freeze Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Köszi az infót. Nagyon kemény hogy a start menübe mentem be,majd vezérlő pult :lol: :) Aztán leesett. ;):D:D:D:D: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Én nem vagyok CS függő,csak egyszer egyszer felmegyek haverokkal ökörködni,és akkor láttam ezt a nick-et.Akkor nem te voltál :lol: ááááááááá. :) ez kész. ;) feküdj vissza kicsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 ááááááááá. :) ez kész. ;) feküdj vissza kicsit... Tényleg nem aludtam ki magam.Beteg a gyerek,aztán egész éjjel fent virrasztott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Tényleg nem aludtam ki magam.Beteg a gyerek,aztán egész éjjel fent virrasztott. :lol: mielőbbi jobbulást neki. kemény az ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 mielőbbi jobbulást neki. kemény az ilyen. Köszi. Az a kemény,hogy múlt hét hétfőn gyógyult meg,és tegnap éjszaka megint elkezdődött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Köszi. Az a kemény,hogy múlt hét hétfőn gyógyult meg,és tegnap éjszaka megint elkezdődött. Nálunk három hónapja megy ez. Februárban a nagyobb fiam nem is ment oviba egyáltalán. Az egész család folyamatosan beteg. A füttyesz kivan már az egésszel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Az oldal ahol ez van, igen szigorú moderálási szabályokkal van körülbástyázva. Ha ott elfér gondolom elfér itt is, mégsem mertem közvetlen betenni, csak linkként. íme egy szép kép, nőnapra: http://fotozz.hu/fotot_megmutat?Foto_ID=211918 üdv a nőknek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Az oldal ahol ez van, igen szigorú moderálási szabályokkal van körülbástyázva. Ha ott elfér gondolom elfér itt is, mégsem mertem közvetlen betenni, csak linkként. íme egy szép kép, nőnapra: http://fotozz.hu/fotot_megmutat?Foto_ID=211918 üdv a nőknek! Dehülyevagy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Ma ilyet hallottam a rádióban. "boldog nőnapot minden nőnek,és minden férfinak aki nőnek érzi magát" Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Nálunk három hónapja megy ez. Februárban a nagyobb fiam nem is ment oviba egyáltalán. Az egész család folyamatosan beteg. A füttyesz kivan már az egésszel. Tegnap este már a Heim Pál kórházba vittük,mert nem bírtuk levinni a lázát.Most a torka be van gyulladva,meg a füle is fáj.Még csak 15 hónapos,de többet volt már beteg,mint én a 25 év alatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Köszi. Az a kemény,hogy múlt hét hétfőn gyógyult meg,és tegnap éjszaka megint elkezdődött. Ja, ezt ismerem, nálunk is ez van, az egyik felgyógyul, a másik meg kezdi. Az enyémek 2009ben kezdték az ovit-bölcsit, mondjuk arányla jól megúsztuk, 2en összesen 2 hetet hiányoztak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Istenem, szegény! Szorítok nektek! Tegnap este már a Heim Pál kórházba vittük,mert nem bírtuk levinni a lázát.Most a torka be van gyulladva,meg a füle is fáj.Még csak 15 hónapos,de többet volt már beteg,mint én a 25 év alatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Ja, ezt ismerem, nálunk is ez van, az egyik felgyógyul, a másik meg kezdi. Az enyémek 2009ben kezdték az ovit-bölcsit, mondjuk arányla jól megúsztuk, 2en összesen 2 hetet hiányoztak... Na mesélj ,milyen a szekér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Na mesélj ,milyen a szekér? Tök jó, csendesebb lett, kevésbé rángat, a fék meg jól fog. És spóroltam 13E-t, hála NEKED :lol:)))) kösz még1x. Folyt köv, majd megbeszéljük a folytatást 1x, a kerékcsapágy még nem égető, csak a fejemben elraktároztam, h nemsoká be kell iktatni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Tök jó, csendesebb lett, kevésbé rángat, a fék meg jól fog. És spóroltam 13E-t, hála NEKED :lol:)))) kösz még1x. Folyt köv, majd megbeszéljük a folytatást 1x, a kerékcsapágy még nem égető, csak a fejemben elraktároztam, h nemsoká be kell iktatni.... Verkligen ingenting. :) Majd egyszer megiszunk valamit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Tegnap este már a Heim Pál kórházba vittük,mert nem bírtuk levinni a lázát.Most a torka be van gyulladva,meg a füle is fáj.Még csak 15 hónapos,de többet volt már beteg,mint én a 25 év alatt Ez a legrosszabb! Az egészség a legfontosabb, főleg, ha gyermekről van szó. A kocsi hibája is ilyenkor csak másodlagos: azt majd úgyis megjavítjuk.... Mielőbbi gyógyulást kívánok Neki ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Tegnap este már a Heim Pál kórházba vittük,mert nem bírtuk levinni a lázát.Most a torka be van gyulladva,meg a füle is fáj.Még csak 15 hónapos,de többet volt már beteg,mint én a 25 év alatt Jobbulást a picinek. Ismerős érzés, sajnos. Bár az enyémek már 10 évesek, de nehezen bírom nézni, akárha csak meg is fáznak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Jobbulást a picinek. Ismerős érzés, sajnos. Bár az enyémek már 10 évesek, de nehezen bírom nézni, akárha csak meg is fáznak. :lol: Az enyém is pont 10! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Az enyém is pont 10! :) Ikrek. Az egyik elkap vmit, 1 hétig beteg, átadja a másiknak, az meg a kövi héten beteg. ...és ez így megy egész télen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Ikrek. Az egyik elkap vmit, 1 hétig beteg, átadja a másiknak, az meg a kövi héten beteg. ...és ez így megy egész télen. :lol: Ja,itt is mindig van valami az iskolában ,amit átadnak egymásnak.Most épp a hányás-hasmenés a soros,de ezt eddig még nem kaptuk el.Eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Ja,itt is mindig van valami az iskolában ,amit átadnak egymásnak.Most épp a hányás-hasmenés a soros,de ezt eddig még nem kaptuk el.Eddig. Majd amikor Te is futtában közlekedsz a toilettre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Azt mondja ,aki már elkapta(felnőtt),hogy nagyon gáz.Egyszerre hánytak és f.stak! :lol: ,egész éjjel Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Majd amikor Te is futtában közlekedsz a toilettre... :lol: Ismerős ;) Volt, hogy 30 centin múlott a győzelem, de lemaradtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Azt mondja ,aki már elkapta(felnőtt),hogy nagyon gáz.Egyszerre hánytak és f.stak! :cry: ,egész éjjel Ismerős. Most a télen volt 3 ilyen hetünk. Az egész család így járt. :lol: Ismerős ;) Volt, hogy 30 centin múlott a győzelem, de lemaradtam :) ;) ;) ...végig a sárga úton. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Az enyém is pont 10! :lol: Csatlakozom Hozzátok: a lányom 10 és fél éves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts