Korzika Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Csatlakozom Hozzátok: a lányom 10 és fél éves. Hannah Montana akkor már megvolt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Hannah Montana akkor már megvolt! :lol: Nálunk most a Match Attaks a menő. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Hannah Montana akkor már megvolt! :lol: Nekem még nem.... :) Most SP korszak van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Ismerős :lol: Már félszavakból is megértjük egymást :) :Jonas Brothers.Lady Gaga Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Ismerős :lol: Már félszavakból is megértjük egymást :) :Jonas Brothers.Lady Gaga Hát igen, telik az idő, nemrég még a Tele Tabbies, később a gumimacik, utána a Barbie filmek, majd High School Musical, Jonas Brothers, most SP, hamarosan pedig kezdhetek gyúrni vazze.... Mert jönnek a fiúk..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Hát igen, telik az idő, nemrég még a Tele Tabbies, később a gumimacik, utána a Barbie filmek, majd High School Musical, Jonas Brothers, most SP, hamarosan pedig kezdhetek gyúrni vazze.... Mert jönnek a fiúk..... ;) Sós puska. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Nálunk még az Icipici Lencsilány a nyerő, (19 hónapos a leányzó)A Két Paraszt előadásában, napjában 20x. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Nálunk még az Icipici Lencsilány a nyerő, (19 hónapos a leányzó)A Két Paraszt előadásában, napjában 20x. Küldj linket pls. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Küldj linket pls. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Nálunk még az Icipici Lencsilány a nyerő, (19 hónapos a leányzó)A Két Paraszt előadásában, napjában 20x. Ebből a pici leányzóból rokker lesz az tuti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 na ezt sem hallottam még így :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Ebből a pici leányzóból rokker lesz az tuti :lol: Igen úgy néz ki rokker lesz a lelkem, mivel úgy táncol/csápol a Rammstein-ra mint a szél!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Igen úgy néz ki rokker lesz a lelkem, mivel úgy táncol/csápol a Rammstein-ra mint a szél!! :lol: Jóisaz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Igen úgy néz ki rokker lesz a lelkem, mivel úgy táncol/csápol a Rammstein-ra mint a szél!! :lol: Nálunk az Alma együttes a tutti :), napjában már csak 3x, mert már kihúztuk a DVD-t ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Igen úgy néz ki rokker lesz a lelkem, mivel úgy táncol/csápol a Rammstein-ra mint a szél!! :) abból ember lesz. :lol: mi az a sp? én csak a főnököm monogramjára tudok asszociálni. nálunk a szezám utcára áll meg az élet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 abból ember lesz. :) mi az a sp? én csak a főnököm monogramjára tudok asszociálni. nálunk a szezám utcára áll meg az élet. Remélem is ,hogy ember lesz ;) , és az aptyára üt zenei ízlésben! Nem tudod ki az az SP? Hát, hogy tudod így leélni az életed? ;) Nekem egyébként CSAK negatív dolgok jutnak eszembe róla, meg még nyomdafestéket nem tűrő szavak tengere!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 abból ember lesz. :) mi az a sp? én csak a főnököm monogramjára tudok asszociálni. nálunk a szezám utcára áll meg az élet. SP egy fiatal (magyar) nyálas gyerek, aki azt hiszi magáról, hogy tud énekelni, de mit tegyek, ha a lányom szereti.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 SP egy fiatal (magyar) nyálas gyerek, aki azt hiszi magáról, hogy tud énekelni, de mit tegyek, ha a lányom szereti.... :lol: Akkor már inkább SB . . . . Spongya Bob :) A fiam az nézegette egy időben állandóan, de csak angolul. Egyszer betettük neki magyarul, akkor félt tőle ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Lehet SP (South Park), de ez még a gyereknek magas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Akkor már inkább SB . . . . Spongya Bob :) Egyszer betettük neki magyarul, akkor félt tőle ;) ;) :P Azóta is ezen röhögök! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Remélem is ,hogy ember lesz :) , és az aptyára üt zenei ízlésben! Nem tudod ki az az SP? Hát, hogy tudod így leélni az életed? ;) Nekem egyébként CSAK negatív dolgok jutnak eszembe róla, meg még nyomdafestéket nem tűrő szavak tengere!!! :lol: megyek megkeresem gugle barátommal. ne haljak meg hüjén. /hening kérlek hagyd így/ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 megyek megkeresem gugle barátommal. ne haljak meg hüjén. /hening kérlek hagyd így/ :lol: Mivel már nem kell ezzel foglalkoznom, így lexarom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Üdv Mindenkinek! Gondoltam linkelek be egy jó kis Tavaszváró zenét!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Remélem is ,hogy ember lesz ;) , és az aptyára üt zenei ízlésben! Nem tudod ki az az SP? Hát, hogy tudod így leélni az életed? ;) Nekem egyébként CSAK negatív dolgok jutnak eszembe róla, meg még nyomdafestéket nem tűrő szavak tengere!!! :lol: Satnya Pubi? Na! Nyertem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 itt a kölök Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts