Sebald Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 A benzin szűrő cseréhez kell szakszerviz? Nagyon szét kell berhelni? Hol található ez? Persze nyilván a Tis segítségemre lenne, de ha nem muszáj emiatt nem telepíteném. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 A kutas biztosa úgy értette, hogy ugyanannyi pénzből kevesebb kell, hogy a tankba menjen... Így már nem is hamis az állítás ;) ;) hehe :lol: :) Ja tényleg. A francba, megen én voltam a hüle. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 A benzin szűrő cseréhez kell szakszerviz? Nagyon szét kell berhelni? Hol található ez? Persze nyilván a Tis segítségemre lenne, de ha nem muszáj emiatt nem telepíteném. :lol: Jobb hátsó kerék előtt a küszöb alatt nagyjából.Ha megnézed rájössz,hogy nem is nehéz kicserélni. A benzincsövet mikor leveszed róla szorítsd el valamivel mert kifolyhat belőle az anyag meg a szűrőből is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 freeze: nem akarom más ... csalánba veregetni, de nehezen megoldható, hogy az xls-ben 2-3 sorral több legyen? ha valaki pl. e85-tel felesben járna? ár, liter, stb. ha jön a jó idő lehet én is kipróbálom az e85öt felesbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 sziasztok, segitsegeteket kernem, van e valakinek mio gps be valo Magyarorszag terkepe,illetve romania, jelenleg olaszba vagyok vettem 1 gps est mio moov s 505 europa terkepet, de ugy nez ki h magyarorszagot es romaniat nem tartja europai orszagnak,segitsegeteket elore is koszonom sajna nem értek a miomap-hoz csak az igo-hoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 freeze: nem akarom más ... csalánba veregetni, de nehezen megoldható, hogy az xls-ben 2-3 sorral több legyen? ha valaki pl. e85-tel felesben járna? ár, liter, stb. ha jön a jó idő lehet én is kipróbálom az e85öt felesbe. Az oszlop lenne nem sor :lol: De már nagyon bonyolult lenne bele integrálni. Én meg lusta vagyok :) Inkább akkor javaslom, hogy vezessen két táblát aki efelé hajlik. Egyet erre, másikat arra hmm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 meggyőztél. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
barobi28 Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 azert kosz sajna nem értek a miomap-hoz csak az igo-hoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 azert kosz itt értenek ilyesmikhez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hans Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 :lol: Elsőnek párosodás gondjaimat olvastam :) pedig nem vagyok olyan ;) ne mán megijedtem hogy tényleg elírtam.Egyébként kösz a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Jobb hátsó kerék előtt a küszöb alatt nagyjából.Ha megnézed rájössz,hogy nem is nehéz kicserélni. A benzincsövet mikor leveszed róla szorítsd el valamivel mert kifolyhat belőle az anyag meg a szűrőből is. na ne...én úgy emlékszem, hogy egy tök merev cső mind2 vége, méghozzá "O" gyűrűs tömítéssel, rögzítő fülekkel...szóval azt aztán szorongathatod... :lol: inkább a benzin nyomást kell lecsökkenteni...relé ki, indítózás....aztán már mehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 na ne...én úgy emlékszem, hogy egy tök merev cső mind2 vége, méghozzá "O" gyűrűs tömítéssel...szóval azt aztán szorongathatod... :lol: Akkor meg dugja be! :) Lehet az még az F Astránál volt akkor?Na mindegy ,ne folyjon ki,mert drága és szagos ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Akkor meg dugja be! :) Lehet az még az F Astránál volt akkor?Na mindegy ,ne folyjon ki,mert drága és szagos ! azt már le ne írd mivel tegye ezt ;) , de ahogy fentebb hozzá írtam, inkábba benya nyomást kell elengedni... bár még én is cask elgondoltam hogy kellene, mert tavasszal esedékes lesz...de wessz-el megoldjuk ezt is szerintem.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Jajj,majdnem lemaradtam Hansnak szülinapja van ma! Bódog szülinapot Hans! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Happy Birthday HANS! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Happy Birthday HANS! :lol: csatlakozom, hepi börszdéj Hans! Legalább ennyit:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 na ne...én úgy emlékszem, hogy egy tök merev cső mind2 vége, méghozzá "O" gyűrűs tömítéssel, rögzítő fülekkel...szóval azt aztán szorongathatod... :lol: inkább a benzin nyomást kell lecsökkenteni...relé ki, indítózás....aztán már mehet... Aztán jön a hibakód, meg a para. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Jobb hátsó kerék előtt a küszöb alatt nagyjából.Ha megnézed rájössz,hogy nem is nehéz kicserélni. A benzincsövet mikor leveszed róla szorítsd el valamivel mert kifolyhat belőle az anyag meg a szűrőből is. Remek! Köszönöm! Remélem a 7végéig még nem lesz dugulás. Előbb már biztosan nem lesz rá időm. Most hívtak hogy mehetek előbb dolgozni. 4 órával. Éledezik a gazdaság. Persze nem nálunk, hanem azoknál akik tőlünk rendelik a cuccot. Amíg ,,válság,, volt addig kevés volt a rendelés, kevés volt a munka, csökkentették a munkaidőt heti négy napra, menesztették a pár éve ott dolgozókat. Viszont volt prémium, és a kieső 4 napból 2-t fizettek. Ergo; kevesebb melóval kerestem meg a pénzemet. Most újra rengeteg a megrendelés, beindult a meló ezerrel. Vettek fel... azaz hogy rendeltek húst (munkaerőt) a közvetítőtől. Így nem saját hanem bérmunkások lettek. (Elképesztő aljasság...) Nekünk karbantartóknak több lett a meló a gépek hajszolása miatt, plusz a beruházás, új üzem építés miatt. Ez a cégnek öltség, tehát prémium nuku, meló ezer... :lol: Bocs a panasznapért! :) Sovány vigasz, de vannak akiknek rosszabb a helyzetük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 na ne...én úgy emlékszem, hogy egy tök merev cső mind2 vége, méghozzá "O" gyűrűs tömítéssel, rögzítő fülekkel...szóval azt aztán szorongathatod... :) inkább a benzin nyomást kell lecsökkenteni...relé ki, indítózás....aztán már mehet... A levegősödéssel mizujs? Nem kell ezt légteleníteni miután összeraktam? Egyetlen veszély hogy kifolyik a benzin és kint lesz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 A levegősödéssel mizujs? Nem kell ezt légteleníteni miután összeraktam? Egyetlen veszély hogy kifolyik a benzin és kint lesz? :lol: én is ezt akartam kérdezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 A levegősödéssel mizujs? Nem kell ezt légteleníteni miután összeraktam? Egyetlen veszély hogy kifolyik a benzin és kint lesz? :lol: én is ezt akartam kérdezni. Semmi. Kidolgozza magából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Hening bácsi,majd ha erre jársz megint, javítsd már ki a :Haszons információk motorolajokról-t a címben! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Hening bácsi,majd ha erre jársz megint, javítsd már ki a :Haszons információk motorolajokról-t a címben! :) Így jó lesz úri barátom??? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 csatlakozom, hepi börszdéj Hans! Legalább ennyit:D "KÉP" ne mán én meg most vagyok leszokó félbe. A végén még kiderül, hogy a cigivel el lehet élni 100 évig. Amúgy már több mint egy hete nem gyújtottam rá... :lol: Boldog szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 A "baxus" (X=SSZ) az csúnya szó?? Szerintem nem, mert az lehet egyfajta mélyhangra utaló szó. Kijavítottak "ne mán"-ra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts