telo Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 ...2003. 08. havi a kicsike és 25.000 km-rel vettem. Gondolom akkor külföldi a kicsike... mert itt nálunk csak nemrég óta lehet twp motorost kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Igyekszem, nem nyügösködni.Hát tudod lehet tényleg függöség mert mióta rátok taléltam azóta egyfolytában csak veletek beszélgetnék, rámfér a társaság elég zürös hónapom volt.azért ne vidd tulzásba a munkát!!!még a végén kiesel a sorból!! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Csak tudnám, a nyűgös nyuszik mitől nyugszanak meg :?: Csoki, répa... :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Csak tudnám, a nyűgös nyuszik mitől nyugszanak meg :?: Csoki, répa... :?: Répa ízű csoki ? :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Hát engem bosszant egy kicsit kedves nyuszmusz hogy nem választottál más nevet, de mindegy nem fogunk összeveszni, csak elég sz... napom van ma, biztos ezért vagyok érzékeny. Miért nektek olyan jó a munkahelyetek, hogy simán megy minden?akkor ti nem is dolgoztok.nem baj hátha délutánra nálam is lecseng a dolog!!! Szia! Ha nagyon bosszant megváltoztatom természetesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Csak tudnám, a nyűgös nyuszik mitől nyugszanak meg :?: Csoki, répa... :?: Hááát!!! ezt kifejteni egy kicsit hosszadalmas. :D de gondolom frissen bimbózó kapcsolatunkra való tekintettel még adsz idöt. úgy látom itt mindenki ilyen nagy csokipárti??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április1, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2005 a répától nyugszanak meg :oops: :oops: :oops: de az egy másik topik 8) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Ha gondolod akkor olvass vissza, de ne ezért mert itt azt nem fogod megtalálni :D :P 93-as, Astra F Caravan C20NE Köszönöm szépen a tájékoztatást :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Gondolom akkor külföldi a kicsike... mert itt nálunk csak nemrég óta lehet twp motorost kapni. Igen, külföldi a drága. Olaszországból érkezett, hála égnek megkímélt állapotban. A Maxabo szerint is :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 ....úgy látom itt mindenki ilyen nagy csokipárti???.... No-no, csak semmi politika ! :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Igyekszem, nem nyügösködni.Hát tudod lehet tényleg függöség mert mióta rátok taléltam azóta egyfolytában csak veletek beszélgetnék, rámfér a társaság elég zürös hónapom volt.azért ne vidd tulzásba a munkát!!!még a végén kiesel a sorból!! :? Mára úgy tűnik már eleget dolgoztam... :wink: Sikerült elintéznem a mára tervezett dolgokat. Ügyi vagyok? :roll: Dolgozzak egy picit előre is? Vagy inkább ne? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 a répától nyugszanak meg :oops: :oops: :oops: de az egy másik topik 8) :D Jaj uhu, neked mindig csúnya dolgok jutnak eszedbe! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Jaj uhu, neked mindig csúnya dolgok jutnak eszedbe! :wink: Ne aprózd el, írd azt : piszkos a fantáziája :wink: :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Ne aprózd el, írd azt : piszkos a fantáziája uhuhu, te kis-mocsok! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április1, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2005 uhuhu, te kis-mocsok! :wink: :oops: :D :oops: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Újra itt! Jééé, tényleg, hogy megszaporodtak a Nyuszkák :wink: Üdv nekik, meg mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Mára úgy tűnik már eleget dolgoztam... :wink: Sikerült elintéznem a mára tervezett dolgokat. Ügyi vagyok? :roll: Dolgozzak egy picit előre is? Vagy inkább ne? :?: dehogyis.pénteken???? meg egyébként is? bár én lennék kész azzal mait terveztem, de a péntek nálam katasztrófa!!!! Segítség!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 a répától nyugszanak meg :oops: :oops: :oops: de az egy másik topik 8) :D Hogy lehetne már mocskos annak a fantáziája aki így belepirul egy répába????, :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Hogy lehetne már mocskos annak a fantáziája aki így belepirul egy répába????, :D :P :D Hidd el nekem, ő egy báránybőrbe bújt farkas... :roll: Félteni kell az ilyen kis nyuszikat tőle... :wink: Hű de nyálas lettem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április1, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2005 Tőlem félteni??? én farkas :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Tőlem félteni??? én farkas :?: :roll: Mé, nincs farkad? :wink: Hűűűűű, ez most már kezd elfajulni... Inkább hagyjuk... :oops: Még a végén én is átmegyek kismocsokba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április1, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2005 sajnos ínglisül nem tudok, fogalmam sincs hogy mi van odairva. :oops: ha nagy baromság, akkor leveszem.... a kép ari :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 sajnos ínglisül nem tudok, fogalmam sincs hogy mi van odairva. :oops: ha nagy baromság, akkor leveszem.... a kép ari :wink: Nem érted, teeeeee? Nem a képre mondtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Nem érted, teeeeee? Nem a képre mondtam... Nem a kutyára mondtad ? Pedig úgy hangzott ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Hali! Üdv. mindenkinek, itt a péntek és én is betudok kapcsolódni a csevegésbe. Épp most olvastam vissza a hét eseményeit, látom pörögtek a dolgok. Vannak új chatelők (már ha ez a szót így írják), üdv. nekik, amúgy nemtom mit csodálkoztok így húsvét útán ezen a sok nyuszin. :D Egy bosszantó dolog, valamelyik majom már megint lecsórta a kocsiról az antennámat, esküszöm nem értem a dolgot, mi a fenének zavarja az antennám, mondjuk nem a gyári volt fenn hanem egy házilag készített marha jó ezüst színű darab, de akkor is :evil:. Mondjuk nem ez az első eset, Szilveszterkor állt mellettem egy másik Astra is a parkolóban, reggel megyek le a géphez és nincs rajta antenna, körbenéztem és a másikon sem volt. Akkor mindkettőről elvitték, ha már arra jártak. Kénytelen leszek mindig le meg feltekergetni. Na mindegy, nem panaszkodok tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts