Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Sztem felesleges belegravíroztatni. Úgysem fogod tudni, hogy ki vitte el. A kötegelő és a kerékőr is csak megnehezíti a dolgát. Ha akarja úgy is elviszi. :)

Úgy gondolkodtam, hogy ha bele van gravírozva egy rendszám, azt nem lopja el, mert nem tudja eladni. Nem vennék meg...

...ne már... nem tuti a kerékőr? Pedig azt hittem, hogy így legalább ezért nem kell parázni... :D

Elküldve
Én is gondolkodtam, hogy mit lehet csinálni, ha vennék a régi helyett gyári dísztárcsákat. Ismerősöm a gyári dísztárcsákba belegravíroztatta a rendszámot úgy, hogy ne lehessen kivenni belőle. Nem rossz ötlet. Ha úgy határozok, hogy veszek gyárit, akkor ezt én is megjátszom.

A nyári egyébként alufelnis és kerékőröm is van. Így azt gondolom, hogy a kerekek biztonságban vannak.... :)

Szerintem is járható út, pákával bele kell sütni belülről. Levesz egyet meglátja, ha vissza nem is rakja, de odaba*a a kocsi mellé és szitkozódva keres másik autót.

Elküldve
Úgy gondolkodtam, hogy ha bele van gravírozva egy rendszám, azt nem lopja el, mert nem tudja eladni. Nem vennék meg...

...ne már... nem tuti a kerékőr? Pedig azt hittem, hogy így legalább ezért nem kell parázni... :D

Ja, értem. Bár sztem attól még ellophatja, csak nem adja el. Ez neked jó? Engem rohadtul idegesítene. ;)

Nem hát. Szted a profi keréktolvaj nincs erre rákészülve??? :)

Elküldve

...ne már... nem tuti a kerékőr? Pedig azt hittem, hogy így legalább ezért nem kell parázni... :)

Nem a felnit, az egész autót viszik. :D

Amúgy meg ha éjjel lopják el a dísztárcsát, akkor nem is látják , hogy mi van belegravírozva. Meg amúgy se foglalkoznak vele, lekapják és kész. Max otthon látja, hogy milyen.

Elküldve
Szerintem is járható út, pákával bele kell sütni belülről. Levesz egyet meglátja, ha vissza nem is rakja, de odaba*a a kocsi mellé és szitkozódva keres másik autót.

Ismerősömnek nem belül, hanem kívül lett bele gravírozva. Feltűnő, szóval ki lehet szúrni, és esztétikailag sem ront az összképen.

Elküldve

szerinted lesegetni fogja a helyszínen hogy mit szedett le? ha kívülről nem látszik? a belső felét ahogy te pákával megcsináltad úgy ő meg elsimítja pákával... :) :D

Elküldve
szerinted lesegetni fogja a helyszínen hogy mit szedett le? ha kívülről nem látszik? a belső felét ahogy te pákával megcsináltad úgy ő meg elsimítja pákával... :) :D

De attól még marad a lenyomat, max a 3-asomból csinál 8-ast. No, mindegy az a legjobb ha el sem akarják vinni az biztos.

Elküldve
szerinted lesegetni fogja a helyszínen hogy mit szedett le? ha kívülről nem látszik? a belső felét ahogy te pákával megcsináltad úgy ő meg elsimítja pákával... :D ;)

Viszi a rendszámot is :)

Elküldve
Ismerősömnek nem belül, hanem kívül lett bele gravírozva. Feltűnő, szóval ki lehet szúrni, és esztétikailag sem ront az összképen.

a multkor láttam egy ilyet...

hát, gyönyörü mitnemondjak... :)

Elküldve

Ja, ha beszerzési áron adná az egy számjegyű lenne és a konkrét értékkel matematikai osztásra a következő hibaüzenet jelenne meg: "runtime error: division by zero" :)

Biztosan "nagykereskedő". :D
Elküldve
Ja, ha beszerzési áron adná az egy számjegyű lenne és a konkrét értékkel matematikai osztásra a következő hibaüzenet jelenne meg: "runtime error: division by zero" :)

lopás egy utcai árustól....: "Né má dicsak há elvitte beszerzési áron!" :D

Elküldve
Szép.

Itt meg nem szerepel az Uralzöld ami az én Coupém színe. Lehet hogy azt meg csak Coupéra fújták?

Igen, a tiéd Coupe, ez meg Classic II lista :-))))

Elküldve

üdv,

olyankor mivan ha én pl most szombaton veszek autót és nem tudok rá biztosítást kötni mert ugye jönnek az ünnepek csak leghamarabb kedden...ilyenkor van valami teendő?

Elküldve
olyankor mivan ha én pl most szombaton veszek autót és nem tudok rá biztosítást kötni mert ugye jönnek az ünnepek csak leghamarabb kedden...ilyenkor van valami teendő?

Persze, keddig ne használd az autót...

Elküldve

Na, látszik, hogy rég óta nem olvastam a fórumot, jól lemaradtam a dolgokról...

Mi lett? Megúntad az Astra dógait?

autót :)

egyébként VW Bora lett a befutó

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.