oggy Elküldve Január4, 2010 Elküldve Január4, 2010 A cdti az közös nyomócsöves dízel, az újabb. Hogy jobb-e, attól függ, környezetvédelmi vagy javítási szempontból nézzük :lol: A dti meg dth régebbi rendszerű adagolóval vannak tudtommal. De a betűjelzés az sokféle lehet, meg sokan hülyeséget is írnak hirdetésekben. A motorkódból lehet többet megtudni. Igen a DTI meg a DTH adagolós, a kétliteres dízel volt a DTH de az is 101 lovas.
dsteel Elküldve Január4, 2010 Elküldve Január4, 2010 Nekem télen hóban 8L csak városban. nyáron 7L ismerőseim dieseljei 6,5-7 kajoltak a mostani gány időszakban (1,5 DCI, 1,7CDTI, 320D) :lol: Ja, nekem most full városban, a -10-es idôszakokban 6.3-6.5 körül evett.
Zachi Elküldve Január4, 2010 Elküldve Január4, 2010 A cdti az közös nyomócsöves dízel, az újabb. Hogy jobb-e, attól függ, környezetvédelmi vagy javítási szempontból nézzük :lol: A dti meg dth régebbi rendszerű adagolóval vannak tudtommal. De a betűjelzés az sokféle lehet, meg sokan hülyeséget is írnak hirdetésekben. A motorkódból lehet többet megtudni. A Z17DTL (CDTI) Euro4 besorolású. A javítás? Számold össze hány motorikus panaszt találsz itt az Opel Fórumon, ami ehhez a motortípushoz köthető. Engem érdekelne Uhuhu és Wessz szerviztapasztalata is. Az talán mindennél többet mond.
wessz Elküldve Január4, 2010 Elküldve Január4, 2010 A Z17DTL (CDTI) Euro4 besorolású. A javítás? Számold össze hány motorikus panaszt találsz itt az Opel Fórumon, ami ehhez a motortípushoz köthető. Engem érdekelne Uhuhu és Wessz szerviztapasztalata is. Az talán mindennél többet mond. összehasonlitás pl.y17dt vannak tipus hibái lásd:olajszivattyu csavar meglazulás, edu, gázolajfolyás, olajhütő, vezérlőegység láb kirohadás.de ezeket mind orvoslom. de pl: z17dt 4 porlasztócsúcs szokott pisilni ha "szart" öntenek bele.az meg drága buli gyári db-ja 200e ft de láttam már 200e ft / 4db. nem olcsó viszont érzékeny gázolaj rendszere. ha tehetném én inkább y17dt szavaznék igaz nem olyan erös mint a többi z17dtl de megbizhatóbb.....
Zachi Elküldve Január4, 2010 Elküldve Január4, 2010 összehasonlitás pl.y17dt vannak tipus hibái lásd:olajszivattyu csavar meglazulás, edu, gázolajfolyás, olajhütő, vezérlőegység láb kirohadás.de ezeket mind orvoslom. de pl: z17dt 4 porlasztócsúcs szokott pisilni ha "szart" öntenek bele.az meg drága buli gyári db-ja 200e ft de láttam már 200e ft / 4db. nem olcsó viszont érzékeny gázolaj rendszere. ha tehetném én inkább y17dt szavaznék igaz nem olyan erös mint a többi z17dtl de megbizhatóbb..... Igen! Azt már kitárgyaltuk, hogy üzemanyagot használunk, nem csak úgy gázolajt. Az is tiszta sor, hogy mi mennyibe kerül. De melyikkel találkozol gyakrabban a dízelek közül?
Mc-elek Elküldve Január4, 2010 Elküldve Január4, 2010 Én tudomásom szerint: 1.3 diesel ,1.9 diesel fiat multijet 1.5 diesel, 1.7 diesel isuzu A többit motort nem tudom. :lol:
Mc-elek Elküldve Január4, 2010 Elküldve Január4, 2010 Igen! Azt már kitárgyaltuk, hogy üzemanyagot használunk, nem csak úgy gázolajt. Az is tiszta sor, hogy mi mennyibe kerül. De melyikkel találkozol gyakrabban a dízelek közül? Szerintem a diesel autó egyik lelke az üzemanyagszűrő, ezért szerintem érdemes 15ezrenkét cserélni. Ennyit megér,inkább szűrő csere gyakrabban, mint porlasztócsúcs csere.
Zachi Elküldve Január4, 2010 Elküldve Január4, 2010 Én tudomásom szerint: 1.3 diesel ,1.9 diesel fiat multijet 1.5 diesel, 1.7 diesel isuzu A többit motort nem tudom. :lol: Ha jól tudom az 1.9-et be is fejezték. Bocs, ha tévednék!
Mc-elek Elküldve Január4, 2010 Elküldve Január4, 2010 Ha jól tudom az 1.9-et be is fejezték. Bocs, ha tévednék! lehet. szerintem már 1.5 se raknak bele, azok még a-b corsa meg f astra meghajtó egység volt. de ki ment ,megy a világból. az új astrába meg A17DTJ, A17DTR, A20DTH motorral szerelik.
Opelaner Elküldve Január4, 2010 Elküldve Január4, 2010 Opelaner! Igazad volt ! :lol: Miben ? A " marakodáson " a gázolajos " témán ? Nem gond, tavaszig elleszünk vele, aztán jöhetnek a csajok, akkor már úgy is elkezdenek vetkőzni... :lol: :P :lol:
freeze Elküldve Január4, 2010 Elküldve Január4, 2010 Miben ? A " marakodáson " a gázolajos " témán ? Nem gond, tavaszig elleszünk vele, aztán jöhetnek a csajok, akkor már úgy is elkezdenek vetkőzni... :lol: :lol: :P Abban... ... De előtte egy kis olajcsere téma :lol:
Sebald Elküldve Január4, 2010 Elküldve Január4, 2010 Miben ? A " marakodáson " a gázolajos " témán ? Nem gond, tavaszig elleszünk vele, aztán jöhetnek a csajok, akkor már úgy is elkezdenek vetkőzni... :lol: :P :lol: Ugyan-ugyan. Csak információ gyűjtés. A nem is olyan távoli múltban tőletek tanultam meg a benzines mocikat, most jöjjenek a dieselek. :lol: Peersze nyilván van erre (is) egy külön topic, de én itt és tőletek kérnék véleményt meg okosságot. :lol: Tavasszal majd kitárgyaljuk hogy mék didi a jobb, szebb, praktikusabb, stb. :lol:
tommirra Elküldve Január5, 2010 Elküldve Január5, 2010 Tavasszal majd kitárgyaljuk hogy mék didi a jobb, szebb, praktikusabb, stb. :lol: minek várni tavaszig? :lol:
Sebald Elküldve Január5, 2010 Elküldve Január5, 2010 Szép napot! Na mégis meglestem aztat a dízeles topicot. Érdemes volt. Lehet hogy nem kéne csökönyösen ragaszkodni ehhez? :lol: Mint láttam ti is vándoroltok. Na azé a könyvjelezőmbe ez marad. Ahogy olvasgattam, majdnem az jött le hogy ha hiányzik a gond a kocsimból, cseréljem dieselre. :lol: Na nem azt mondtam hogy a dieselek nem jók, félreértés ne essék! Csak talán komplexebb műszerek, ... nem tudom.
PGA Elküldve Január5, 2010 Elküldve Január5, 2010 Szép autó. :lol: No, meg a futóműve is rendben van. :lol:
Qpack Elküldve Január5, 2010 Elküldve Január5, 2010 Szép autó. :lol: sajnos a lököst takarja....rajta vmi... :lol:
freeze Elküldve Január5, 2010 Elküldve Január5, 2010 sajnos a lököst takarja....rajta vmi... :lol: :P erről a "vmi" ről jut eszembe: Zámbó Jimmy-t miért piszkálták bottal kis gyerekkorában? . . . . . . Mert nem tudták, hogy mi az? :lol:
speter Elküldve Január5, 2010 Elküldve Január5, 2010 Tessék: []http://px6.streetfire.net/0001/39/11/1309311_600.jpg Nekem egyikőjük sem tetszik :lol:
Korzika Elküldve Január5, 2010 Elküldve Január5, 2010 Nekem se tecc egyikse!(legalábbis amit lehet látni belőle a képen) Hirtelen az jutott eszembe róla,hogy:keménykalap és krumpliorr
freeze Elküldve Január5, 2010 Elküldve Január5, 2010 jóvammána.. ez volt az első kép a gugliban amin astra volt meg nőci :lol: szerk: amúgy szerintem a maszek tuningos srác lehítta a gáréját oszt kattintott egy fotót a friss géprő, jó lesz az MyVipre jelleggel :lol:
speter Elküldve Január5, 2010 Elküldve Január5, 2010 jóvammána.. ez volt az első kép a gugliban amin astra volt meg nőci :lol: szerk: amúgy szerintem a maszek tuningos srác lehítta a gáréját oszt kattintott egy fotót a friss géprő, jó lesz az MyVipre jelleggel :lol: az mi?
Recommended Posts