Korzika Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Én meg megígérem,hogy rendes leszek és figyelek,hogy ne sokat offoljak!(A helyesírásommal eddig nem volt baj.) :lol:
hening Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 corsIKa írta: Én meg megígérem,hogy rendes leszek és figyelek,hogy ne sokat offoljak!(A helyesírásommal eddig nem volt baj.) :lol: Kösz. :)
freeze Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Hening! Ne vedd magadra! A csipkelődés mindig sajátja volt ennek a fórumnak ;) Az soha sem baj, ha egy moderátor végzi a dolgát. Bár valóban fura volt ez a nyelvi moderálás, én nem tettem szóvá. Mondjuk az is igaz, hogy ha nem lenne a firefox-ban valósidejű nyelvi ellenőrző, ami azonnal aláhúzza az elgépelt szavakat akkor én lettem volna a fekete bárányod :lol: Szóval jobb ha ilyen témakörben én meghúzom magam :) Szép napot mindenkinek, freeze békebírót hallottátok ;)
Mc-elek Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 freeze írta: Hening! Ne vedd magadra! A csipkelődés mindig sajátja volt ennek a fórumnak :P Az soha sem baj, ha egy moderátor végzi a dolgát. Bár valóban fura volt ez a nyelvi moderálás, én nem tettem szóvá. Mondjuk az is igaz, hogy ha nem lenne a firefox-ban valósidejű nyelvi ellenőrző, ami azonnal aláhúzza az elgépelt szavakat akkor én lettem volna a fekete bárányod :) Szóval jobb ha ilyen témakörben én meghúzom magam ;) Szép napot mindenkinek, freeze békebírót hallottátok ;) Nem Te a fekete hugyos bárány lettél volna :P Vagy a fekete vipera (imádom azt a filmet) :lol:
freeze Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 :) Mc-elek írta: Nem Te a fekete hugyos bárány lettél volna ;) Vagy a fekete vipera (imádom azt a filmet) :lol:
Korzika Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 freeze írta: Hening! Szép napot mindenkinek, freeze békebírót hallottátok :lol: A múltkor még modi akartál lenni! :) Ez ilyen gyors átképzés??
Mc-elek Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 freeze írta: :lol: Ez az egyik kedvenc részem: http://www.youtube.com/watch?v=d0WbK7qnte8
freeze Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Akart a fene :lol: Csak érdekelt mitől lesz az valaki... Nem hiányzik az már nekem. Elég, hogy közös képviselő vagyok a társasházban ahol lakunk :) corsIKa írta: A múltkor még modi akartál lenni! ;) Ez ilyen gyors átképzés??
Mc-elek Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 freeze írta: Akart a fene :) Elég, hogy közös képviselő vagyok a társasházban ahol lakunk ;) Legalább a hűtéssel nincs gond :lol:
freeze Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 hulya :) Mc-elek írta: Legalább a hűtéssel nincs gond :lol:
hening Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 freeze írta: Hening! Ne vedd magadra! A csipkelődés mindig sajátja volt ennek a fórumnak ;) Az soha sem baj, ha egy moderátor végzi a dolgát. Bár valóban fura volt ez a nyelvi moderálás, én nem tettem szóvá. Mondjuk az is igaz, hogy ha nem lenne a firefox-ban valósidejű nyelvi ellenőrző, ami azonnal aláhúzza az elgépelt szavakat akkor én lettem volna a fekete bárányod :lol: Szóval jobb ha ilyen témakörben én meghúzom magam :) Szép napot mindenkinek, freeze békebírót hallottátok ;) Nem vettem magamra. Nem csak a G-ben vannak csipkelődések gondolhatod. Én csak megpróbáltam vmit, de nem jött össze. Ezen nem fogok fennakadni. :P
freeze Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Mkay :lol: hening írta: Nem vettem magamra. Nem csak a G-ben vannak csipkelődések gondolhatod. Én csak megpróbáltam vmit, de nem jött össze. Ezen nem fogok fennakadni. :)
Mc-elek Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 freeze írta: Mkay :) "Oly bölcs vagy és belátó.Szerzünk neked egy rekettyést" Gyalog galopp :lol:
atesz59 Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Kedves Fórumozók! Tapasztalt valaki már olyat, hogy G astrán H astrára dedikált alkatrész van? Az autó 2005-ös, z16xep motoros.
Mc-elek Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 atesz59 írta: Kedves Fórumozók! Tapasztalt valaki már olyat, hogy G astrán H astrára dedikált alkatrész van? Az autó 2005-ös, z16xep motoros. Én ezt nem értem...
Korzika Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Mc-elek írta: Én ezt nem értem... Gondolkodj McGyver,gondolkodj! :lol: Mondjuk a motorja pl.Ugyanazt a típust a G-be is meg a H-ba is rakhatják! Vagy a kerék,kapcsolók,övfeszítő,égők.....és a békebíró dedikálja! :)
atesz59 Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Mc-elek írta: Én ezt nem értem... Alkatrészkereskedőnél vettem egy fékdobot, alvázszám szerint. A szerelő nem tudta rendesen feltenni, mert szorult a kerék. Alkatrész vissza. Elmentünk a bárdi központi raktárába. Alkatrész keresés ismét alvázszám szerint. Kihozzák úgyanazt amit másik helyre visszavittünk. Kérünk másikat. Kihozzák ua. másik név, másszínű doboz. Már műszakvezetőt hívtunk segítségül, ő mondta hogy az eladó nézze meg H astrára. S mi történt?? Bakker, az volt a jó alkatrész. Kvázi, a G astrán H típusú alkatrész van már. Bocs, ha hosszú lett.
dsteel Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Mc-elek írta: "Oly bölcs vagy és belátó.Szerzünk neked egy rekettyést" Gyalog galopp :lol: gyalog galopp, alapmű: meg kell szerelned a kocsidat... ezzel a... heringgel :)
1.2 gcc Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy az idén lesz valahol opel találkozó az országban?Ha lesz van már időpont esetleg, hogy mikor?
Mc-elek Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 dsteel írta: gyalog galopp, alapmű: meg kell szerelned a kocsidat... ezzel a... heringgel ;) :) ;) Kedvenc színem a kék ,jaj nem a zöld. áááááááá... :lol:
Mc-elek Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 atesz59 írta: Alkatrészkereskedőnél vettem egy fékdobot, alvázszám szerint. A szerelő nem tudta rendesen feltenni, mert szorult a kerék. Alkatrész vissza. Elmentünk a bárdi központi raktárába. Alkatrész keresés ismét alvázszám szerint. Kihozzák úgyanazt amit másik helyre visszavittünk. Kérünk másikat. Kihozzák ua. másik név, másszínű doboz. Már műszakvezetőt hívtunk segítségül, ő mondta hogy az eladó nézze meg H astrára. S mi történt?? Bakker, az volt a jó alkatrész. Kvázi, a G astrán H típusú alkatrész van már. Bocs, ha hosszú lett. Igen előfordulhat. Vannak olyan alkatrészek például ,hogy a levegő rendszerhez tartozik,és a motornál találtam meg... Ráadásul rengeteg közös alkatrész van a H-val.
Korzika Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 1.2 gcc írta: Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy az idén lesz valahol opel találkozó az országban?Ha lesz van már időpont esetleg, hogy mikor? Igen, több is lesz,nézd meg ott a tartalom elején vannak! Mindjárt itt az első,március végén Kiskunlacháza!
speter Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Rég jártam erre (pénteken), nem is fér bele egy hozzászólásba :) Mc-elek írta: Én is remélem,hogy csak poén :lol: Amatőrök vagytok, ez egy új játék. A piros betűs helyesírási hibáknak álcázott javítások egy-egy új betűt tesznek a megfejtéshez. Eddig nem akartam szólni, de most hogy Hening nem folytatja elárulom, hogy eddig ez állt össze: Aki ezt megfejti kap egy faja k... freeze írta: Mondjuk az is igaz, hogy ha nem lenne a firefox-ban valósidejű nyelvi ellenőrző, ami azonnal aláhúzza az elgépelt szavakat akkor Hatékonysága mint az Officénak. freeze írta: Most nem tudom honnan jutott eszembe, de emlékeztek még arra srácra akit két nap alatt kiüldöztünk a fórumról, mert "behányt" a motorja? ;) Ja, épp ebédeltem.
speter Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 corsIKa írta: A múltkor még modi akartál lenni! ;) Ez ilyen gyors átképzés?? Ott kevesebb volt a követelmény. :) Qpack írta: Nálam kiment egy bizti és az üzemanyag szivattyú relé betáp körét megszakította a riasztó..(vmi istenadta villanyász szerelte be....még jó, hogy nem menetközben sikerűlt a dolog...) és akkor sem volt hibakód, csak egyszerűen a riasztó ha a kulcsosa el volt fordítva (alaphelyzetbe volt kapcsolva) a kocsi nem indult...ha kiiktattam ment minden, innen jöttem rá a mi a gond...szóval szeintem semmi hiba ettől...(ha nincs igazam wessz vagy uhuhu írja le legyen szíves, hogy érdemes ezt csinálni...) :lol: Szerk: még jó hogy hamarabb nem feküdtem le mint hening felkelt.... :P Ha kiveszed a relét, az dob neked 0201-0204-ig mindent. atesz59 írta: Kedves Fórumozók! Tapasztalt valaki már olyat, hogy G astrán H astrára dedikált alkatrész van? Az autó 2005-ös, z16xep motoros. Igen, ez így van. Nem gyártanak mindenből újat. Egy halom patent is ugyanaz pl. ;)
NorbyAstraG Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 corsIKa írta: Igen, több is lesz,nézd meg ott a tartalom elején vannak! Mindjárt itt az első,március végén Kiskunlacháza! Lehet figyelmetlen vagyok,vagy csak egyszerűen vak, :lol: de én nem találtam meg.Belinkelnéd nekem a naptárat? Előre is köszönöm
Recommended Posts