erős!! Tetszik nagyon!! 3.0 CDTi 170LE :) Happy Eastern!!
kissj Elküldve Április5, 2010 Elküldve Április5, 2010 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy az 1.4-es Astra G motorja milyen előírásokat ír elő a motorolajra vonatkozóan? Mert most elég jó áron tudnék venni Shell Helix Premiumot 4990/5l csak nem tudom, hogy ez teljesíti-e azt a normát, ami ezekbe kell. Mert akkor lehet egyből többet is veszek és 1 év múlva mikor újra lesz olajcsere nem kell futkosnom hogy jó árban találjak olajat. 1 év tárolás meg nem hinném hogy gondot okozna neki. Tehát a kérdés, hogy milyen előírások vannak a motorolajra vonatkozóan? Milyen normát kell teljesítenie.?
Zachi Elküldve Április5, 2010 Elküldve Április5, 2010 kissj írta: Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy az 1.4-es Astra G motorja milyen előírásokat ír elő a motorolajra vonatkozóan? Mert most elég jó áron tudnék venni Shell Helix Premiumot 4990/5l csak nem tudom, hogy ez teljesíti-e azt a normát, ami ezekbe kell. Mert akkor lehet egyből többet is veszek és 1 év múlva mikor újra lesz olajcsere nem kell futkosnom hogy jó árban találjak olajat. 1 év tárolás meg nem hinném hogy gondot okozna neki. Tehát a kérdés, hogy milyen előírások vannak a motorolajra vonatkozóan? Milyen normát kell teljesítenie.? Ugye nem azt akarod mondani, hogy a kiemelt témák - azaz mit töltsünk bele? címszó alatt nem találtál választ. Ez egyébként sem olajos fórum :)
Mc-elek Elküldve Április5, 2010 Elküldve Április5, 2010 banjani írta: Nem is drága!!!!!! Fúúúú inkább ne tegyél be ilyet ,mert egyszer ilyenért már kaptunk :)
Mc-elek Elküldve Április5, 2010 Elküldve Április5, 2010 A tűzoltó autó :) Megakartam ma fürdetni ,de hát olyan szép idő volt....
freeze Elküldve Április6, 2010 Elküldve Április6, 2010 És a háttérben pedig ott látható a négy darab hugyosbokor! :) Mc-elek írta: http://www.kephost.com/images2/qu30gd0fis89wf9eqari_tn.jpg A tűzoltó autó :) Megakartam ma fürdetni ,de hát olyan szép idő volt....
Mc-elek Elküldve Április6, 2010 Elküldve Április6, 2010 freeze írta: És a háttérben pedig ott látható a négy darab hugyosbokor! :) Ezt megint megkaptam.... :) Az milyen ,hogy egy ezerötös ladát 180nál nem birtam lenyomni :D ???? Aztán sutyiból 190nel.... Neszeneked fagyi....
freeze Elküldve Április6, 2010 Elküldve Április6, 2010 Vigyázz magadra :D Mc-elek írta: Ezt megint megkaptam.... :) Az milyen ,hogy egy ezerötös ladát 180nál nem birtam lenyomni :) ???? Aztán sutyiból 190nel.... Neszeneked fagyi....
Mc-elek Elküldve Április6, 2010 Elküldve Április6, 2010 freeze írta: Vigyázz magadra :) Igyekszem... :)
1.2 gcc Elküldve Április6, 2010 Elküldve Április6, 2010 Mc-elek írta: Ezt megint megkaptam.... :D Az milyen ,hogy egy ezerötös ladát 180nál nem birtam lenyomni :D ???? Aztán sutyiból 190nel.... Neszeneked fagyi.... A ladák már csak ilyenek! ;) vérmes paripák! :) :) :D :D :D :lol: :D
julien Elküldve Április6, 2010 Elküldve Április6, 2010 1.2 gcc írta: A ladák már csak ilyenek! :D vérmes paripák! :) :) :D :D :D :lol: :D Ezt mindig megkönnyezem : Turbo Lada : http://totalcar.hu/tv/2002/11/30/Totalcar_...0_-_Turbo_Lada/
1.2 gcc Elküldve Április6, 2010 Elküldve Április6, 2010 julien írta: Ezt mindig megkönnyezem : Turbo Lada : http://totalcar.hu/tv/2002/11/30/Totalcar_...0_-_Turbo_Lada/ Hát igen egy ilyen motor jól jönne az én kis opelembe! De hát akár milyen erős is ez az autó akkor is csak LADA! :) :)
potyo Elküldve Április6, 2010 Elküldve Április6, 2010 1.2 gcc írta: Hát igen egy ilyen motor jól jönne az én kis opelembe! De hát akár milyen erős is ez az autó akkor is csak LADA! :) :D Aminek a logója fennvan egy forma1-es autón :)
Zachi Elküldve Április7, 2010 Elküldve Április7, 2010 potyo írta: Aminek a logója fennvan egy forma1-es autón :) Anno az első magyar F1 futamon a Népszaváé is fent volt, mégis csak Népszava maradt! :)
NorbyAstraG Elküldve Április7, 2010 Elküldve Április7, 2010 1.2 gcc írta: Hát igen egy ilyen motor jól jönne az én kis opelembe! De hát akár milyen erős is ez az autó akkor is csak LADA! :) :D De sz.r érzés amikor "Csak egy lada" állva hagy,és esélyed sincs utolérni :) Jók is azok.Nekem is volt egy 21074-es.Gyárilag 1.6-os volt.5-ös váltóval.316-os Gaál tengellyel ,dupla weber karbicsekel.Hát ott nem maradtak otthon a lovak,mint Hugyosbokor-nak :D
KGR Elküldve Április7, 2010 Elküldve Április7, 2010 Mc-elek írta: Ezt megint megkaptam.... :) Az milyen ,hogy egy ezerötös ladát 180nál nem birtam lenyomni :D ???? Aztán sutyiból 190nel.... Neszeneked fagyi.... Az semmi.... úgy 2 hete autópályán 120-nál megelőzött egy trabant... nem hittem a szememnek. Utána vagy 10-20 km-en keresztül előttem ment.....egy idő után megunta, bement a belső sávba és eltűnt a szemem elől........én még mindig 120-al mentem akkor. :)
Recommended Posts