nyuszmusz Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Nagyon kerestem, de nem találtam sehol :P :D :D
nyuszmusz Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Nekem mára letelt. Mindenkinek jó pihenést!
Gelko Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 hali ! van egy nagyon láma kérdésem ! tegnap ültem egy classic II ben és valamiért kissebbnek tűnt a belseje mint a mi 99-es Gastránk....ez lehet ? miben különbözik a Tport moci a régitől ?
telo Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 hali ! van egy nagyon láma kérdésem ! tegnap ültem egy classic II ben és valamiért kissebbnek tűnt a belseje mint a mi 99-es Gastránk....ez lehet ? miben különbözik a Tport moci a régitől ? Valószínű érzéki csalódás vagy ülésbeállítási különbség lehetett... Elvileg ugyanakkora a kettő. TWP mociról itt
Jim Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Kész feladom... :| Nem hisztek nekem... :D Hiszünk Neked, csak meg ne sértődj :wink:
Jim Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Figyi Jim ! Már olyan meggyőzödéssel mondja, hogy már szerintem ő maga biztos elhiszi a helikoptert ! ! :D :P Önszuggeszció Ja-ja, de én már nem merem tovább feszíteni a húrt, mert Fóton szét lesz rúgva a hátsó felem :roll: :D
Jim Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Ne szííírjááááál!! :smt010 :shock: :D :P Tsao Hagalex! Képzeld Gabo kiszúrt reggel, amikor mentem dolgozni. Tök jó, hogy végre látott valaki :D
Hagalex Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Olvastalak... :roll: :D ...öröm a köbön....nekem meg még mtrinyám sincs... :evil: :P
telo Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Ja-ja, de én már nem merem tovább feszíteni a húrt, mert Fóton szét lesz rúgva a hátsó felem :roll: :D Nem sértődtem meg ám.... :wink: Csak azért keltem itt a szomorú hangulatot, hogy furdaljon kicsit a lelkiismeretetek, amiért viccelődtök velem... :D Pedig nem értem, mivel érdemeltem ki ezt... :D :P ... tűletek, pont TŰLETEK! :wink:
meriva1.8 Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Igaza van TELOnak, pláne az amcsik, mikor sokat itt voltak Ferihegyen, mint SFOR-osok, nagyon gyakran Lőrinc, de még Kispest fölött is ilyen alacsonyan szálltak. De a rendőrök is gyakran szállnak ilyen alacsonyan. Le is hullott pár éve egy a 13L bevezető előtt a kiserdőben, egy MD500.
Jim Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Nem sértődtem meg ám.... :wink: Csak azért keltem itt a szomorú hangulatot, hogy furdaljon kicsit a lelkiismeretetek, amiért viccelődtök velem... :lol: Pedig nem értem, mivel érdemeltem ki ezt... :D :P ... tűletek, pont TŰLETEK! :wink: Kész. Teljesen magamba szálltam.... :lol: :D :roll: Mint az alacsonyan repülő helikopáterek :D :D :D
Jim Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Olvastalak... :roll: :P ...öröm a köbön....nekem meg még mtrinyám sincs... :evil: :D Mi az, hogy nincs matricáááád?????? :D
telo Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Mi az, hogy nincs matricáááád?????? :D Én úgy tudom (de cáfolj meg Haga), ő nem szereti nagyon a matrinyákat... Egyébként nekem is csak egy szolid "MOTE" van kinn hátul. Szóljatok be nyugodtan, de nekem nem tetszik az a nagy "www.opelklub.hu", ami ráadásul ugye "k"-val van a rendszámkerettel ellentétben, ahol meg "c"-vel. Nem lenne egységes az autó... :? De igazából nem is ez a gondom, hanem vhogy alapvetően nem tetszik az a baromi nagy felirat...
Hagalex Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Matrinya?? Hát móggyával azért elmegy..csak túlzásba nem szabad esni!
Jim Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Én úgy tudom (de cáfolj meg Haga), ő nem szereti nagyon a matrinyákat... Egyébként nekem is csak egy szolid "MOTE" van kinn hátul. Szóljatok be nyugodtan, de nekem nem tetszik az a nagy "www.opelklub.hu", ami ráadásul ugye "k"-val van a rendszámkerettel ellentétben, ahol meg "c"-vel. Nem lenne egységes az autó... :? De igazából nem is ez a gondom, hanem vhogy alapvetően nem tetszik az a baromi nagy felirat... Na már megint magamra maradok a véleményemmel, mint a fényezetlen tükörnél.... Ez nem demokrácia. EZ DIKTATÚRA!!!! SEGÍTSÉG ELNYOMNAK!!! ÁÁÁÁÁ!!!! :P :D :D :D :wink: :wink: :wink:
Jim Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Matrinya?? Hát móggyával azért elmegy..csak túlzásba nem szabad esni! Szerintem az első-hátsó szélvédő + két hátsó oldalsó ablak még nem túlzás. Szerintem :wink:
telo Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Na már megint magamra maradok a véleményemmel, mint a fényezetlen tükörnél.... Ez nem demokrácia. EZ DIKTATÚRA!!!! SEGÍTSÉG ELNYOMNAK!!! ÁÁÁÁÁ!!!! :D :P :D :D :wink: :wink: :wink: Most sztem inkább mi vagyunk kisebbségben Hagával... Sokaknak sztem bejön a nagy matrinya. Végülis én is sokat gondolkodtam, felrakjam e...
Hagalex Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Szerintem az első-hátsó szélvédő + két hátsó oldalsó ablak még nem túlzás. Szerintem :wink: Nem a picsát nem!! :shock: :D :P Max. 1 nagy elöl...esetleg valami kisebb hátul, de már ez is meggondolandó...nem karácsonfa ez bazze!! :D
Jim Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Nem a picsát nem!! :shock: :D :P Max. 1 nagy elöl...esetleg valami kisebb hátul, de már ez is meggondolandó...nem karácsonfa ez bazze!! :D Egy akadémiai értekezést hallhattunk a matrinyák életéről és szaporodásáról Prof. Hagalex tolmácsolásában :wink: :twisted:
telo Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Egy akadémiai értekezést hallhattunk a matrinyák életéről és szaporodásáról Prof. Hagalex tolmácsolásában :wink: :twisted: :D :D :D
Tom Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Most sztem inkább mi vagyunk kisebbségben Hagával... Sokaknak sztem bejön a nagy matrinya. Végülis én is sokat gondolkodtam, felrakjam e... F Astrán elől jól néz ki a nagy matrica. Szerintem. :roll:
Recommended Posts