Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Sziasztok!

2005-ös G astra classic II tulaj vagyok körülbelül egy 3/4 éve van nálam az autó. Eddig nem volt vele semmilyen probléma, viszont most egy kis szerelésre szorulna, megadta magát a fékbetét és a toronycsapágy is. A segitségeteket szeretném kérni, hogy hol találnék, megbizható és nem horribilis árakon dolgozó, korrekt szerelőt (tudom a mesében:) de hátha), akihez vihetném a későbbiekben is az autót. Sajnos nem ismerek ilyet és most még elmenne, ha elvinném valahova de később szeretnék ugyanoda járni. Előre is köszönöm a hozzászólásokat!

Üdv:

Sándor

Megosztás:

Sziasztok!

2005-ös G astra classic II tulaj vagyok körülbelül egy 3/4 éve van nálam az autó. Eddig nem volt vele semmilyen probléma, viszont most egy kis szerelésre szorulna, megadta magát a fékbetét és a toronycsapágy is. A segitségeteket szeretném kérni, hogy hol találnék, megbizható és nem horribilis árakon dolgozó, korrekt szerelőt (tudom a mesében:) de hátha), akihez vihetném a későbbiekben is az autót. Sajnos nem ismerek ilyet és most még elmenne, ha elvinném valahova de később szeretnék ugyanoda járni. Előre is köszönöm a hozzászólásokat!

Üdv:

Sándor

Szia, sok okos emberke van itt, akik neten és élőben is szívesen segítenek. Bár nem tudom, pesti vagy-e, mert nem írtad, én pl a nem motorral és elektronikával kapcsolatos dolgokat egy XIII. kerületi gyorsszervizben javittatom meg. Viszonylag olcsók és NAGYON korrektek, előzőleg adnak árajánlatot és attól nem térnek el, amiket itt leírtál, mind náluk csináltatnám meg. Ha érdekel, privit írok, ne legyen már akkora a reklám :rolleyes:

Megosztás:

Szia, sok okos emberke van itt, akik neten és élőben is szívesen segítenek. Bár nem tudom, pesti vagy-e, mert nem írtad, én pl a nem motorral és elektronikával kapcsolatos dolgokat egy XIII. kerületi gyorsszervizben javittatom meg. Viszonylag olcsók és NAGYON korrektek, előzőleg adnak árajánlatot és attól nem térnek el, amiket itt leírtál, mind náluk csináltatnám meg. Ha érdekel, privit írok, ne legyen már akkora a reklám :rolleyes:

Szia!Természetesen érdekel, várom priviben a szerviz elérhetőségét. Köszönöm a gyors reakciót. Amúgy Pesti vagyok és Zuglóban lakom. Mi a véleményetek a strohm kft-ről? Benne van a mote szaknévsorában.

Megosztás:

Jááj, tegnap premier outletben parkolóban ~40km/h sebességgel átgázoltam egy szép kövér fekvőrendőrön.....

Honnan lehet tudni ha esetleg sérült vagy elállítódott futómű? Rezeg kormány, húz valamerre ha nem érek hozzá stb?

Megszeppentem egy kicsit, szegény autó :blink:

ott a válasz :rolleyes:

ne izgulj, nem lesz baja... egy párszor én is megjártam ezt....

Megosztás:

Sziasztok.Egy olyan kérdésem lenne,Hogy 11-hó 2.-án kaptam egy vakut az arcomba. 50-helyett 93.-al lőttek le.Nézegettem kalkulátorokat.Az egyik 60-ezres büntetést dob ki,a másik 90-ezret,de írnak olyat is,hogy 75km/ó-felett pedig 300.000-ezer a büntetés.Szerintetek mennyire számíthatok?

Autópályán (!) 60 helyett 84-gyel mentem, nem voltak munkások, persze vaku igen. a rohadékok kiálltak mérni úgy,hogy munkás sehol. Tuti az egész konvojt végigbüntették, mindenki ugyanannyival ment. 30ezres büntit kaptam, a kalkulátor is ezt számolta. De ötven helyett 93, az majdnem 100%! 60 felett lesz szerintem,de a 300 soknak tűnik, asszem már sebességarányos a dolog. Ha egy kórház területén 5 helyett 15-tel mész, az ugyi 300%, mégsem 300ezer, gondolom..

Én ezzel számoltam: http://gyorshajtas.co.cc/

Nekem annyi volt a bünti, amennyit írt. E szerint neked 60 ropi!

Ha 2 km/h-val többel mentél volna, az 90 ezer :rolleyes: nézd a jó oldalát, én is azt tettem az enyémnél,

pedig az igazán görény volt a rend (ilyenkor persze mindig) éber őreitől!!!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.