Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Köszi. Az a kemény,hogy múlt hét hétfőn gyógyult meg,és tegnap éjszaka megint elkezdődött.

Nálunk három hónapja megy ez. Februárban a nagyobb fiam nem is ment oviba egyáltalán.

Az egész család folyamatosan beteg. A füttyesz kivan már az egésszel.

Megosztás:

Nálunk három hónapja megy ez. Februárban a nagyobb fiam nem is ment oviba egyáltalán.

Az egész család folyamatosan beteg. A füttyesz kivan már az egésszel.

Tegnap este már a Heim Pál kórházba vittük,mert nem bírtuk levinni a lázát.Most a torka be van gyulladva,meg a füle is fáj.Még csak 15 hónapos,de többet volt már beteg,mint én a 25 év alatt

Megosztás:

Köszi. Az a kemény,hogy múlt hét hétfőn gyógyult meg,és tegnap éjszaka megint elkezdődött.

Ja, ezt ismerem, nálunk is ez van, az egyik felgyógyul, a másik meg kezdi. Az enyémek 2009ben kezdték az ovit-bölcsit, mondjuk arányla jól megúsztuk, 2en összesen 2 hetet hiányoztak...

Megosztás:

Na mesélj ,milyen a szekér?

Tök jó, csendesebb lett, kevésbé rángat, a fék meg jól fog. És spóroltam 13E-t, hála NEKED :lol:)))) kösz még1x.

Folyt köv, majd megbeszéljük a folytatást 1x, a kerékcsapágy még nem égető, csak a fejemben elraktároztam, h nemsoká be kell iktatni....

Megosztás:

Tök jó, csendesebb lett, kevésbé rángat, a fék meg jól fog. És spóroltam 13E-t, hála NEKED :lol:)))) kösz még1x.

Folyt köv, majd megbeszéljük a folytatást 1x, a kerékcsapágy még nem égető, csak a fejemben elraktároztam, h nemsoká be kell iktatni....

Verkligen ingenting. :)

Majd egyszer megiszunk valamit ;)

Megosztás:

Tegnap este már a Heim Pál kórházba vittük,mert nem bírtuk levinni a lázát.Most a torka be van gyulladva,meg a füle is fáj.Még csak 15 hónapos,de többet volt már beteg,mint én a 25 év alatt

Ez a legrosszabb! Az egészség a legfontosabb, főleg, ha gyermekről van szó.

A kocsi hibája is ilyenkor csak másodlagos: azt majd úgyis megjavítjuk....

Mielőbbi gyógyulást kívánok Neki !

Megosztás:

Jobbulást a picinek. Ismerős érzés, sajnos. Bár az enyémek már 10 évesek, de nehezen bírom nézni, akárha csak meg is fáznak. :lol:

Megosztás:

Ikrek. Az egyik elkap vmit, 1 hétig beteg, átadja a másiknak, az meg a kövi héten beteg. ...és ez így megy egész télen. :lol:

Ja,itt is mindig van valami az iskolában ,amit átadnak egymásnak.Most épp a hányás-hasmenés a soros,de ezt eddig még

nem kaptuk el.Eddig.

Megosztás:

Azt mondja ,aki már elkapta(felnőtt),hogy nagyon gáz.Egyszerre hánytak és f.stak! :cry: ,egész éjjel

Ismerős. Most a télen volt 3 ilyen hetünk. Az egész család így járt. :lol:

Ismerős ;)

Volt, hogy 30 centin múlott a győzelem, de lemaradtam :)

;) ;)

...végig a sárga úton. :P :P

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.