xXxGáborxXx Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Boldog Karácsonyt mindenkinek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Minden Géastrás Fórumcartársnak Boldog Karácsonyt Kívánok ! ! ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Boldog Karácsonyt! Nekem az lesz! Éjszakás vagyok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Kedves Astrás barátaim! Nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánok nektek és családotoknak! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Boldog Karácsonyt Mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Na ez sem autós téma; árulja már el nekem valaki hogy hol tudom megnézni hogy milyen DicedtX van a gépemen. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Na ez sem autós téma; árulja már el nekem valaki hogy hol tudom megnézni hogy milyen DicedtX van a gépemen. :rolleyes: startmenü > futtatás > begépelni: "dxdiag" enter Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 startmenü > futtatás > begépelni: "dxdiag" enter Remek! Köszi! :rolleyes: Jól emlékeztem hogy a 9-es van rajta. Valami mégis nemkafa. Megvan a napi meló. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Remek! Köszi! :rolleyes: Jól emlékeztem hogy a 9-es van rajta. Valami mégis nemkafa. Megvan a napi meló. :blink: nekem 11-es van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Szép jó napot mindenkinek, Kellemes Ünnepeket így "utólag" is! ablaktörlő lapát csere előtt állok, az a kérdésem, hogy nekem GM van fennt, de gondolom ahelyett is tudok rá felrakni Bosch-t és Valeo-t is? És érdemes-e a "T" alakú flexibilist választani? további szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Szép jó napot mindenkinek, Kellemes Ünnepeket így "utólag" is! ablaktörlő lapát csere előtt állok, az a kérdésem, hogy nekem GM van fennt, de gondolom ahelyett is tudok rá felrakni Bosch-t és Valeo-t is? És érdemes-e a "T" alakú flexibilist választani? további szép napot! Nekem T alakú flexibilis van. Soha életemben nem volt még olyan ablaktörlőm ami ilyen jól töröl Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Nekem T alakú flexibilis van. Soha életemben nem volt még olyan ablaktörlőm ami ilyen jól töröl ok, akkor sztem én is olyat újítok be.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Nekem T alakú flexibilis van. Soha életemben nem volt még olyan ablaktörlőm ami ilyen jól töröl Csatlakozom freeze kollégához. Pár napja vettem a madaras teszkóban egy pár flexibilis ablaktörlőt, 53 centiset. Valami Flatakármi a neve. SZUPER halk, semmi hangja, még minuszban sem, gyönyörűen töröl. A hab a tortán: 900 Ft körül van darabja. A Bosch több ezer Ft. A tartósságáról ugye még nem tudok nyilatkozni, de eddig tökéletes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Hello! nincs valakinek elfekvőben 4db gyertyája 1.6-hoz?? két pólusú....semmi nincs nyitva :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Csatlakozom freeze kollégához. Pár napja vettem a madaras teszkóban egy pár flexibilis ablaktörlőt, 53 centiset. Valami Flatakármi a neve. SZUPER halk, semmi hangja, még minuszban sem, gyönyörűen töröl. A hab a tortán: 900 Ft körül van darabja. A Bosch több ezer Ft. A tartósságáról ugye még nem tudok nyilatkozni, de eddig tökéletes! ha ennyire olcsó veszek én is :blink: Ilyet akartam venni egy 2 hete és mondta haverom, hogy ne mert ő vett az ibizájára és nem feküdt fel a szélvédőre. Ezért vettem a hagyományosat :rolleyes: De ha működik akkor nekem is kell! 53cm-es? Mert azt hiszem nem egyforma hosszú a két lapát nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Mert azt hiszem nem egyforma hosszú a két lapát nem? Jól tudod, nekem 51 és 48 centis a két lapát ami fent van, de a vezetőoldali kart (ezen van a hosszabb lapát) egy foggal feljebb kellett tennem a tengelyen hogy középen ne érjenek össze a lapátok. A gyári méret asszem 50 és 47 centi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Csatlakozom freeze kollégához. Pár napja vettem a madaras teszkóban egy pár flexibilis ablaktörlőt, 53 centiset. Valami Flatakármi a neve. SZUPER halk, semmi hangja, még minuszban sem, gyönyörűen töröl. A hab a tortán: 900 Ft körül van darabja. A Bosch több ezer Ft. A tartósságáról ugye még nem tudok nyilatkozni, de eddig tökéletes! Na akkor kérek pontos nevet, milyet kell vennem és hol, ezt a T alakú flexibilis törlőt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 ha ennyire olcsó veszek én is :blink: Ilyet akartam venni egy 2 hete és mondta haverom, hogy ne mert ő vett az ibizájára és nem feküdt fel a szélvédőre. Ezért vettem a hagyományosat :rolleyes: De ha működik akkor nekem is kell! 53cm-es? Mert azt hiszem nem egyforma hosszú a két lapát nem? Én nekem ez a 2. eresztés. az elsővel megjártam, iszonyúan hangos volt és csikozott, egy kalap sz*r volt. Ez a 2. most tök jó. Mondom, csak ennyibe kerül (az előző is pont ennyi volt), de ez most jó! Flatvalami a neve. Ha mostanában mész az auchanba, nem fogod eltéveszteni, ezzel van tele. Olyan piros színű dobozban van. Én nekem 2 db 53-as van, szerintem gyárilag kisebb kellene, de igy jó nagyot töröl. Az anyóslapát pár centivel bemegy a vezető előtti lapát alá, de nem zavarják egymást. A dunakeszi auchanban vettem. Ha veszel esetleg, majd ird ide, flat micsoda a neve, mert nekem nagyon bejött és akkor legalább tudjuk a nevét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Csatlakozom freeze kollégához. Pár napja vettem a madaras teszkóban egy pár flexibilis ablaktörlőt, 53 centiset. Valami Flatakármi a neve. SZUPER halk, semmi hangja, még minuszban sem, gyönyörűen töröl. A hab a tortán: 900 Ft körül van darabja. A Bosch több ezer Ft. A tartósságáról ugye még nem tudok nyilatkozni, de eddig tökéletes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Bár már egy másik TOPIC-ban írtam, de ha valakinek lenne óccsóé Astra G műszerfal plexi, az szóljon... elrepedt :rolleyes: köszi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Bár már egy másik TOPIC-ban írtam, de ha valakinek lenne óccsóé Astra G műszerfal plexi, az szóljon... elrepedt :blink: köszi... Kíváncsiságból megnéztem neked a gyári új árát, és hát először is azt kéne tisztázni hogy milyen műszered van. Merthogy kétféle van belőle, TRW és VDO gyártmány. Ennek megfelelően kétféle plexi is tartozik hozzá, a TRW-hez ~10e Ft a gyári új, a VDO-hoz meg ~25e (igen, csak a plexi ennyi :rolleyes: ) A cikkszámok, ha netán mégis gyári újat vennél szalonból: 90589499 (TRW) és 90589500 (VDO) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Öö... nem tudom mennyire pontos info de az EPC ábrái alapján úgy tűnik hogy az olcsóbbik (TRW) műszer a gyárilag fordulatszámmérő nélküli Astrákban volt, a fordulatszámmérősek VDO gyártmányok, és ezek szerint a két óracsoporthoz való plexi nem csereszabatos egymással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Öö... nem tudom mennyire pontos info de az EPC ábrái alapján úgy tűnik hogy az olcsóbbik (TRW) műszer a gyárilag fordulatszámmérő nélküli Astrákban volt, a fordulatszámmérősek VDO gyártmányok, és ezek szerint a két óracsoporthoz való plexi nem csereszabatos egymással. Hát köszönöm az utánajárást, iszonyat elriasztóak az árak :rolleyes: Újat biztos nem veszek! Tehát 2005 évjáratú G-hez (classicII Z16XEP)-hez kellene ha van valakinek elfekvőben Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Hát köszönöm az utánajárást, iszonyat elriasztóak az árak :rolleyes: Újat biztos nem veszek! Tehát 2005 évjáratú G-hez (classicII Z16XEP)-hez kellene ha van valakinek elfekvőben Bontók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
barobi28 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Sziasztok, Boldog Karacsonyt :rolleyes: Segitsegeteket szeretnem kerni... meg szeretnem lepni magam 1 GPS el...de tudjatok milyen kene.... olcso is legyen es jo is... van valakinke valami otlete? En nem ertek hozza... mikor azt hiszem h talaltam 1 jo GPS kiderul h nem er 5 centet sem:-j Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts