hening Elküldve Március15, 2010 Elküldve Március15, 2010 Atommanónak milyen van? Nem tudom, de nem idei, meg nem is tavalyi(ha jól csalódom).
tommirra Elküldve Március16, 2010 Elküldve Március16, 2010 én is rajongok a bubukért. de én inkább outback.
Handbrake Elküldve Március16, 2010 Elküldve Március16, 2010 Álmom egy Bömös 535 ikszdé :lol: De elérhető kategóriában inkáűbb valami RS 2000 Koszvort :) De bőven elég az 1.7 dt is ;)
freeze Elküldve Március16, 2010 Elküldve Március16, 2010 Üdv srácok! Napok óta nem voltam a fórumon. Ha valaki tett fel nekem kérdést (ó de nagyképű feltételezés) Küldjön már PÜ-t, mert nincs időm visszanézni a dolgokat, most egy kicsit összeszaladtak ez egyéb dolgok. üdv:freeze
Sasu Elküldve Március17, 2010 Elküldve Március17, 2010 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Van egy Astra G 1.4 Caravan 2005-ös 58.000 km-es futásteljesítménnyel. A napokban - normális használat után - az autópályán lerobbantam. Elvittem a márkaszervizbe és úgy néz ki, hogy vezérműtengely törés történt - valószínűleg anyaghiba miatt. Kb 350.000 Ft-ot kérnek a cseréért. Garanciális időszakban márkaszervizbe vittem olajcserére, stb. 2 éve nem volt márkaszervizben de az előírt ellenőrzéseket, cseréket márkafüggetlen szervizben elvégeztettem. Azt szeretném megtudni, hogy ha anyaghibás a tengely de nem márkaszervizbe volt gari idő után elvíve abban az esetben is garanciába kellene kicserélniük a tengelyt vagy az már fizetős? Ha jól tudom fődarabnak minősül a vezérműtengely. Köszönöm előre is ha valaki tud tájékoztatást adni nekem.
potyo Elküldve Március17, 2010 Elküldve Március17, 2010 Az a vezérműtengely törés inkább a lefogató csavarok kilazulása miatt történt. Márkaszervízben nem tudnának erről az ismert gyári hibáról? Kétlem... Mint ahogy azt is, hogy garanciában ki tudnád cseréltetni, tekintve, hogy a garancia két év, és független, hogy ez most fődarab vagy nem, az Opel meg nem csinált visszahívást erre. Akkor számítana a dolog, ha másfél évesen garanciában motort cseréltek volna, aztán arra másfél évre történik ez, mert akkor a motorra (csak a motorra) újraindult volna a két év. De jelen esetben véleményem szerint a garanciát elfelejtheted. Inkább keress egy márkafüggetlen szervízt, vagy egy normális szerelőt, aki átnézi, hogy mi sérült, és kicseréli, amit kell. Lehet, hogy csak a vezérműtengelyt kell kicserélni, ha a szelepek nem sérültek meg. Ezesetben jóval olcsóbban megúszod az egészet. 350000-ért már egy komplett motort is kapnál bele.
speter Elküldve Március17, 2010 Elküldve Március17, 2010 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Van egy Astra G 1.4 Caravan 2005-ös 58.000 km-es futásteljesítménnyel. A napokban - normális használat után - az autópályán lerobbantam. Elvittem a márkaszervizbe és úgy néz ki, hogy vezérműtengely törés történt - valószínűleg anyaghiba miatt. Kb 350.000 Ft-ot kérnek a cseréért. Garanciális időszakban márkaszervizbe vittem olajcserére, stb. 2 éve nem volt márkaszervizben de az előírt ellenőrzéseket, cseréket márkafüggetlen szervizben elvégeztettem. Azt szeretném megtudni, hogy ha anyaghibás a tengely de nem márkaszervizbe volt gari idő után elvíve abban az esetben is garanciába kellene kicserélniük a tengelyt vagy az már fizetős? Ha jól tudom fődarabnak minősül a vezérműtengely. Köszönöm előre is ha valaki tud tájékoztatást adni nekem. Ez az 58.000 km mennyire tuti, csak mert eddig ez a vezérműtengely törés 100.000 km után jöttek elő. 100.000 alatt nem igen volt még ilyene senkinek sem. Most kicsit beparáztattál, mert én is ennek a környékén járok, de meg akartam várni a csavarhúzogatással a meleget. No mindegy, remélem azért még 2-3 hetet kibír.
Mc-elek Elküldve Március17, 2010 Elküldve Március17, 2010 Ez az 58.000 km mennyire tuti, csak mert eddig ez a vezérműtengely törés 100.000 km után jöttek elő. 100.000 alatt nem igen volt még ilyene senkinek sem. Most kicsit beparáztattál, mert én is ennek a környékén járok, de meg akartam várni a csavarhúzogatással a meleget. No mindegy, remélem azért még 2-3 hetet kibír. Én kb egy hónapja voltam nagyszervízbe ,és megnézték és oké volt,nem volt lazulás.(kb35300kmnél)
pepike73 Elküldve Március17, 2010 Elküldve Március17, 2010 Sziasztok ujj vagyok a forumon van 1 G Astram 2003-as 1.4 Combi,az lenne a kerdésem,hogy tud valaki irni nekem az EGR szelepről kicsitt többet.Volt EGR szelep felekadásom,a szervizben vetettek ujjat,viszont olvastam,hogy lehet pucolni,meg is csináltam,azota visszatettem a regit jelenleg is az van benne a verdában,viszont a barátomnak már 2-szer is NYITVA maradt.Esetleg mivel lehet ezeket az EGR szelep hibákat megelőzni vagy meglehet-e?
potyo Elküldve Március17, 2010 Elküldve Március17, 2010 Sziasztok ujj vagyok a forumon van 1 G Astram 2003-as 1.4 Combi,az lenne a kerdésem,hogy tud valaki irni nekem az EGR szelepről kicsitt többet.Volt EGR szelep felekadásom,a szervizben vetettek ujjat,viszont olvastam,hogy lehet pucolni,meg is csináltam,azota visszatettem a regit jelenleg is az van benne a verdában,viszont a barátomnak már 2-szer is NYITVA maradt.Esetleg mivel lehet ezeket az EGR szelep hibákat megelőzni vagy meglehet-e? Hol lehet ujjat venni? Nekem jól jönne néha egy hatodik a bal kezemre...
Mc-elek Elküldve Március17, 2010 Elküldve Március17, 2010 Hol lehet újat venni? Nekem jól jönne néha egy hatodik a bal kezemre... Az egr szelep boltba :)
Mc-elek Elküldve Március17, 2010 Elküldve Március17, 2010 Sziasztok ujj vagyok a forumon van 1 G Astram 2003-as 1.4 Combi,az lenne a kerdésem,hogy tud valaki irni nekem az EGR szelepről kicsitt többet.Volt EGR szelep felekadásom,a szervizben vetettek ujjat,viszont olvastam,hogy lehet pucolni,meg is csináltam,azota visszatettem a regit jelenleg is az van benne a verdában,viszont a barátomnak már 2-szer is NYITVA maradt.Esetleg mivel lehet ezeket az EGR szelep hibákat megelőzni vagy meglehet-e? Én csak hallomásból tudom,hogy féktisztítóval szokták takarítani. Megelőzés ? Talán hajtani kell...,hagy égjen a korom.Ha városba használod akkor szokjál le a 4. használatáról (most 50km/h gondolok) Hidegen 2000 felet válts,melegen 3000. De egyébként mit tudom én :) Néha elviszed fagyizni. Fagyizás: 4000-5000 fordulaton 20-25 perc menet közben terhelés alatt. :D Ha valamit kihagytam javítsatok ki.
pepike73 Elküldve Március17, 2010 Elküldve Március17, 2010 Nekem ott helyben be is szerelték az ujjat,jo ára volt,(igaz Erdélyben lakom)ugy,hogy nekem a szerelő rendezett mindent jo 30 perc volt az egéssz.
Mc-elek Elküldve Március17, 2010 Elküldve Március17, 2010 Nekem ott helyben be is szerelték az ujjat,jo ára volt,(igaz Erdélyben lakom)ugy,hogy nekem a szerelő rendezett mindent jo 30 perc volt az egéssz. Mi volt az a jó ár?
pepike73 Elküldve Március17, 2010 Elküldve Március17, 2010 Én 85%-ban városban használlom a verdát,igaz nagyon finoman használtam (sőt tul finoman ) a szerelő mondta,hogy meg kell kergetni,azota tényleg jobban vagyis magasabb fordulaton használom az auto meg nem volt bajom azota
pepike73 Elküldve Március17, 2010 Elküldve Március17, 2010 Jó drága volt 500 LEJ vagyis valami 70.000 Ft talán
Mc-elek Elküldve Március17, 2010 Elküldve Március17, 2010 Jó drága volt 500 LEJ vagyis valami 70.000 Ft talán Bakker... milyen motor van a vasba? (motorkód)
Barnus Elküldve Március17, 2010 Elküldve Március17, 2010 Ha nem hajtom EGR szelepes lesz - ha hajtom akkor az olajat fogja zabálni vagy vezérműtengely törés nem beszélve a magasabb fogyasztásról :)
potyo Elküldve Március17, 2010 Elküldve Március17, 2010 Ha nem hajtom EGR szelepes lesz - ha hajtom akkor az olajat fogja zabálni vagy vezérműtengely törés nem beszélve a magasabb fogyasztásról :) Ez ilyen, ha használod, akkor előbb-utóbb tönkremegy. Sőt, ha nem használod, akkor is...
Korzika Elküldve Március18, 2010 Elküldve Március18, 2010 Jó drága volt 500 LEJ vagyis valami 70.000 Ft talán 500 Lei az kb. 33000 ft. :) (1 lei középárfolyamon most 66 ft. körül van)
Sasu Elküldve Március18, 2010 Elküldve Március18, 2010 Ez az 58.000 km mennyire tuti, csak mert eddig ez a vezérműtengely törés 100.000 km után jöttek elő. 100.000 alatt nem igen volt még ilyene senkinek sem. Most kicsit beparáztattál, mert én is ennek a környékén járok, de meg akartam várni a csavarhúzogatással a meleget. No mindegy, remélem azért még 2-3 hetet kibír. Ez nagyon "TUTI". Sajnos elég rossz lett a véleményem a GM-ről. Felhívtam őket megkérdeztem a garanciát és lazán leráznak, hogy 2 év garancia van 3-ik évnél méltányolható a javítással kapcsolatos költségek 3 évtől kezdve ha szétesik akkor így jártál. 12 év a karosszéria. Olvastam valahol egy ui problémát ott 3 év 1 hónapos és 66.000 km volt a kocsiban. Sajnos ki vagyunk szolgáltatva.
pepike73 Elküldve Március18, 2010 Elküldve Március18, 2010 Hoppá ezt jol átszámoltam,kicsitt nekem is soknak tünt,
Korzika Elküldve Március18, 2010 Elküldve Március18, 2010 Hoppá ezt jol átszámoltam,kicsitt nekem is soknak tünt, Nálad van E-85 valamelyik kúton Várad körül?
atesz59 Elküldve Március18, 2010 Elküldve Március18, 2010 Sziasztok! Hogyan lehet pü- ben képet küldeni? Itt van fent az ikon "Kép beszúrása"... de az hogy müxik?
freeze Elküldve Március18, 2010 Elküldve Március18, 2010 Úgy, hogy előtte fel kel tölteni a képet egy tárhelyre, és a kép beszúrásakor a kép URL jér kell beilleszteni. üdv:freeze Sziasztok! Hogyan lehet pü- ben képet küldeni? Itt van fent az ikon "Kép beszúrása"... de az hogy müxik?
Recommended Posts