Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

hening!

Mély tisztelettel kérdezem, hogy ezt a moderálást nem veszed Te túlságosan komolyan?

Az egészen aprónak számító helyesírási hibákat is megszerkeszteni? :lol: ;)

A disznótoros szösszenetből jut eszembe erre egy idézet: "ilyetseláttammég" ;) sehol máshol, semmilyen fórumon, soha.

De lehet, hogy nem fórumozok eleget, pedig szeretnék még, szóval meg ne sértődj :P :P

Én is allergiás vagyok általában a helyesírási hibákra, a magyar nyelvtan szabályainak betartására, de egy fórumon kis betűvel kezdeni a mondatot, kihagyni 1-2 írásjelet, nem tudom, miért igényel beavatkozást?

Ilyen alapon pl. uhuhu mester kommentjeit is szerkeszthetnéd, mert Ő is lazábban veszi a dolgokat.

Vagy ma van a helyesírás világnapja és ezért??? :)

Megosztás:

hening!

Mély tisztelettel kérdezem, hogy ezt a moderálást nem veszed Te túlságosan komolyan?

A disznótoros szösszenetből jut eszembe erre egy idézet: "ilyetseláttammég" :P sehol máshol, semmilyen fórumon, soha.

De lehet, hogy nem fórumozok eleget, pedig szeretnék még, szóval meg ne sértődj ;) :P

Én is allergiás vagyok általában a helyesírási hibákra, a magyar nyelvtan szabályainak betartására, de egy fórumon kis betűvel kezdeni a mondatot, kihagyni 1-2 írásjelet, nem tudom, miért igényel beavatkozást?

Ilyen alapon pl. uhuhu mester kommentjeit is szerkeszthetnéd, mert Ő is lazábban veszi a dolgokat.

Én is remélem,hogy csak poén ;)

Megosztás:

hening!

A disznótoros szösszenetből jut eszembe erre egy idézet: "ilyetseláttammég" :P sehol máshol, semmilyen fórumon, soha.

De lehet, hogy nem fórumozok eleget, pedig szeretnék még, szóval meg ne sértődj ;) :P

Biztos főállású és teljesítménybéres! ;)

Lehet, hogy túl lihegi a dolgát, de tényleg megtisztelhetnénk egymást azzal, hogy anyanyelvünk alapvető helyesírási szabályait betartjuk. Ráadásul még a program is segít.

Megosztás:

Biztos főállású és teljesítménybéres! :lol:

Lehet, hogy túl lihegi a dolgát, de tényleg megtisztelhetnénk egymást azzal, hogy anyanyelvünk alapvető helyesírási szabályait betartjuk. Ráadásul még a program is segít.

Á darabbér :)

Én igyekszek,de csak az hibázik aki dolgozok vagyis ír. ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.