oggy Elküldve Február9, 2010 Elküldve Február9, 2010 Ez a fa téma nekem is erősen aktuális. Ezen a télen eddig eltüzeltünk 170 mázsa fát, (közp. fűtés) és még nincs vége a télnek!! Mondjuk azért fogy sok mert a gyermek miatt szinte folyamatosan tüzelni kell.
oggy Elküldve Február9, 2010 Elküldve Február9, 2010 Ti hol tartjátok a kocsiban a telefonotokat? Én nem szeretném megfúrni a műszerfalat sehol, a 2oldalas ragasztó semmit nem ér, az ablakra tapadós nem tetszik, mert mindig le kellene szedni (ne törjék fel a kocsit) és a nanopadban nem hiszek. Néztem lehet kapni Kuda márkájú autóspecifikus tartót pl: http://www.vatera.hu/telefontarto_konzol_f..._160274765.html de ez meg nem biztos hogy jó az én telómnak.(samsung G600) Van valakinek esetleg ilyen tartója?? Univerzális, állítható a mérete? Ezen a telefontartó kérdésen már én is agyalok egy ideje, kéne vmi olyan ami stabilan tartja a telót, ne legyen túl messze tőlem (a navi miatt) elforgatható, roncsolás mentesen szerelhető és nem utolsó sorban óccsó is legyen. Nehéz ügy!
tgabika76 Elküldve Február9, 2010 Elküldve Február9, 2010 Ti hol tartjátok a kocsiban a telefonotokat? Részemről a kormány alatt balra lent található "mini kesztyűtartóban", és bluetooth headset-et használok. Navigálásra PDA-t használok, gyári tartójában a szélvédőre ragasztva, és ha nem kell a tartó akkor leveszem.
freeze Elküldve Február9, 2010 Elküldve Február9, 2010 mit jelent, hogy megszületett, az én tü-tüm is ilyen, azért érdekel. Azt, hogy eddig nem volt lehetőség hozzá tenni, mert az ECU alapból nem tudja, ha jól sejtem
Lacika85 Elküldve Február9, 2010 Elküldve Február9, 2010 Gondolom belerakta mert nem volt benne. Más! Mennyiért lehetne eladni ezeket az alufelniket, gumival együtt? 15"-os gyári IRMSCHER OPEL felnik, 185/60 R15 ös gumikkal. Le akarom cserélni nagyobbakra. attól függ milyenek a gumik rajta. mármint profil mélység. ismerősöm 2 idényt még elmenő gumikkal vett 30.000 körül hasonlót
banjani Elküldve Február9, 2010 Elküldve Február9, 2010 attól függ milyenek a gumik rajta. mármint profil mélység. ismerősöm 2 idényt még elmenő gumikkal vett 30.000 körül hasonlót Darabját? :rolleyes:
oggy Elküldve Február9, 2010 Elküldve Február9, 2010 30 a 4 db :rolleyes: Az akko nem volt rossz vétel! Mivel ált. a lemezfelni darabját is 5-é mérik,+ a gumi állapottól függően is min. 2-3ezret kóstál.
Lacika85 Elküldve Február9, 2010 Elküldve Február9, 2010 Az akko nem volt rossz vétel! Mivel ált. a lemezfelni darabját is 5-é mérik,+ a gumi állapottól függően is min. 2-3ezret kóstál. hát olyasmi ami normális, csak annyi 15" felni van mint a szemét. 6-7 rogyért szépeket dobálnak. Amúgy milyen elképzelésed van? mert sok webshopban 16-17 rongyé új 16" adnak. igaz nem gyári de a masszívak.
Barnus Elküldve Február9, 2010 Elküldve Február9, 2010 Tényleg Miskolcon volt!(már biztos sok volt a bor) És akkor most nerre van MIKÓC? http://obrazki.elektroda.net/64_1265711137.jpg
gyuri1985 Elküldve Február9, 2010 Elküldve Február9, 2010 Mindenki ebédel??? :rolleyes: Én már befejeztem. Kicsit megálltak a topic-ok. Jó étek vágyat mindenkeinek!
freeze Elküldve Február9, 2010 Elküldve Február9, 2010 Mindenki ebédel??? :rolleyes: Én már befejeztem. Kicsit megálltak a topic-ok. Jó étek vágyat mindenkeinek! Én már szintén jól laktam, egészségedre! :D
jaygab Elküldve Február9, 2010 Elküldve Február9, 2010 Részemről a kormány alatt balra lent található "mini kesztyűtartóban", és bluetooth headset-et használok. Navigálásra PDA-t használok, gyári tartójában a szélvédőre ragasztva, és ha nem kell a tartó akkor leveszem. Navigáció nekem is van, vákuumos tartóval a szélvédőn és ha nem használom leveszem, ne lássák.... Azt ritkán használom és akkor belefér le-fel tenni. De a telefonnak azért nem akarok ilyen tartót, mert azt már gáz lenne állandóan le-fel pakolgatni :rolleyes: Ilyen szellőzőrostélyra rakhatón gondolkozom, vagy megveszem ezt, vagy a meglévő csavarral szerelhetőt (na ezt nem akarom csavarral) rakom fel, hogy leapplikálom 2 illatosítóról azt a kis kúpos bigyót ami ezen is van amit belinkeltem és ráragasztom a meglévőre és akkor úgy óccsóbb :D http://www.gpsvilag.hu/index.php/cellular-...e-pattinth.html
freeze Elküldve Február9, 2010 Elküldve Február9, 2010 Navigáció nekem is van, vákuumos tartóval a szélvédőn és ha nem használom leveszem, ne lássák.... Azt ritkán használom és akkor belefér le-fel tenni. De a telefonnak azért nem akarok ilyen tartót, mert azt már gáz lenne állandóan le-fel pakolgatni :rolleyes: Ilyen szellőzőrostélyra rakhatón gondolkozom, vagy megveszem ezt, vagy a meglévő csavarral szerelhetőt (na ezt nem akarom csavarral) rakom fel, hogy leapplikálom 2 illatosítóról azt a kis kúpos bigyót ami ezen is van amit belinkeltem és ráragasztom a meglévőre és akkor úgy óccsóbb :D http://www.gpsvilag.hu/index.php/cellular-...e-pattinth.html Arra is ügyelj, hogy a nyomát is tüntesd el a szélvédőről. Hallottam már olyanról, hogy a nyom miatt feltételezték, hogy esetleg a kesztyűtartóban van és feltörték a kocsit.
jaygab Elküldve Február9, 2010 Elküldve Február9, 2010 Arra is ügyelj, hogy a nyomát is tüntesd el a szélvédőről. Hallottam már olyanról, hogy a nyom miatt feltételezték, hogy esetleg a kesztyűtartóban van és feltörték a kocsit. Aljas, mocskos, fineszes rablóbanda, hogy törne el a kezük még erre is figyelnek. :D Hát nyomokat nem szoktam törölgetni és valóban ott tartom a kesztyűtartóban :rolleyes:
freeze Elküldve Február9, 2010 Elküldve Február9, 2010 Aljas, mocskos, fineszes rablóbanda, hogy törne el a kezük még erre is figyelnek. :D Hát nyomokat nem szoktam törölgetni és valóban ott tartom a kesztyűtartóban :rolleyes: No akkor ez legyen eszedben..
tommirra Elküldve Február9, 2010 Elküldve Február9, 2010 jó erős a tükör. :rolleyes: micsoda illat lehet bent.
gyuri1985 Elküldve Február9, 2010 Elküldve Február9, 2010 Csak a cinkék nehogy kicsipkodják a szélvédőt az éhségtől! :rolleyes:
bátyus Elküldve Február9, 2010 Elküldve Február9, 2010 Sziasztok! Valaki tud segíteni Opel Astra G eljegesedés meggátolásában!Ha ott hagyom szabadban az autót,a szélvédő és az ablakok belülről fagynak be,olyan szinten,hogy kaparni kell a jeget!Az még rendben lenne,hogy kívül lefagy,dehogy belülről is?Érthetetlen! Thx!
gyuri1985 Elküldve Február9, 2010 Elküldve Február9, 2010 Sziasztok! Valaki tud segíteni Opel Astra G eljegesedés meggátolásában!Ha ott hagyom szabadban az autót,a szélvédő és az ablakok belülről fagynak be,olyan szinten,hogy kaparni kell a jeget!Az még rendben lenne,hogy kívül lefagy,dehogy belülről is?Érthetetlen! Thx! Szia, szerintem egy teljes kiszáríás után páramentesítővel le kellene kezelni. De ez csak egy tipp! Üdv,
potyo Elküldve Február9, 2010 Elküldve Február9, 2010 Párátlanítsd belülről az autót, mielőtt otthagyod. Ne használd a belső levegő keringetést és szellőztesd át az autót.
freeze Elküldve Február9, 2010 Elküldve Február9, 2010 Sziasztok! Valaki tud segíteni Opel Astra G eljegesedés meggátolásában!Ha ott hagyom szabadban az autót,a szélvédő és az ablakok belülről fagynak be,olyan szinten,hogy kaparni kell a jeget!Az még rendben lenne,hogy kívül lefagy,dehogy belülről is?Érthetetlen! Thx! Nincs ebben semmi természet ellenes. Behordod a havat, latyakot a cipőddel, az párolog, és az fagy rá az ablakra belülről. Ha van klímád használd a fűtés mellett menet közben és akkor az szárít is. Toljad a levegőt az ablak és a láb felé is. Ha nincs klímád,akkor fűtés mellett nyiss kis résnyi ablakot menet közben. A lényeg, hogy ki kell szárítani belülről a gépezetet. szerk: és tartsd be az előttem szólók tanácsát is :rolleyes:
tgabika76 Elküldve Február9, 2010 Elküldve Február9, 2010 Arra is ügyelj, hogy a nyomát is tüntesd el a szélvédőről. Hallottam már olyanról, hogy a nyom miatt feltételezték, hogy esetleg a kesztyűtartóban van és feltörték a kocsit. Újabb érv hogy beszerezzek egy zárható kesztyűtartót... csak sajnos elég ritka, tudtommal csak Cabrioban volt ilyen.
Recommended Posts