jaygab Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 Sziasztok! Még mindig párásodási gondjaim vannak az Opel Astra G-nél!Ezelőtt F-Astrám volt,semmi ilyen gondom nem volt,most ettől kicsit elmegy a kedvem a G-től!Szóval még egy dolog nem teljesen tiszta: Van a belső keringetés funkció,azt kérdezném,hogy a belső keringetést bekapcsolva emeli el a kupolát a ventillátorról és kikapcsolt állapotban kell zárva lenni a kupolának,vagy hogy is van ez? Ha valaki tudja kérem ossza meg velem! Thx.: bátyus a G astra alapvetően nem párásodik, annak valami oka van!Nekem is F astra volt előtte és semmi bajom nem volt vele, amíg ki nem cserélték a szélvédőt. Utána sz@arul rakták vissza a szigetelést és onnantól párásodott mint az állat. A G most tökéletes, tehát nem hiszem hogy típusfüggő lenne.... Ötlet: 1. cserélj pollenszűrőt 2.volt- e cserélve a szélvédőd valamikor? A belső levegőkeringetés ha megy, akkor a kupola zárva van, ha nem megy, akkor van nyitva. Hiába van bekapcsolva, ha ablakra állítod, akkor addig automatikusan kikapcsolja.
oggy Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 Nagyon sokáig Explorert használtam de az egy trágya a Firefox-hoz képest!
NeedForSpeed Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 Nem azt kérdezte itt mindenkitől a cartárs, hogy ki mit használ böngészni, hanem hogy miért nem megy. IE8ban: Eszközök->Internet beállítások->Kapcsolatok->Helyi hálózati beállítások->A beállítások automatikus észlelése legyen csak bepipálva. Érdemes még megnézni a telefonos és magánhálózati beállításokat és kitörölni a dolgokat. Insignia jobban tetszett a Astra J A oszlop bugja miatt. Nagyon érdekesnek tartom még azt is hogy egyetlen szaklapban sem említették meg, hogy ez így nem jó. Szerintem korlátozza a kilátást. Az más kérdés, hogy kívülről jó a design, de belülről nem praktikus, hanem zavaró.
Hans Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 Sziasztok.Párásodási gondjaim nekem is vannak.A pollenszűrőt kicseréltem, a szélvédő nem volt cserélve.A két hátsó ajtó és a hátsó szélvédő gyakorlatilag teljesen lepárásodik,elől kettes ventilátornál úgy ahogy leszárad de a sarkokban így is megmarad.Úgy tűnik hogy a külső szellőztetés nem működik,pedig hallani a ventilátor hangján hogy a váltó kapcsoló működik.Köszi a választ.
Opelaner Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 Sziasztok.Párásodási gondjaim nekem is vannak.A pollenszűrőt kicseréltem, a szélvédő nem volt cserélve.A két hátsó ajtó és a hátsó szélvédő gyakorlatilag teljesen lepárásodik,elől kettes ventilátornál úgy ahogy leszárad de a sarkokban így is megmarad.Úgy tűnik hogy a külső szellőztetés nem működik,pedig hallani a ventilátor hangján hogy a váltó kapcsoló működik.Köszi a választ. Ez nem hiba, hanem tulajdonság! :lol: Az enyém is ugyanilyen, főleg, ha sokat járatják a szájukat a hátul utazók, vagy vizes ruhában szállnak be az autóba! ( esős, havas időben ez nem is furcsa ) Valahol az itt felszabadult párának ki kell csapódnia nem? Nekem eszembe sem jutna szétcincálni a fűtés/szellőzést, mert ott minden OK.
Opelaner Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 Insignia jobban tetszett a Astra J A oszlop bugja miatt. Nagyon érdekesnek tartom még azt is hogy egyetlen szaklapban sem említették meg, hogy ez így nem jó. Szerintem korlátozza a kilátást. Az más kérdés, hogy kívülről jó a design, de belülről nem praktikus, hanem zavaró. Engem mondjuk nem zavarna, ha az enyém lenne a kocsi! :lol:
jaygab Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 Sziasztok.Párásodási gondjaim nekem is vannak.A pollenszűrőt kicseréltem, a szélvédő nem volt cserélve.A két hátsó ajtó és a hátsó szélvédő gyakorlatilag teljesen lepárásodik,elől kettes ventilátornál úgy ahogy leszárad de a sarkokban így is megmarad.Úgy tűnik hogy a külső szellőztetés nem működik,pedig hallani a ventilátor hangján hogy a váltó kapcsoló működik.Köszi a választ. -szellőztetés -cirkuláltasd a levegőt, középre (fejtér) felfelé és lábtérre állásra tedd a kapcsolót - a hátsó szélvédő és néha a hátsó oldalsó nekem is be szokott párásodni, pláne ha többen ülünk az autóban, de az megint csak normálisnak mondható szerintem... -ha az első oldalsók és a szélvédő párásodik még mindig segíthet a klíma és ha azzal is gáz, na akkor kell csak a hibát keresni, boncolgatni... szerk: opelaner már megírta frankót közben :lol:
Wraithbar Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 Sziasztok.Párásodási gondjaim nekem is vannak.A pollenszűrőt kicseréltem, a szélvédő nem volt cserélve.A két hátsó ajtó és a hátsó szélvédő gyakorlatilag teljesen lepárásodik,elől kettes ventilátornál úgy ahogy leszárad de a sarkokban így is megmarad.Úgy tűnik hogy a külső szellőztetés nem működik,pedig hallani a ventilátor hangján hogy a váltó kapcsoló működik.Köszi a választ. :lol: Elsőnek párosodás gondjaimat olvastam :lol: pedig nem vagyok olyan :(
_Robi_ Elküldve Február19, 2010 Elküldve Február19, 2010 Most akkor van már J astra is??? Azt hittem csak I nél járunk! Világosítson fel vki!!
freeze Elküldve Február20, 2010 Elküldve Február20, 2010 Az I betűt kihagyták szándékosan, mert az 1-es re hasonlít.
NeedForSpeed Elküldve Február20, 2010 Elküldve Február20, 2010 Nekem a párásodás a klíma használatára mindig megszűnik.
Korzika Elküldve Február20, 2010 Elküldve Február20, 2010 Ja,ez a szuperfegyver. Én is ránézek már a pollenszűrőre ,ha így javul az idő. Tegnap kocsikáztunk ,olyan szépen sütött a nap.A motorosok is előbújtak ,téli álmukból. Olyan meleg lett a kocsiban a napsütés hatására,hogy már azon gondolkodtam,bekapcsolom tényleg a klímát. Mondjuk néha így is beindítottam,hogy mozogjon benne a gáz. Vettem STP szeleptisztítót is neki,majd telitankkor beleöntöm.
Blamazs Elküldve Február20, 2010 Elküldve Február20, 2010 sziasztok! Erdekes dologgal allok szemben. Van a csaladban 2 twinport astra. total egyforma a ket gep, meg az evjarat is. Ellenben az egyik joval haraposabbnak tunik. Jobban huz a gep. Ebben van 80000 km a masikban 50000. Lehetseges hogy az AGR le van zarva es ezert "megy" jobban a gep? Ilyen kulonbseg adodhat bejaratasi kulonbsegbol, vagy barmi masbol. Mindket gep hasznaltan kerult a csaladba ugyhogy az eloeletuk ilyen szinten nem ismert. Hogy lehet megnezni hogy az AGR le van zarva? Koszi elore a valaszokat!
Zachi Elküldve Február20, 2010 Elküldve Február20, 2010 sziasztok! Erdekes dologgal allok szemben. Van a csaladban 2 twinport astra. total egyforma a ket gep, meg az evjarat is. Ellenben az egyik joval haraposabbnak tunik. Jobban huz a gep. Ebben van 80000 km a masikban 50000. Lehetseges hogy az AGR le van zarva es ezert "megy" jobban a gep? Ilyen kulonbseg adodhat bejaratasi kulonbsegbol, vagy barmi masbol. Mindket gep hasznaltan kerult a csaladba ugyhogy az eloeletuk ilyen szinten nem ismert. Hogy lehet megnezni hogy az AGR le van zarva? Koszi elore a valaszokat! Innét ugyan nem látszik! :lol: Motorház tetejének felnyitásával próbálkoztál már? :lol: :(
banjani Elküldve Február20, 2010 Elküldve Február20, 2010 sziasztok! Erdekes dologgal allok szemben. Van a csaladban 2 twinport astra. total egyforma a ket gep, meg az evjarat is. Ellenben az egyik joval haraposabbnak tunik. Jobban huz a gep. Ebben van 80000 km a masikban 50000. Lehetseges hogy az AGR le van zarva es ezert "megy" jobban a gep? Ilyen kulonbseg adodhat bejaratasi kulonbsegbol, vagy barmi masbol. Mindket gep hasznaltan kerult a csaladba ugyhogy az eloeletuk ilyen szinten nem ismert. Hogy lehet megnezni hogy az AGR le van zarva? Koszi elore a valaszokat! Egyszer én is voltam hasonló helyzetben. Úgy tünt mint ha a céges Skoda Fabia 1.4 MPI sokkal jobban menne mint az én G astrám. De aztán rájöttem miért van ez így. A sajátomat én tankolom... :lol: :lol:
Kontárgyerek Elküldve Február20, 2010 Elküldve Február20, 2010 Már jöhetne a jó idő.... :lol: Úgy vissza raknám már a nyári papucsokat :lol:
Opelaner Elküldve Február20, 2010 Elküldve Február20, 2010 Csak erős idegzettel rendelkezőknek ! :lol: http://www.youtube.com/watch?v=VSDa-EUT3ZE
bátyus Elküldve Február20, 2010 Elküldve Február20, 2010 Sziasztok! Még mindig maradva az egyik örökzöld témánál,a párásodásnál,segítséget kérnék,hogyan kell kiszerelni a szellőző ventillátort,ugyanis a "kupola"nyitó motor,vagyis a belső keringetés motorja beszorult és úgy látom ahhoz nem igazán lehet hozzáférni,csak az egész egység kiszerelésével!Ha valaki elkövetett már ilyet esetleg,és megosztaná velem tanácsát,azt megköszönném! üdv.: bátyus
Mc-elek Elküldve Február20, 2010 Elküldve Február20, 2010 Sziasztok! Még mindig maradva az egyik örökzöld témánál,a párásodásnál,segítséget kérnék,hogyan kell kiszerelni a szellőző ventillátort,ugyanis a "kupola"nyitó motor,vagyis a belső keringetés motorja beszorult és úgy látom ahhoz nem igazán lehet hozzáférni,csak az egész egység kiszerelésével!Ha valaki elkövetett már ilyet esetleg,és megosztaná velem tanácsát,azt megköszönném! üdv.: bátyus Biztos hogy beszorult? Nem tört el a lapát tengelye? Talán úgy a legegyszerűbb megnézni: ablaktörlő karokat levesz. műanyag burkolat ,takarót levesz (óvatosan mert elég rövid az ablakmosó cső ) anyós üléssel szembe (motortérbe a műanyag burkolat alatt ) találsz rácsos műanyagot onnan már látod a lapátot. szükséges szerszám 13as dugókulcs,és torx készlet.
bátyus Elküldve Február20, 2010 Elküldve Február20, 2010 Biztos hogy beszorult? Nem tört el a lapát tengelye? Talán úgy a legegyszerűbb megnézni: ablaktörlő karokat levesz. műanyag burkolat ,takarót levesz (óvatosan mert elég rövid az ablakmosó cső ) anyós üléssel szembe (motortérbe a műanyag burkolat alatt ) találsz rácsos műanyagot onnan már látod a lapátot. szükséges szerszám 13as dugókulcs,és torx készlet. Köszi! Nem törés van,úgyhogy holnap próbálkozom vele,bár lehet a belső keringetést nem olyan sűrűn használom,úgyhogy kiakasztom a kart,aztán a kupolát meg lecsukom! De mégegyszer köszi a választ!
Mc-elek Elküldve Február20, 2010 Elküldve Február20, 2010 Köszi! Nem törés van,úgyhogy holnap próbálkozom vele,bár lehet a belső keringetést nem olyan sűrűn használom,úgyhogy kiakasztom a kart,aztán a kupolát meg lecsukom! De mégegyszer köszi a választ! neked nem motoros a lapát? Mert viszont azt belülről tudod kézél állítani. kesztyűtartó ki és akkor fogod látni a házat kell hozzá:torx készlet és 5,5 kulcs lehetőség szerint pici racsni vagy dugó és türelem. az állítómotort le kell szedni hozzá hogy eltud fordítani.
bátyus Elküldve Február20, 2010 Elküldve Február20, 2010 neked nem motoros a lapát? Mert viszont azt belülről tudod kézél állítani. kesztyűtartó ki és akkor fogod látni a házat kell hozzá:torx készlet és 5,5 kulcs lehetőség szerint pici racsni vagy dugó és türelem. Motoros,de nem tudom,hogyan kell kiszerelni,mert az oldalán van ez a kismotor,de nem lehet hozzáférni,tehát az egész szellőzőmocit kéne kikapni,csak ez okoz gondot!
Recommended Posts