abaib Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Erre senki nem tud mondani valamit? Szia nincs különbség a féktácsában, de ezt már leírtam neked. Nekem nincs ABS a kocsimban és ugyan azt a féktácsát írta az EPC az alvázszámomra mint egy ismerősőmnek akinek ABS-es a kocsija. Valóban a kerékagyban van a jeladó emiatt nagyon drága a gyári alkatrész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Nem tudom mi alapján vannak az árak, de az enyémnél is van ilyen méllyedés a küllöknél. Szép az biztos. Vigyázni kell rá, szárazon nem szabad törölgetni. Én ilyen waxos autósampont használok azzal mosom a felnit is és az valami kis védelmet ad neki! Meg havonta egyszer ilyen polírozos krémmel /majd lefényképezem és megnézem a nevét is/ azzal szoktam áttörölgetni. Már tavasz lehetne és mehetnének el :lol: :lol: Hova? El akarod adni őket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Szia nincs különbség a féktácsában, de ezt már leírtam neked. Nekem nincs ABS a kocsimban és ugyan azt a féktácsát írta az EPC az alvázszámomra mint egy ismerősőmnek akinek ABS-es a kocsija. Valóban a kerékagyban van a jeladó emiatt nagyon drága a gyári alkatrész. De nagyon megéri, mert az után gyártottak ... khmm ... finoman szólva nem érik meg a pénzüket. Itt sajnos igaz, hogy az árban tükröződik a minőség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Milyen pénz? Nem hallod, hogy pénz helyett szabit kapott a munkáért? :lol: :P ... csak irigykedünk :lol: Fizetett szabit, pontosabban a szombat-vasárnap-ünnepnapokért járó szabad- és pihenőnapokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Szevasztok, Tudom hogy így fórumon keresztül nem lehet autót javítani vagy hibáit megállapítani, de ma arra lettem figyelmes, hogy ha magasabb fordulaton haladtam (3500-4500-nál váltottam) kigyulladt a motor hiba jelző, kiolvastam a hibát EGR szelep (ok nem gond erről tudtam korábban is ) Hiba törlés után arra lettem figyelmes, hogy olyan hangja van az autónak mintha vmi sportdob lenne rajta, olyan mintha szuszogna, emelett semmi sem változott jól húz, nem rángat nem tudom hogy ez EGR hiba miatt van vagy a katalizátornál van valami baj mert mintha onnan jönne a hang Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 szóba került egyik másik topicban a belső csillár cseréje. Tudja esetleg valaki hogy az olvasólámpákhoz kell-e valami extra kábelezés? (ha gyárilag nem ilyen van benne) Ma leszedtem a gyárit és elég egyszerűnek tűnik (nincs rajta fix táp) viszont találtam ugyanott két nagyobb csatlakozót ami nincs sehova kötve, az egyik fekete hosszúkás a másik valami kis kocka formájú, elég komoly kábelköteggel... Ez lehet hogy az opciós tetőablakbak valami kelléke? Vagy ezt kell bekötni a másik lámpához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
abaib Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 De nagyon megéri, mert az után gyártottak ... khmm ... finoman szólva nem érik meg a pénzüket. Itt sajnos igaz, hogy az árban tükröződik a minőség. Ha gondolod tudok olcsóbban szerezni féktárcsát gyárit. De 30 százalékkan olcsóbban Brembót vagy hasonló utángyártottat. Van gyári első fékbetétem is ha kéne. Egyébként a gyári az ZIMMERMAN. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Nem nekem kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Sziasztok.Lenne egy olyan problémám,hogy az előző tulaj csinált egy hátsó szélvédő cserét.Ez mind szép és jó,de most a jobb oldalán sajna igencsak beázik a csomagtér.Még a kalaptartóm is vizes,és a kárpit meg penészesedik.Mit lehetne ezzel kezdeni,szélvédő csere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Sziasztok.Lenne egy olyan problémám,hogy az előző tulaj csinált egy hátsó szélvédő cserét.Ez mind szép és jó,de most a jobb oldalán sajna igencsak beázik a csomagtér.Még a kalaptartóm is vizes,és a kárpit meg penészesedik.Mit lehetne ezzel kezdeni,szélvédő csere? Próbáld meg szilóval kinyomni,de csak száraz állapotba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Hova? El akarod adni őket? Dehogy adom el öket! az "f" betű kimaradt. mehetnek fel akart lenni. Mármint a kocsira! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Ha gondolod tudok olcsóbban szerezni féktárcsát gyárit. De 30 százalékkan olcsóbban Brembót vagy hasonló utángyártottat. Van gyári első fékbetétem is ha kéne. Egyébként a gyári az ZIMMERMAN. Lehet majd engem érdekelni fog műszaki előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 szóba került egyik másik topicban a belső csillár cseréje. Tudja esetleg valaki hogy az olvasólámpákhoz kell-e valami extra kábelezés? (ha gyárilag nem ilyen van benne) Ma leszedtem a gyárit és elég egyszerűnek tűnik (nincs rajta fix táp) viszont találtam ugyanott két nagyobb csatlakozót ami nincs sehova kötve, az egyik fekete hosszúkás a másik valami kis kocka formájú, elég komoly kábelköteggel... Ez lehet hogy az opciós tetőablakbak valami kelléke? Vagy ezt kell bekötni a másik lámpához? Ez engem is érdekelne. :lol: Milyen évjáratú a kocsid? Link to comment Megosztás: More sharing options...
abaib Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Lehet majd engem érdekelni fog műszaki előtt. ok! Ha szólsz be tudom szerezni amennyiben szükséged van rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Ez engem is érdekelne. :lol: Milyen évjáratú a kocsid? 2006, classic2 optima Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Szevasztok, Tudom hogy így fórumon keresztül nem lehet autót javítani vagy hibáit megállapítani, de ma arra lettem figyelmes, hogy ha magasabb fordulaton haladtam (3500-4500-nál váltottam) kigyulladt a motor hiba jelző, kiolvastam a hibát EGR szelep (ok nem gond erről tudtam korábban is ) Hiba törlés után arra lettem figyelmes, hogy olyan hangja van az autónak mintha vmi sportdob lenne rajta, olyan mintha szuszogna, emelett semmi sem változott jól húz, nem rángat nem tudom hogy ez EGR hiba miatt van vagy a katalizátornál van valami baj mert mintha onnan jönne a hang Esetleg valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Szerintem nézd végig a beszívott levegő útját ( aszuszogás miatt)meg a leömlőtől végig a kipuff rendszert(a hang miatt)!Aknád van? Meg akkor az egr-nél is nézz körül hátha meglazult a csavarja és nyomja a gázt ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
abaib Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Sziasztok.Lenne egy olyan problémám,hogy az előző tulaj csinált egy hátsó szélvédő cserét.Ez mind szép és jó,de most a jobb oldalán sajna igencsak beázik a csomagtér.Még a kalaptartóm is vizes,és a kárpit meg penészesedik.Mit lehetne ezzel kezdeni,szélvédő csere? Szia! Ne nyomd ki szilóval, mert az ecetsavas szíló rohasztja a karosszériát!!!!!!! A leg jobb ha kivágatod és újra beragasztatod 6-8E Ft-ért szoktak ilyet csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Szia! Ne nyomd ki szilóval, mert az ecetsavas szíló rohasztja a karosszériát!!!!!!! A leg jobb ha kivágatod és újra beragasztatod 6-8E Ft-ért szoktak ilyet csinálni. Azért nem csináltam meg én sem szilóval.Csak állítólag nagyon precízen kell kivágni,mert ha nem,akkor új szélvédő,mert ilyen gumit nem lehet külön kapni.Van valakinek valami ismerőse pesten aki csinál ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Azért nem csináltam meg én sem szilóval.Csak állítólag nagyon precízen kell kivágni,mert ha nem,akkor új szélvédő,mert ilyen gumit nem lehet külön kapni.Van valakinek valami ismerőse pesten aki csinál ilyet? Én erre gondoltam: http://www.sika.hu/hu-ind/hu-ind-alkalmaza...beszallitas.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január10, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2010 nincs véletlenül valakinek regisztrációja a data.hu ra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Szevasztok, Tudom hogy így fórumon keresztül nem lehet autót javítani vagy hibáit megállapítani, de ma arra lettem figyelmes, hogy ha magasabb fordulaton haladtam (3500-4500-nál váltottam) kigyulladt a motor hiba jelző, kiolvastam a hibát EGR szelep (ok nem gond erről tudtam korábban is ) Hiba törlés után arra lettem figyelmes, hogy olyan hangja van az autónak mintha vmi sportdob lenne rajta, olyan mintha szuszogna, emelett semmi sem változott jól húz, nem rángat nem tudom hogy ez EGR hiba miatt van vagy a katalizátornál van valami baj mert mintha onnan jönne a hang Úgy látszik a tegnapi hibajelzés, és a "szuszogás" nem járt következmény nélkül, ma a szuszogás megmaradt és úgy jártam, hogy 60-nal mentem, motorfék, majd vissza kettesbe befordultam egy utcába hirtelen szervó elment és minden motorikon megjelent magyarul leállt a gép (azonnal újraidult amúgy) Egyébként hogyan tudom kiolvasni otthon a hibakódot X16XEL-nél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Valakinek régebben (kb 2-3 hónapja) volt gondja a bizti öv visszahúzással. Ha jól emlékszem csere volt a megoldás, de hátha mégsem. Nekem is elkezdett rosszalkodni a visszahúzás, de cserélni nem akarnám. Vkinek vmi ötlete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Valakinek régebben (kb 2-3 hónapja) volt gondja a bizti öv visszahúzással. Ha jól emlékszem csere volt a megoldás, de hátha mégsem. Nekem is elkezdett rosszalkodni a visszahúzás, de cserélni nem akarnám. Vkinek vmi ötlete? Próbáld meg,hogy nem használod. :lol: Ha lekapod a burkolatokat,próbáld meg megkenni a szerkezetet,ha lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Úgy látszik a tegnapi hibajelzés, és a "szuszogás" nem járt következmény nélkül, ma a szuszogás megmaradt és úgy jártam, hogy 60-nal mentem, motorfék, majd vissza kettesbe befordultam egy utcába hirtelen szervó elment és minden motorikon megjelent magyarul leállt a gép (azonnal újraidult amúgy) Egyébként hogyan tudom kiolvasni otthon a hibakódot X16XEL-nél? Itt van az aláírásomban! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts