Opelaner Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Új felhasználóként üdvözlök mindenkit. Először is Boldog Új Évet kívánok. Mi is kívánunk Néked minden jót Cartárs! Üdvözlünk a klubban ! :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filo Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Mi is kívánunk Néked minden jót Cartárs! Üdvözlünk a klubban ! :rolleyes: :blink: Kössz! Ahogy Fábry mondaná: Remélem zavarok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Kössz! Ahogy Fábry mondaná: Remélem zavarok! Ha zavarsz, majd jól elhajtunk, attól ne féljél ! :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stingray Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 BÚÉK minden kedves és kedvetlen Cartársnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filo Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Ha zavarsz, majd jól elhajtunk, attól ne féljél ! :rolleyes: :blink: :lol: Kössz a biztatást. Lassan lépnem kell,mert a haverok megisszák a részemet is. Üdv és mégegyszer BUÉK!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 B.U.É.K. mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 b.u.é.k mindenkinek aki itt van , aki nincs annak is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 A király én vagyok :blink: nekem 2011 06.05. kor jár le mindkettő :lol: Nem freeze a király én vagyok Az idén /még/ nov. 27-én voltam műszakin. A zöld kártyám 2010 márc. 23-ig jó. Tehát akkor ki a király!? Lehúztam erről a m.cskos kormányról 10.000ft-ot!!! Lali? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Nem freeze a király én vagyok Az idén /még/ nov. 27-én voltam műszakin. Mennyit görcsöltök ezen... Dec. 3-al jó vagyok? :blink: Direkt azért csináltattam meg a Corsán mert féltem hogy jövőre bevezetik az évenkénti műszakit. De én nem vagyok akkora király, mert a Corsa csak Euro1-es, emiatt a zöldkártyája olcsóbb mint neked, szóval én nem nyertem annyit. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December31, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December31, 2009 Mennyit görcsöltök ezen... Dec. 3-al jó vagyok? :blink: Direkt azért csináltattam meg a Corsán mert féltem hogy jövőre bevezetik az évenkénti műszakit. De én nem vagyok akkora király, mert a Corsa csak Euro1-es, emiatt a zöldkártyája olcsóbb mint neked, szóval én nem nyertem annyit. :rolleyes: pdig hivatalosan a katalizátoros zöldkártya 7300 ft, függetlenül az euro valamennyitől... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 :rolleyes: ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 oh a franc... Tök sokat írtam, aztán wmit eltsesztem és csak a smiley maradt. Na majd gépről újra írom mert most a kádban fekve a telot nyomkodom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December31, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December31, 2009 oh a franc... Tök sokat írtam, aztán wmit eltsesztem és csak a smiley maradt. Na majd gépről újra írom mert most a kádban fekve a telot nyomkodom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 ..Ilyen ótvar csoffadt szilveszterem még sosem volt.. ..na mindegy.. bontok még egy sört és bámulom tovább a tévét.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 B.U.É.K. mindenkinek!! Mi is otthon voltunk asszonnyal és filmmúzeumot néztük! + gyerekpezsgő :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Boldog újévet barátaim! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Nekem meg egy algopirint :rolleyes: Jó buli wt, megérte) Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 B.U.É.K. mindenkinek!! Mi is otthon voltunk asszonnyal és filmmúzeumot néztük! + gyerekpezsgő :rolleyes: Mi is otthon voltunk, de nem is volt kedvünk menni sehova. Jó volt ez így, meg nem vagyok másnapos :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Mi is otthon voltunk.. ..de én kicsit másnapos vagyok.. :rolleyes: szerk.: Most éppen a kutyaharapást szőrével terápiával próbálkozom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi08 Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 B.U.É.K. mindenkinek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Ez tényleg jó dolog! Én egy torrentről szedtem le. Ez eléggé sokáig tartana leszedni. Nem? Leszedtem a magyar nyelvű verziót is, azt már én is tudtam használni. Elég kevés szót tudok angolul. :rolleyes: Az lenne az igazi ha a gépre tudnám csatlakoztatni az autót. :blink: Persze nem lehetetlen, csak hát kőtteni kéne rá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Még nincs annyi erőm,hogy többet írjak,talán holnap! Mindenkinek Boldog Újévet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Ez tényleg jó dolog! Én egy torrentről szedtem le. Ez eléggé sokáig tartana leszedni. Nem? Leszedtem a magyar nyelvű verziót is, azt már én is tudtam használni. Elég kevés szót tudok angolul. :rolleyes: Az lenne az igazi ha a gépre tudnám csatlakoztatni az autót. :blink: Persze nem lehetetlen, csak hát kőtteni kéne rá. :lol: Meg tudnád velünk is osztani? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Sziasztok! Mennyiért lehetne eladni egy 2005 ös classicII -t? Z16XEP és sok extrával van. Csak körülbelüli árak kellenének, hogy ha hirdetném, akkor mennyiért menne minnél elöbb, de ugy hogy még "jól" is járjak. Lehet hülye kérdés, de kiváncsi vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Sziasztok! Mennyiért lehetne eladni egy 2005 ös classicII -t? Z16XEP és sok extrával van. Csak körülbelüli árak kellenének, hogy ha hirdetném, akkor mennyiért menne minnél elöbb, de ugy hogy még "jól" is járjak. Lehet hülye kérdés, de kiváncsi vagyok... Néz szét a használtautón !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts